פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מצד שני, לאירן הם יכולים להעביר כוחות מעירק, אז אולי זה לא מדוייק...ובטח שאירן היא איום על ארה"ב - ועל כל העולם החופשי... אם הם רואים את זה או לא, זאת כבר שאלה אחרת, שאני לא יודע לענות עליה...
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים איראן היא איום על כולם, הם מסוגלים לירות על כל מי שיתחשק לי עם או בלי סיבה מוצדקת. עד עכשיו לא היה להם נשק גרעיני אז הם פשוט ידעו לסתום תפה ולא להתעסק אבל עכשיו הם מהווים איום והם יכולים לפתוח תפה כמה שהם רוצים, אז אולי את ארה"ב הם לא יכולים להשמיד אבל את ישראל מדינה כ"כ קטנה שמה אכפת להם משכנינו הם יכולים להוריד עלינו כמה פצצות טובות שתמחק אותנו, תראו מה קרה לירושימה ונגאסקי מקומות ענקיים איך פצצות אטום השמידו אותם בדקות.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים שניות אחיבכול מקרה אני חושב שאנחנו צריכים לעזור לאירן עם פרויקט הגרעין שלהםבכך שנתרום להם כמה פצצות.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים *הירושימה*נגסאקיאני אומר שחבל על איראן. לפני שאחמדינעלשקפדכשיךיעעשבככרךבג'אד עלה שם לשלטון היא הייתה מדינה נאורה, בלי שום דבר מיוחד נגד ישראל, רק הקבוצות הרגילות הקיצוניות שיש בכל מקום.בואו רק נגיד תודה שזה שעומד כרגע בראשה הוא ליצן שלא יודע לסתום את הפה, במקום מישהו קצת יותר חכם שישתוק ויפתח את תכנית הגרעין שלו בשקט.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אתה מעדיף אחד חכם שיפתח אותה בשקט ואז יתחיל איתנו מלחמה מתי שיש לו נשק גרעיני ?#$@#$?@#$?
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מצד שני, לאירן הם יכולים להעביר כוחות מעירק, אז אולי זה לא מדוייק...ובטח שאירן היא איום על ארה"ב - ועל כל העולם החופשי... אם הם רואים את זה או לא, זאת כבר שאלה אחרת, שאני לא יודע לענות עליה...בו תחשוב איך אמרקני חושב לרגע בסדר?הוא רואה טבלה כזאתאיראן צפון קוריאהלא אימו אימו עם נשק גרעיניאין יכולת להגיע לארה"ב יש יכולת להגיע לארה"באין נשק גרעיני יש נשק גרעינישואנים בדם את ישראל שונאים בדם את ארה"ב ואת כל החברות שלהאת מי האמרקני הממוצע ירצה לחסל קודם?בטח שאת צ.קוריאה כי בינתיים היא איום גדול יותר.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אתה חושב שממשלת ארה"ב מורכת לא מאמרקנים? חחחח אז ממי היא מורכבת מעובדים זרים ממקסיקו? :lol:
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים יש שם מספר לא קטן של מהגרים לא חוקים אל תזלזלוגם אחוד המוסלמים שם עולה מיום ליום בקרוב מאוד ישראל מוסלמית וארה''ב מוסלמית אבל לפני זה צרפת מקום ראשון באחוז המוסלמים מכול אירופה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.