עבור לתוכן

כמה רחוק אפשר להגיע עם ה P4S533VM - מחשב לסרטי High Definition

Featured Replies

פורסם

יש לי P4 2GHZ עם 1GB זיכרון 2.5cls (שתי יחידות של 512MB של קינגסרון)

המעבד עובד ב 400MHZ (סוקט 478).

לוח אם של אסוס כפי שצויין בכותרת.

כ. מסך Gaindward FX5200 שכנראה יוחלף ל 6600 בשביל קידוד HD חומרתי .

הכל יושב בתוך מארז באך של TT . חשוב שהמחשב יהיה שקט (מה שהוא עכשיו עם הקירור המקורי של interl למעבד).

כמה "מיץ" אפשר עוד לסחוט מהמעבד , עד כמה OC ניתן לעשות ובאיזה קרור מומלץ להשתמש?

תודה רבה.

פורסם

יש לי P4 2GHZ עם 1GB זיכרון 2.5cls (שתי יחידות של 512MB של קינגסרון)

המעבד עובד ב 400MHZ (סוקט 478).

לוח אם של אסוס כפי שצויין בכותרת.

כ. מסך Gaindward FX5200 שכנראה יוחלף ל 6600 בשביל קידוד HD חומרתי .

הכל יושב בתוך מארז באך של TT . חשוב שהמחשב יהיה שקט (מה שהוא עכשיו עם הקירור המקורי של interl למעבד).

כמה "מיץ" אפשר עוד לסחוט מהמעבד , עד כמה OC ניתן לעשות ובאיזה קרור מומלץ להשתמש?

תודה רבה.

קודם כל רשמת:"המעבד עובד ב400 Mhz" לא הבנתי למה אתה מתכוון. אני חושב שאתה מתכוון לזיכרונות....

דבר שני בקשר לקירור, ממליץ לך (ואני בטוח שהרבה יסכימו אותי) על: ?Thermaltake BIG Typhoon. יש לו ביצועים גבוהים ולפי

תגובות של אנשים פה בפורום, גם שקט מוחלט.

ואחרון חביב בקשר ל "עד כמה OC ניתן לעשות ?" אף אחד לא יוכל לענות לך על השאלה הזאת....תנסה ותחזור לכאן עם תוצאות...

נ.ב

יש את מדור הocdb. אתה יכול לחפש שמה מעבד כמו שלך, ולראות עד לאן אנשים הגיעו איתו....

פורסם

לי היה לוח אם ממש דומה לשלך...P4S533MX....והגעתי איתו לבאס של 125...עם ליבת וילמאט...שלך זה נראה לי נורתווד ואתה יכול ליותר ...

פורסם
  • מחבר

קודם כל רשמת:"המעבד עובד ב400 Mhz" לא הבנתי למה אתה מתכוון. אני חושב שאתה מתכוון לזיכרונות....

דבר שני בקשר לקירור, ממליץ לך (ואני בטוח שהרבה יסכימו אותי) על: ?Thermaltake BIG Typhoon. יש לו ביצועים גבוהים ולפי

תגובות של אנשים פה בפורום, גם שקט מוחלט.

ואחרון חביב בקשר ל "עד כמה OC ניתן לעשות ?" אף אחד לא יוכל לענות לך על השאלה הזאת....תנסה ותחזור לכאן עם תוצאות...

נ.ב

יש את מדור הocdb. אתה יכול לחפש שמה מעבד כמו שלך, ולראות עד לאן אנשים הגיעו איתו....

התכוננתי ל FSB...

למרות שהלוח תומך ב 533 , הוא מג'ומפר ל 400 (מגבלות מעבד?!) ניסיתי לג'מפר אותו ל 533 ואז המחשב לא עלה.

הזכרונות למרות שהם 400MHZ נדמה לי עובדים ב 333...

היום בערב אבדוק עם CPU-Z , וד"א , מאיפה מתחילים את ה OC ? מה משנים בהגדרות ? בחיים לא עשיתי OC (ונדמה לי פעם אחת הלכתי לאיבוד במדריך...)

שאלה נוספת , האם מי שמגיע ל OC של 2.6GHZ לדוגמא , זה מקביל למעבד 2.6 שקונים בחנות מבחינת ביצועים ?

