עבור לתוכן

האם יש משהו מיוחד שצריך לדעת בהרכבה (פיזית) של מפרט?

Featured Replies

פורסם

טוב,

אני לא בטוח במאה אחוז שזה קשור פה לפורום, אבל אני בהחלט מתכנן לרכוש מחשב בשבועות הקרובים ולכן בין היתר אני רוצה לוודא שאני יודע כיצד להרכיב אותו באופן עצמאי.

באופן אישי יש לי נסיון בהרכבה של מחשבים, יצא לי להחליף את הלוח אם שלי בעבר, ספק כוח, כרטיסים, זכרון, וכו...

השאלה היא האם יש משהו מיוחד שצריך לדעת בהרכבה של המפרט,

כלומר, ראיתי שיש למשל משחות טרמיות למעבדים, האם זה חובה, האם צריך לקנות אחת? איפה שמים אותה?

איפה עוד צריך לשים משחות טרמיות או דברים אחרים?

האם יש משהו מיוחד שצריך לבצע בהגדרות של לוח אם באופן כללי (מלבד שדרוג BIOS לתמיכה בחומרה לפעמים, או משחק עם ג'מפרים)

?

בתודה,

אייל

פורסם

שמע לדעת להרכיב מחשב כל אחד רוצה(כולל אני)

בטח הרכבה אצל טכנאי זול.

אז תלך לטכנאי תראה איך הוא מרכיב ויהיה לך עוד נסיון

בקשר למשחה וכו' איני יודע

פורסם

במידה ועל הגוף קירור של המעבד לא מגיע מדבקה תרמית אתה חייב לשים משחה תרמית שתגרום למילוי של הכיסי אויר שנוצרים בין המעבד לגוף קירור וכך להפוך את הקירור ליותר אפקטיבי.. יש לך מדריך מפורט באתר

פורסם
  • מחבר

אז חוצמהמשחה התרמית, לא צריך לדעת יותר כלום מיוחד נכון?

כלומר, לחבר הכל ולסדר את הג'אמפרים אני אסתדר, כמו גם להגדיר על הלוח אם,

זה הדבר היחידי שמיוחד?

(פשוט אין לי ניסיון בהחלפת מעבד.. כלומר, חוצמהלעביר אותו לוח אם, וגם אז, כבר הייתה עליו מדבקה תרמית)

פורסם

אממ רק לדאוג ממתי שאתה מתקין תברגזים לתפוס תלוח שהיה בול ברגים למספר החורים ושהם באמת יכנסו

תספור כמה ברגים שמתה במארז ואז תספור כמה ברגים שנראים על הלוח

אם חסר לך אחד או יותר אל תפעיל תמחשב זה יקצר לך תלוח אם וישרוף לך אתא של הרכיבים

קרה לי במחשב הראשון שהחלפתי לו לוח חחח פאדיחה

פורסם

התקופה שהיית צריך לכוון ג'מפרים על הלוח עברה מזמןן היום זה כמעט לחבר הכל ולהפעיל לא מי יודע מה בעיה.. רק קצת כיונונים בביוס צריך גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים