עבור לתוכן

Resident Evil 4 למחשב

Featured Replies

פורסם

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4395

תגידו פספתי משהו , לפי הקישור רשום שהמשחק יצא למחשב במאי 2006 .. (היום כבר יולי ???)

אז מה הולך פה ? יש למישהו מידע, משהו ?

(ומי שלא חושב שזה למחשב שינסה דרך האתר של Ubisoft להכנס ל PC GAMES ואז ללכת לדף השני וימצא את המשחק ברשימה כאחד שעוד לא יצא)

עריכה : עכשיו נכנסתי לאתר סיקורי משחקים (gamespot..) והוא אומר שהמשחק עומד לצאת למחשב אבל ב13 לספטמבר :)

פורסם

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4395

תגידו פספתי משהו , לפי הקישור רשום שהמשחק יצא למחשב במאי 2006 .. (היום כבר יולי ???)

אז מה הולך פה ? יש למישהו מידע, משהו ?

(ומי שלא חושב שזה למחשב שינסה דרך האתר של Ubisoft להכנס ל PC GAMES ואז ללכת לדף השני וימצא את המשחק ברשימה כאחד שעוד לא יצא)

עריכה : עכשיו נכנסתי לאתר סיקורי משחקים (gamespot..) והוא אומר שהמשחק עומד לצאת למחשב אבל ב13 לספטמבר :)

המישחק יצא בקרוב אבל החברה שעושה תפורט שלו למחשב זה אותה חברה שעשתה תפורט של DMC3

ככה שעל תצפה לפורט איכותי

פורסם
  • מחבר

כן DMC3 באמת יצא חרא למחשב ... נדפקנו

פורסם

כן DMC3 באמת יצא חרא למחשב ... נדפקנו

לא חראה אבל הם פישלו בפורט

ואני מאוד מקווה שהפעם הידית תיפעל טוב ועם רטט

פורסם
  • מחבר

זה מה שהתכוונתי , וגם אני.

פורסם

אנשים!,אפילו אם יעשו את הפורט הכי טוב בעולם לPC,עדיין אי אפשר לשחק עם מקלדת,אתם צריכים להבין את זה!רק עם קונטרולר של פס2\קונטרולר של Logitech אפשר לשחק ברמה נורמלית.

בקשר לRE-אחרי כל הפורטים שקאפקום עשו (RE,DMC,onimusha בקרוב)לפי דעתי RE יצא הכי טוב.כלומר,ששיחקתי אותו בפס2 פשוט לא יכולתי לשחק אותו עם קונטרולר.הוא פשוט לא בנוי לקונטרולר,הוא בנוי לעכבר טוב ומהיר.אז חוץ מהבעיה של הbutton mashing (בקטע של האבן המתגלגת למי ששיחק),הוא אמור לצאת פשוט מושלם לPC.

אני מחכה לשחק בו אפילו יותר אחרי ששיחקתי וגמרתי בNormalובProfessional.

בקיצור,אפילו אם יעשו פורט בינוני,זה עדיין יהיה אחד המשחקים הטובים של השנה,גם בגלל שהוא מעולה ( ;D) וגם בגלל שהוא מתאים לPC כמו כפפה ליד.

פורסם
  • מחבר

נקווה ...

פורסם

וכאן ראוי שאני אציין כמה דברים על הפורט:

בGAMESPOT מישהו [אמין] דיווח שהוא ניסה גירסאת PRE RELEASE של הפורט של המשחק לגירסאת המחשב...

ומה יש לו לאמר?

*אין אפשרויות גראפיות בכלל,פרט לכיוונון גאמה ובחירת רזולוציה [שהמקסימלית היא 1024X768]

*המקשים לא מאוד נוחים על המקלדת,ואין תמיכה בעכבר

*כל ההוראות של השליטה במשחק מכוונות לGAMEPAD,בדומה לDMC3,ככה שמי שמשחק על המקלדת הולך לקבל חיים קשים

*הבן אדם ניסה לשחק עם GAMEPAD של LOGITECH,אבל השליטה היתה מבולגנת-לא היה רטט,והג'ויסטיק השמאלי לא תפקיד נורמאלי-כל הכיוונים בו היו הפוכים.