פורסם

התכוננתי ל FSB...

למרות שהלוח תומך ב 533 , הוא מג'ומפר ל 400 (מגבלות מעבד?!) ניסיתי לג'מפר אותו ל 533 ואז המחשב לא עלה.

הזכרונות למרות שהם 400MHZ נדמה לי עובדים ב 333...

היום בערב אבדוק עם CPU-Z , וד"א , מאיפה מתחילים את ה OC ? מה משנים בהגדרות ? בחיים לא עשיתי OC (ונדמה לי פעם אחת הלכתי לאיבוד במדריך...)

שאלה נוספת , האם מי שמגיע ל OC של 2.6GHZ לדוגמא , זה מקביל למעבד 2.6 שקונים בחנות מבחינת ביצועים ?

בעיקרון בoc אתה מעלה מעט את הfsb, חוזר לווינדוס ובודק יציבות, אם יציב חוזר ומעלה עוד...

ברגע שמגיעים לחוסר יציבות אתה מעלה ממש במעט את המתח למעבד, עד שאתה מקבל יציבות חזרה....

בנוגע לזיכרונות אני מבין שאתה יודע שאתה מאיץ את המעבד, אז אתה מאיץ גם את הזיכרונות. לכן, אם הזיכרונות שלך לא

מתאימים לoc, אתה משתמש במחלקים כדי להוריד את התדר שלהם....

תראה זה מאוד בגדול...אתה צריך להבין יותר בפרטים הקטנים...

בנוגע לשאלה האחרונה שלך. אם ההבדל בין המעבדים הוא התדר בלבד, אז בעיקרון זה מקביל לאותם ביצועים.... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בעיקרון בoc אתה מעלה מעט את הfsb, חוזר לווינדוס ובודק יציבות, אם יציב חוזר ומעלה עוד...

ברגע שמגיעים לחוסר יציבות אתה מעלה ממש במעט את המתח למעבד, עד שאתה מקבל יציבות חזרה....

בנוגע לזיכרונות אני מבין שאתה יודע שאתה מאיץ את המעבד, אז אתה מאיץ גם את הזיכרונות. לכן, אם הזיכרונות שלך לא

מתאימים לoc, אתה משתמש במחלקים כדי להוריד את התדר שלהם....

תראה זה מאוד בגדול...אתה צריך להבין יותר בפרטים הקטנים...

בנוגע לשאלה האחרונה שלך. אם ההבדל בין המעבדים הוא התדר בלבד, אז בעיקרון זה מקביל לאותם ביצועים.... :xyxthumbs:

אחלה , הבנתי ... איפה מתחילים ?

מצאתי מדריך לכרטיס המסך... לא מצאתי מדריך לCPU ולוח אם...

ובקשר לזכרונות , יש לי kingstone KVR400 CAS2.5

פורסם

הוא לא אמור להוות את הבעיה למרות שהוא לוח זבל(סבלתי ממנו).

פורסם
  • מחבר

הוא לא אמור להוות את הבעיה למרות שהוא לוח זבל(סבלתי ממנו).

אחלה , נשאלת השאלה שוב , מאיפה מתחילים ? או שקודם אעלה SC של CPU-Z ?

פורסם
  • מחבר

הנה המפרט של המחשב...

על איזה OC ניתן ללכת ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

שום אוברקלוק.

הלוח לא מאפשר ואל תתבלבל עם האפשרויות גימפור שלו, אלה באים רק להתאמת באס.

אני מניח שאם יש לך מעבד בבאס 100 תוכל לעבור ל133 עם הג'מפרים, אבל אני לא יודע עם הלוח יאפשר לך לעבוד ככה לאורך זמן.

שוב, הוא מעאפן.

פורסם
  • מחבר

שום אוברקלוק.

הלוח לא מאפשר ואל תתבלבל עם האפשרויות גימפור שלו, אלה באים רק להתאמת באס.

אני מניח שאם יש לך מעבד בבאס 100 תוכל לעבור ל133 עם הג'מפרים, אבל אני לא יודע עם הלוח יאפשר לך לעבוד ככה לאורך זמן.

שוב, הוא מעאפן.

שמתי לב... אכלתי אותה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים