עבור לתוכן

שאלה לגבי פתיחת פורטים והגבלת מהירות בutorrent KIS ו624+.

Featured Replies

פורסם

שלום!

עד לא מכבר השתמשתי בBITCOMET אבל בגלל שהיא הורידה הרבה מאוד זבל, מה שגרם לפעולת ההורדה להתמשך מעבד לצפוי, ניסיתי לעבור לuTORRENT. הבעהי היא שאני לא צליח לעבור את ה20KB/S במקרה הטוב ורוב הזמן זה על כ8KB/S. שמתי לב שתחתית חלון התוכנה (מצורפת תמונה) יש הודעה שלא כל הפורטים פתוחים והוא אורמ שצריך לפתוח לחלוטין את פורט 55630. אני לא מוצא איפה עושים זאת בKaspersky Internet Security גרסא 6...

אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה מאשרים את פתיחת הפורט הזה בKIS.

תודה!

נ.ב

עברתי על המדריך אליו התוכנה קישרה ואני רואה שזה קשור גם לראוטר (624+ של DLINK) אבל בכל מקרה לא הצלחתי...

[attachment deleted by admin]

פורסם

פתחת פורט מסויים כשהשתמשת בBITCOMET?

אם כן, תיכנס לאפשרויות בתוכנה ותשנה שם את הפורט(שים לב שהוא צריך להיות גדול מ- 40000).

פורסם
  • מחבר

לא שזכור לי.

מה שכן הצלחתי זה לשים את הFIREWALL על מצב "התלמדות" ואז הוא שאל אוית האם לפתוח את הפורט הספציפי. אמתרי שכן ועכשיו אין את האזהרה שהייתה קודם (בתמונה המצורפת) אלא יש וי (וי) ירוק. מה שכן שמהירות ההורדה לא עלתה משמעותית. יש עוד הגבלות? בBITCOMET הגעתי למעל 100 KB/S....

פורסם

וי ירוק אומר שההתחברות בסדר.

אולי אין ליצרים מהירים כרגע.

המהירות הגבוהה ביותר שהצלחתי להגיע אלייה בUT היא 100KBPS. בדרך כלל אני מוריד על 30(תלוי איזה קובץ גם).

אני מציע לך להעזר בסבלנות ולנסות להוריד קבצים אחרים עם ליצרים רבים יותר כדי לבדוק אם הבעיה בקובץ הספציפי הנ"ל או משהו בהגדרות.

תנסה להגדיר את ההורדה וההעלאה המקסימאלית ל80% ממה שיש לך מהספקית ובזק. בתאב הCONNECTION תוודא שרק השלישי בחלק של הפורט מסומן.

פורסם
  • מחבר

כנראה שזו הייתה הבעיה...

תודה רבה בכל מקרה.

פורסם

אגב הפורט שאתה משתמש בו ממש לא מומלץ, תנסה את 6800.

כשאני מוריד ה UP הוא על 2, כשאני מסייים ועושה SEED אני עושה UNLIMITED UP...

אגב עם אתה רוצה הזמנה ל TL צור קשר בפרטי.

פורסם

לא כדאי להשתמש בפורטים נמוכים מהסיבה הפשוטה שאלה פורטים שמורים לתוכנות אחרות(ויכול להיות שהספקית חוסמת כמה מהם - אבל זה לא מבוסס).

פורסם

אני מישתמש ב 6800.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים