פורסם 2006 ביולי 2419 שנים שלום,יש לי בקשה שאני לא בטוח שקיימת...האם יש אפשרות כלשהי על ידי תוכנה חיצונית או כל דרך, שברגע שמישהו מסויים מתחבר לאייסי זה שולח לי הודעה לפלאפון?יענו שהאייסי יעקוב אחריו וברגע שהוא מתחבר הוא שולח לי התראה לפלאפון (הודעת SMS או כל דבר אחר)תודה!!!
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר ניסיתי את מירנדה אני לא מבין גדול במירדנה אז אם מישהו יודע על אפשרות כזאת גם במירנדה?
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים באמת שבאתי לעזור לך אבל אני לא בטוח שאני נחשב מומחה אז אני לא רוצה להטעות אותך חלילה..
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר באמת שבאתי לעזור לך אבל אני לא בטוח שאני נחשב מומחה אז אני לא רוצה להטעות אותך חלילה..נו בחייאת בנאדם
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים [ltr]found this. good enough?edit: note you need mbot to run it, since it's a php script and not a plug in.[/ltr]
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים גם אני מצאתי את זה, אבל זה לא מתאים ממש לדרישות שלו. הוא רוצה שהבנאדם יכנס זה ישלח לו הודעה אוטומטית, לא כשהוא ישלח לו הודעה.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים יש אפשרות דומה באיסיקיו (לרשת סלקום ואורנג' בלבד) שכל הודעה שנשלחת לך לאיסיקיו אוטומטית עוברת לפלאפון שלך..(כמו עקוב אחרי)אבל זה לא מתריע כשמשתמש מתחבר..רק כשהוא שולח לך הודעה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.