פורסם 2006 ביולי 2319 שנים כמו שאתם רואים בתמונה שצירפתי..הדבר הזה גוזל לי הרבה זיכרון...מזה הדבר הזה?! [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים תכלס תפסיק להיות עצלן, תצא כבר מהחדר (סתם בצחוק)תחפש בגוגל לפני שאתה פותח דיוןhttp://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/vsmon/Process File: vsmon or vsmon.exe Process Name: ZoneLabs True Vector Internet Monitor
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מחבר Koss...זה העניין! פתאום זה התחיל להשתולל לי..זה התחיל לפני כמה ימים נדמה לי...עד אז זה באמת לקח לי כמו אצלך...יש פיתרונות? קשה לי להאמין שזה וירוס וכו'..אני שומר על המחשב מכל משמר..
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים אולי זה ספייוור, תעשה סריקה ב-Adaware ואחרי זה ריסט.אם זה לא עובד נסה להתקין את התוכנה מחדש...
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מחבר פשוט תמחק את החרא הזה!(את כל הZA..)בחור...כשמציעים למחוק את ה"חרא" הזה אז מציעים משהו יותר טוב מה"חרא" הזה..אז יאלה...תציע
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מחבר לאלאלאלא..אני אוותר..תודה...בכל מקרה..אני מחכה לחיבלת האבטחה של NOD32 שהבנתי שהיא תקרא גרסא 3 או משהו כזה..לפחות משהו שיכלול אנטי וירוס ופיירול של NOD32..
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מחבר טוב אז תצפה לפרמט את המחשב כבר השבוע.בוא תסביר לי למה אתה צופה לי דבר כזה...
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים כי יש לך טרוין עצבני במחשב שעוד יומיים שלוש אני צופה שהזיכרון של VSOM יעמוד על איזה 600MB.
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מחבר אוקיי..זה הסבר הגיוני...אני מקווה שאתה טועה אבל אנחנו נראה עם הזמן..אני מאוד בספק אם יש לי כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.