עבור לתוכן

שאלה התיעצות

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש כאן.

אני מתכוון לקנות מחשב בזמן הקרוב והתקציב שלי הוא 1800 רק למחשב עצמו(לא כולל מסך)

נתקלתי במחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_3G

אתם יכולים בבקשה לתת לי דעה עליו? אם שאפשר להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה אולי?

אני צריך מחשב בעיקר למשחקים ותוכנות.

ושאלה קטנה: איך פנטיום D משתווה לפנטיום4

ומה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה ATI RADEON XPRESS 200 קאונטר סטרייק סורס יפעל בו?

פורסם

1. פנטיום D הוא מעבד כפול ליבה, ופנטיום 4 הוא מעבד חד-ליבה. אפשר לומר שפנטיום D הוא שני מעבדי פנטיום 4 שעובדים במקביל (כח העיבוד לא מוכפל, אלא כל מעבד עובד בנפרד).

2. שים לב שהמחשב ש"נתקלת" בו לא כולל מסך.

3. בקשר למחשב עצמו:

א. המעבד הוא D805 - הכפול ליבה הכי חלש שיש. המחיר שלו הוא בסביבות ה 500-600 ש"ח כרגע (לאחר ירידת המחירים).

ב. זיכרון לא רע למשתמש בסיסי - DDR2 667MHz, אבל רק 512MB, שזה המינימום המומלץ היום. לא מפורט שם החברה.

ג. דיסק קשיח לא רע 160GB בחיבור SATA. אמור להספיק לך.

ד. יש צורב DVD, זה כבר טוב - מחיר בסביבות ה 200-250 ש"ח בממוצע.

ה. מארז וספק ג'נריים - לא שווים יותר מ 200 ש"ח.

ו. אני לא ממש מכיר את הלוח, אבל הוא מתוצרת אינטל עם צ'יפסט של ATI, וכולל כרטיס מסך מובנה (מה שאומר שהוא לוקח לך זיכרון מה RAM). לא נראה לי שהלוח הזה יתמוך במעבדי ה Core 2 Duo החדשים. אני לא הייתי לוקח לוח כזה.

ז. המחשב כולל מקלדת + עכבר + רמקולים.

סה"כ יוצא שעלות המחשב, 1700 ש"ח, שווה בערך לעלות חלקיו. המוכרים כנראה משיגים את החלקים במחיר יותר זול, ולכן הם יכולים להציע לך מחשב במחיר כזה. לא רע עבור 1700 ש"ח, אבל מומלץ להשקיע יותר כסף ולקנות מחשב עם לוח טוב יותר, כרטיס מסך לא מובנה, יותר זיכרון (לפחות 1GB), ואולי בכלל לקחת מעבד חזק יותר (מה שמאד משתלם כרגע בעיקבות הורדת המחירים).

פורסם

סתם שאלה אני לא רוצה לפתוח תארד..

קיצרר.... ראיתי ב-KSP שיש פנטיום 4 כול ליבה ....

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

וסליחה על הטעות הכרטיס מסך הוא כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express

ואין לי ממש תקציב 1700 1800 זה ממש על הסף שלי

אם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב אני יודה לו מאוד

פורסם

תפתח טרד חדש עם כותרת עניינית הכוללת את התקציב.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים