עבור לתוכן

זמרי רוק עם הקול הכי מרשים.

Featured Replies

פורסם

תראו על מה אתם מתווכחים :screwy:

בואו אני אחסוך לכם - כולכם פריקים.

עכשיו תחזרו לדבר על מעבדים או משהו :bash:

• תגובות 67
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדון על מעברים בט'רד של מוזיקה? :screwy:

שאמרת "כולכם פריקים" נתקפתי בצחוק אשכרה התגלגלתי על הריצפה.

הזכרת לי בצורה מפחידה ביותר איזה חבר מחוק שלי :lol:

פורסם

הקול הכי טוב ברוק/מטאל מבחינה מוזיקלית הוא תכלס בפאוור, להקות כמו אדגאי או דרגון פורס אבל הם כולם נשמעים אותם זמרי אופרה ואותו דבר, אקסל רוז הוא בהחלט יותר טוב מרוב הזמרים שיש לפאוור להציע. מבחינה סובייקטיבית בלבד, רוג'ר ווטרס מכניס הכי הרבה נשמה במילים, בן אדם כמוהו לא צריך חרוזים - הוא ללא פסק סולן הרוק הקלאסי הכי טוב.

אבל מבחינת מטאל-מטאל הקול הכי טוב הוא של דון דוטי מדארק אנג'ל או של (שקוף למדי) טום אראיה, אבל רק בריין אין בלוד וסואת' אוב הבן, הצרחה שהוא דופק בלייב אנדד, אין שניה לה בכל העולם.

הגראול הכי טוב במטאל הוא של אטילה ממייהם (לא אוהב אותם, מת עליו באבורים), הבחור נשמע כאילו הוא מת כבר איזה כמה מאות לפני שהוא מוציא קול האוויר עובר כמה שכבות של ריקבון, אבל הוא חולק מקום עם צ'אק בתחלית דרכו, אני אוהב שזה נשמע כאילו הוא יורק דם מהריאות, והכל כדי שתרגיש כאילו הוא עומד לאכול אותך, גאון... פשוט גאון.

עכשיו כשאני קורא את הדפים האחרונים אני קולט כמה אפסים שטופי מוח יש כאן - מטאל זה רק ל"פריקים" או היפ הופ זה רק ל"ערסים". חלאס, אני שומע כל דבר טוב, בן אדם שלא ישמע מוזיקה רק בגלל שזה לא נכנס לו בקורות חיים הוא אפס אידיוט שלא מבין שהפוגו נשאר ברחבה. זה שחברים שלי ואני נוסעים למסיבות טבע ורוקד כמו מטורף עם טרנניג וחולצות של בלאק מטאל אומר משהו? לא. אם אני הולך לבאר ומשמיעים איזה PJ PIPI MC SMACK HEAD או משהו כזה אני אנסה להתחבר למוזיקה וזה לא יהרוס לי בקטנה את הערב כי זה כולה מוזיקה. דחפו לכם לראש שאני שונא באותה מידה ערסאוואטים ופריקונים. שאני וחברים שלי נוסעים לחזרה של ההרכב שלנו (ט'ראש-ספיד) אנחנו שומעים באוטו ג'מיריקוואי או רד הוט צ'ילי פפרז (סתם דוגמא). זה לא כזה כואב להיות מגוון. אנשים שלא אוהבים משהו כי זה לא בסגנון שלהם לאהוב את זה מחממים לי את הפינג'ן.

והבחור S1 משהו, 80% מכל האנשים שעושים טראנס, שמעו ושומעים מטאל.

מילה אחת לכם - תתבגרו, סעמק.

פורסם

הסולן של Pain Of Salvation, הקול שלו משמש ככלי נוסף בלהקה הוא מעביר את הרגש של השיר בצורה יוצאת דופן ,

הוא עושה עבודה מדהימה .....

הסולן של Tool גם הוא מעולה ויכול להגיע לצלילים מרשימים ( ע"ע The Pot ) ובאופן כללי פשוט זמר מעולה .

Tony Kakko מSonata Arciticia גם הוא בין הסולנים האהובים עליי .

פורסם

nVIDIA

הכותרת אומרת זמרי רוק

אתה לא אוהב רוק? (כמוני) אל תכנס לת'רד

אני חייב מתוקף תפקידי, אתה לא

פורסם

נורא אהבתי את פרדי מרקורי, לדעתי היה לו קול מדהים ושמיעה מוזיקלית נדירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים