עבור לתוכן

נשיא איראן: תקיפת לבנון התניעה את השמדת הציונים

Featured Replies

פורסם

יש לו רווח ענקי בין השיניים

• תגובות 45
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה שמצחיק שהוא יכול לקשקש שנה על מה שבא לו

ולא יעשו לו כלום,

צריך לעשות ישיבה של אירופה ישראל וארה"ב (בלי רוסיה ! תומכת הערבים הזאת :nixweiss: )

ולהחילט על מלחלמה :silly:

בגלל שזה מצב נוראי עכשיו , האו"ם = חבר הלאומים (בעתיד ...)

אל תפליל את רוסיה יש לה כוח צבאי אדיר , אסור להשאיר אותה בצד ושתעזור לערבים חייבים לגייס אותה לצד שלנו.

פורסם

מחשבות כאלו לא עוברות לי לעולם בראש, להיפך, אני מרגיש גאווה היום יותר מתמיד, ביום יום הרגיל שלנו אנחנו עסוקים במלחמות פנימיות, דתיים נגד חילונים, מזרחים נגד אזכנזים, צברים נגד עולים,עשירים נגד עניים, והנה כאשר נוצר מצב מיוחד זה כבר לא מעניין אף אחד, זו הסטוריה רחוקה, אנחנו עומדים איתן וחזקים (למעט כמה אלפי אנשים שמפגינים נגד המלחמה ודינם כדין נסראללה)כעם אחד ומאוחד ובתור אחד שזו המלחמה הראשונה שהוא חווה(גם בתור חייל) זה נותן לי תחושת גאווה וסיפוק רבים.

כמה שאתה טועה.

התקשורת פשוט לא מתייחסת לכל השסעים עליהם דיברת, כי אין ספק שהמלחמה היא הרייטינג הגדול.

אחרי המלחמה עניים ישארו עניים וימשיכו להפגין כנגד עשירים, מזרחיים עדיין ירגישו מקופחים, חילוניים עדיין יתנגדו לכפייה הדתית, מזרחיים עדיין ירגישו מקופחים וכו'.

פורסם

למי שאומר ששואה 2 יכולה לקרות אז היא לא, כי אז לא היה צהל!! THE BEST ARMY IN THE WORLD!!!

ועוד משהו, צריך למחוק את הרוסים האלה! תומכי ערבים בני זונות!

לא להעלב, אני גם רוסי, אבל הרוסים שיושבים שם ותומכים בערבים זה רוסים אחרים! אני לא אומר את כולם, רק את הבני זונות!

והאיראני הזה כוס-דודה שלו (כן כן כוס-דודה שלו, זה קללה המשמשת את חבריי בעיקר :lol:) יכול לקשקש כמה שבא לו, כמו שמישהו אמר, אנחנו תוקפים את לבנון כי אנחנו יכולים, שום דבר לא יכול לעצור אותנו... וגם לא אירן! (GO ISRAEL!! HOOAH!)

TBFH IMHO IRAN SUXXX

פורסם

בקיצור הדביל מאיים על ישראל ונותן לנו ולעולם עוד סיבה למה להעלות שני F16 ושני F15 שיורידו כמה פופאי טורבו על הכורים שלו

פורסם

ואם אחמינג'אד כ"כ פאנטי ומטורף שהוא יזרוק אטום אחד על גוש דן ועוד אחד על איזור חיפה והקריות, ואז יברח לאפגניסטן כמו בין-לאדן וישאר לנו לשטח את טהרן? אז אנחנו יכולים לחסל את כל איראן, אבל אם הוא פאנטי מספיק ואם יהיה לו אטום הוא יכול ככה להרוג כמה מאות אלפי בני-אדם, אולי יותר. ד"א, ככה יוצא שירושלים ואילת הכי בטוחות מהבחינה הזאת: ירושלים כי הוא לא יפציץ עיר שבה יש מוטיבים שקדושים לאיסלאם (הגיוני כמעט כמו להפציץ את מכה), ולא את אילת כי הוא יפגע רק בעיר אחת, אבל גם יחדור לשטח נרחב של מצרים וירדן. בעצם גם קרית-שמונה, מטולה ואשקלון בטוחות מאותה סיבה ::). גוש דן וחיפה והקריות הכי מסוכנים בקיצור.

פורסם

אם הוא זורק על גוש דן אז הקרינה תגיעה ללא ספק לירושלים...

פורסם

60 קילומטר טווח, אי אפשר לסדר פצצה קטנה יחסית, שטווח הפגיעה שלה יהיה 40? ואם בזריקה על גוש דן הוא מגיע לירושלים, אז הוא יזרוק על חיפה, ואז זה יגיע גם לקריות, כרמיאל, נהריה, עכו וכו', גם לשרון - חדרה, נתניה וכו', וגם, בעוצמה קטנה יותר, לגוש דן. מקפריסין אני מניח שלא יותר מדי איכפת לו.

פורסם

הקוף המרובע-תחת חיי בסרט...

פורסם
  • מחבר

כמה שאתה טועה.

התקשורת פשוט לא מתייחסת לכל השסעים עליהם דיברת, כי אין ספק שהמלחמה היא הרייטינג הגדול.

אחרי המלחמה עניים ישארו עניים וימשיכו להפגין כנגד עשירים, מזרחיים עדיין ירגישו מקופחים, חילוניים עדיין יתנגדו לכפייה הדתית, מזרחיים עדיין ירגישו מקופחים וכו'.

שכחת לציין שמיזרחיים עדיין ישארו מקופחים.

פורסם

שחכת שזה בין מוסלמים וליהודים ולא מזרחיים ומי שזה לא יהיה

פורסם

לא נראה לי שיש לו עדיין פצצת אטום....זה לוקח לפחות שנים להגיע לטכנולוגיה מהרגע שבונים את הכור... אוי מגניב זה אומר שאז אני אהיה בצבא

פורסם

הכי עצוב שאנחנו נותנים במה לקוף הזה, ואני מבזבז זמן בלכתוב שהוא קוף שכולם גם ככה יודעים זאת

פורסם

הוא תיזמן את זה טוב... הוא רוצה לאט לאט להעלות את רמת האש, עד שתהיה לו פצצת אטום... אני לא חושב שהוא הניח שישראל תכתוש את החיזבאללה, כמו שאני מניח שיקרה בימים הקרובים (כבר היום אין כמעט קטיושות... אני לא יודע אם זאת אינדיקציה, אבל זאת העובדה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים