פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אני תקועה ממש מאתחלה ,כאשר אני עומד מול מונה ליזה ורואה כל מיניאירוגליפים אם אולטרא סגול.מה אני אמור לעשות????
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים למה?The Warriors היה משחק טוב והוא היה על סרטאה וvinipyx תסתכלי על איך שאת כותבת(את מתבלבלת)
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים תגיד המשחק הזה מגלה יותר מדי על הסרט ? כי אישית אני לא ראיתי עוד את הסרט, ולא בא לי שהמשחק יהרוס לי קטעים כי אני מתכנן לראות את הסרט..אני זוכר ששיחקתי ב LOTR : ROTK גילה לי שם חצי סרט והיה מזה דפוק
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אני תקועה ממש מאתחלה ,כאשר אני עומד מול מונה ליזה ורואה כל מיניאירוגליפים אם אולטרא סגול.מה אני אמור לעשות????א.דבר\י בעברית.לקח לי שלושה קריאות כדי להבין מה את\ה רוצה.את\ה אמור\ה לסמן את כולם.למה?The Warriors היה משחק טוב והוא היה על סרטאה וvinipyx תסתכלי על איך שאת כותבת(את מתבלבלת)כן,על סרט לפני 20 שנה.תגיד המשחק הזה מגלה יותר מדי על הסרט ? כי אישית אני לא ראיתי עוד את הסרט, ולא בא לי שהמשחק יהרוס לי קטעים כי אני מתכנן לראות את הסרט..אני זוכר ששיחקתי ב LOTR : ROTK גילה לי שם חצי סרט והיה מזה דפוק לא אכפת לי כמה הוא מגלה,מצידי שיעשה לי ספוילר לסוף,אבל העיקר שיהיה טוב כמו המשחק הנ''ל.חוץ מזה זו ממש טפשות לשחק במשחק לפני הסרט.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מחבר מצטער על שגיעות כתיב , אני לא יליד הארץ וגם קצת מיהרתי שרשמתי את זהד.א אני בן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.