פורסם

*טוב זה די הגיוני,בהתחשב שזה פורט זריז מהקונסולה בניסיון לקבל עוד כסף ולא המרה אמיתית.

*זה די מטומטם.כלומר,אם אני זוכר נכון,אתה רק צריך את הAWSD, מקש E/Q כדי להחליף לסכין,ויריה בTAB אולי.

מה זאת אומרת אין עכבר?!מה זה הטמטום הזה?במשחק כזה לא כיף לשחק עם הגיימפאד אלא רק עם העבר :kopfpatsch:

*סעיף א'

*לפי דעתי יתקנו את זה,חייב להיות איזה תמיכה בגיימפאדס

לסיכום,לפי דעתי הוא בדק בטא,משום שלא יכול להיות שכל הבעית האלה יהיו גם בRetail,והמחשב (לצערי) יקבל 7~ אם הוא יהיה ככה.

פורסם

ההמרה של הdmc דווקא פסדר (כל עוד משחקים עם גיימפאד) ואני דיי נהנה ממנו, ובre דווקא נוח לשלוט עם האנאלוג

פורסם
  • מחבר

וכאן ראוי שאני אציין כמה דברים על הפורט:

בGAMESPOT מישהו [אמין] דיווח שהוא ניסה גירסאת PRE RELEASE של הפורט של המשחק לגירסאת המחשב...

ומה יש לו לאמר?

*אין אפשרויות גראפיות בכלל,פרט לכיוונון גאמה ובחירת רזולוציה [שהמקסימלית היא 1024X768]

*המקשים לא מאוד נוחים על המקלדת,ואין תמיכה בעכבר

*כל ההוראות של השליטה במשחק מכוונות לGAMEPAD,בדומה לDMC3,ככה שמי שמשחק על המקלדת הולך לקבל חיים קשים

*הבן אדם ניסה לשחק עם GAMEPAD של LOGITECH,אבל השליטה היתה מבולגנת-לא היה רטט,והג'ויסטיק השמאלי לא תפקיד נורמאלי-כל הכיוונים בו היו הפוכים.

אם אתה חצי צודק - אני לא אטרח בכלל להסתכל על זה במדפים. שונא את הפורט שהם עושים !! אי אפשר לעשות את זה נורמלי עם שליטה בעכבר כמו כל משחק , סתם עצלנות וחמדנות לפי דעתי , דרך לגרוף עוד כסף ממשחקים שכבר גרפו ורוצים עוד (תקנה תמשחק - לא תאהב , בעיה שלך - כבר קנית ..)

פורסם

ההמרה של הdmc דווקא פסדר (כל עוד משחקים עם גיימפאד) ואני דיי נהנה ממנו, ובre דווקא נוח לשלוט עם האנאלוג

אתה רוצה לומר לי שב-DMC3 אצלך כשאתה משחק עם הגיימפאד, אז אתה הולך עם האנאלוג השמאלי ולא ההפך??? :o

פורסם

קודם כל לי יש ידיות טובות

ובDMC3 השליטה האנלוגית מבולגנת

חוץ מיזה אני ישחק בכל מיקרה במישחק שיהיה לי זמן

אבל אני מאוד מקווה שלפחות השליטה בRE4 תיהיה נורמלית

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא תהיה .. >:(

פורסם

קודם כל לי יש ידיות טובות

ובDMC3 השליטה האנלוגית מבולגנת

חוץ מיזה אני ישחק בכל מיקרה במישחק שיהיה לי זמן

אבל אני מאוד מקווה שלפחות השליטה בRE4 תיהיה נורמלית

איך אפשר??? ה-DMC אצלי גם עובד דפוק בגיימפאד, ואני לא משחק בו ולא מתכוון, זהמשחק גדול והכול, אבל זה לא שחסרים משחקים טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים