עבור לתוכן

מה ניתן להוסיף למפרט הנ"ל בתקציב הנ"ל

Featured Replies

פורסם

טוב, בעיקרון שידרגתי רק עכשיו ת'מחשב (עוד לא קיבלתי בגלל שאני גר בנהריה אז..)... היה לי תקציב זעיר למדי, אז כרגע המערכת שלי בנויה מ:

Amd Athlon 3500 Venice core

לוח אם שאני לא זוכר. רק יודע שהוא תומך בSLI.

ג'יגה ראם של קינגסטון (שני סטיקים של 512. אבל הטכנאי כנראה יחליף לי כי לטענתו זה לא עובד על הלוח אם "משום מה").

7600GT

יש לי הרדרייב של 160 ג'יגה (לא יודע איזה, לא בדקתי, לא עניין אותי למען האמת, אבל זה מספיק לי)

קיצר... תיאורתית, אם אני מארגן עוד 1000 - 1600 שקל... או משהו בסגנון... מה הדבר הבא שהייתם מייעצים לי לשדרג במחשב על מנת להשיג ביצועים טובים יותר במשחקים. עכשיו העניין שעוד כ10 חודשים בממוצע אני מתגייס לקרבי, אז לא אוכל להשתמש במחשב שלוש שנים, מה שיהפוך אותו אחרי שנה למיותר.

אז מה לדעתכם כדי לשפר בתקציב ולעשות את זה שווה למשך בערך שנה של משחקים... אם בכלל...

תודה מראש... =)

נ.ב. יש לי ספק מחורבן של 300W שאני אפילו לא יודע אם זה לא ג'נרי... אז אולי זה הצעד הבא? העניין שאני מעדיף לנצל את התקציב והזמן לביצועים פרקטיים, אז כואב לי הלב לשלם על ספק, אבל אם אין ברירה..

ו... עוד דבר - אם אחד החלקים לדעתכם במחשב צריכים לקבל החלפה, קחו בחשבון שאני אמכור את זה שאני מחליף אז התקציב גם הוא יגדל...

פורסם

ספק - FSP 400W יעשה את העבודה מעולה. 220 ש"ח.

כרטיס מסך - 7900. 1600 ש"ח.

אם הסוקט שלך הוא 939 או AM2, אפשר גם להביא כפול ליבה ב800 ש"ח.

סה"כ : 1880 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים