עבור לתוכן

להפוך שנאי של 500 לשנאי של 600

Featured Replies

פורסם

:kopfpatsch:

האריהב האלה הרגו אותי, אחרי שעה של בדיקות ונסיון להבין למה זה שאני מדבר איתו עם הכבל שעשינו שומע את עצמו בחזרה,

הבנתי שהסיבה לזה היא שאריהב שלחו לי בטעות שנאי של 500 אוהם במקום שנאי של 600, יש אפשרות לשנות שנאי של 500 לשנאי של 600

בעזרת נגדים או משהו?, כי זה סיפור להשיג את השנאי הזה.

ושוב תודה. ???

פורסם

:kopfpatsch:

האריהב האלה הרגו אותי, אחרי שעה של בדיקות ונסיון להבין למה זה שאני מדבר איתו עם הכבל שעשינו שומע את עצמו בחזרה,

הבנתי שהסיבה לזה היא שאריהב שלחו לי בטעות שנאי של 500 אוהם במקום שנאי של 600, יש אפשרות לשנות שנאי של 500 לשנאי של 600

בעזרת נגדים או משהו?, כי זה סיפור להשיג את השנאי הזה.

ושוב תודה. ???

אפשר פשוט להסיף נגד(הספק)...אבל הספק של השנאי ירד (יתחלק בין הנגד ללצרכן)

לכן אני מציע לבקש החלפה . רצוי שיתנו לך מה שאתה מבקש כדי ש היה לך תיאום בין ה מקור לצרכן וכך אתה לא תאבד הספק ותקבל ח8ום.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה.

הורדתי את הבוסט של המיקרופון וזה קצת שיפר את המצב, אני ידבר איתם בכל זאת ביום ראשון.

פורסם

אי אפשר להוסיף נגד בטור.

לא יודע בדיוק איזה מעגל בנית, אבל, טלפוניה בנויה על עכבות של 600 אוהם. אז צריך שנאי של 600 אוהם ולא 500.

לתופעה שאתה חווה קוראים אקו (echo) ולמעגל שמבטל אותה קוראים echo canceler.

אבל אם המעגל מתוכנן ובנוי כמו שצריך אין אקו.

פורסם

אי אפשר להוסיף נגד בטור.

לא יודע בדיוק איזה מעגל בנית, אבל, טלפוניה בנויה על עכבות של 600 אוהם. אז צריך שנאי של 600 אוהם ולא 500.

לתופעה שאתה חווה קוראים אקו (echo) ולמעגל שמבטל אותה קוראים echo canceler.

אבל אם המעגל מתוכנן ובנוי כמו שצריך אין אקו.

אני לא כלכך הבנתי למה מדובר כלל בטלפוניה ..

וגם למה אי אפשר להוסיף נגד בטור ..(לא שזה ממש יעיל)

גם מקבילי אפשר .......(יותר יעיל )

אבל הכי חשוב למה זה ?

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה הוא בנה. בטלפוניה מקובלות עכבות קצה של 600 אוהם - זה ממש תקן. לפי ההסבר המבולבל והעכבה אני מניח שמדובר ביחידת קצה כלשהי לדיבור שמיצרת אקו.

נגד הוא רכיב ליניארי לזרם ישר, שנאי הוא סליל שאינו בעל התנגדות טהורה אלה עכבה (Impedance) המתאפינת ברכיבי התנגדות לזרם חילופין.

אתה לא יכול להשלים עכבה של שנאי בעזרת התנגדות של נגד.

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה הוא בנה. בטלפוניה מקובלות עכבות קצה של 600 אוהם - זה ממש תקן. לפי ההסבר המבולבל והעכבה אני מניח שמדובר ביחידת קצה כלשהי לדיבור שמיצרת אקו.

נגד הוא רכיב ליניארי לזרם ישר, שנאי הוא סליל שאינו בעל התנגדות טהורה אלה עכבה (Impedance) המתאפינת ברכיבי התנגדות לזרם חילופין.

אתה לא יכול להשלים עכבה של שנאי בעזרת התנגדות של נגד.

שוב מי אמר לך שזה ל AC (אני חשבתי שזה ל DC)

ונכון אם זה AC גם סליל לא יעזור ...צריך סליל וקבל ....אבל יותר טוב שיסביר מה הוא רוצה לעשות ....ואם מה ?

פורסם

שוב מי אמר לך שזה ל AC (אני חשבתי שזה ל DC)

ונכון אם זה AC גם סליל לא יעזור ...צריך סליל וקבל ....אבל יותר טוב שיסביר מה הוא רוצה לעשות ....ואם מה ?

דיבור (בהודעה של פותח הדיון) זה AC, גל בתדר משתנה. יחידת קצה המשמשת לדיבור אמורה לשקף לרשת התנגדות של 600 אוהם.

אז בוא נחכה שפותח הדיון יגיב ונפסיק לדון במה שהוא אמר או לא אמר.

נ.ב.

אהבתי את הטייפ של הקומודור :smile1:

פורסם

תודה תודה..:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים