פורסם 2006 ביולי 2119 שנים אתה בטוח שזה הפורום הנכון?אמ,במידה והסרט בפורמט XVID, אתה פשוט מוריד את התוכנה הבאה "ConvertXtoDVD", התוכנה מעבירה את הפורמט מאקסויד או כל סוג פורמט אחר לDVD,ובנוסף מוסיפה את הכתוביות..
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים מחבר אהה נשמע לי פצצה.. וזה עדיין יהיה באותו הגודל? דרך אגב מצטער אני לא יודע אם זה הפורום המתאים פשוט אני לא בקו שפיות הכי חח
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים הכל תלוי בגודל של הקובץ בXVID, הרי זה ידוע שהאקסויד שוקל הרבה פחות מהDVD, לכן מן הסתם כשאתה מעביר בין הפורמטים הנפח של הקובץ ישתנה, למשהוכמו 3-4 ג'יגה. לאחר שאתה מסיים להעביר, הוא יבקש ממך לצרוב את זה, אתה לא חייב לצרוב אבל זה יותר עדיף שיהיה לך על דיסק DVD..(זה צורב בתוך התוכנה)
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים קונים DVD שיודע להריץ XVID ולחבר כתוביות , אחרי זה צורבים את הסרט ואת הכתוביות באותו שם על דיסק רגיל של 700 וזהו ..השוק עכשיו מוצף בDVD ים כאלה במחירים טובים ...
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אתה בטוח שזה הפורום הנכון?אמ,במידה והסרט בפורמט XVID, אתה פשוט מוריד את התוכנה הבאה "ConvertXtoDVD", התוכנה מעבירה את הפורמט מאקסויד או כל סוג פורמט אחר לDVD,ובנוסף מוסיפה את הכתוביות..מצטרף להמלצה, לבעלי צורב DVD.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים מחבר קונים DVD שיודע להריץ XVID ולחבר כתוביות , אחרי זה צורבים את הסרט ואת הכתוביות באותו שם על דיסק רגיל של 700 וזהו .. השוק עכשיו מוצף בDVD ים כאלה במחירים טובים ... ניסית לעשות את זה.. נגיד היה לי סרט ששמו היה a.avi ועוד כתובית ששמה היה a.srt שמתי את שניהם ב-Nero בתהליך DATA במהירות של 8X DAO וזה לא עבד
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים כי הDVD שלך לא תומך אולי ב SRT , תנסה בSUB או משהו...מוזר בעקרון זה אמור לעבוד , תריץ חיפוש בגוגל על איחוד של סרט וכתוביות לקובץ AVI אחד .. זה בטוח יעבוד ..
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים אם הכתוביות מתהפכות בפסיקים ונקודות(בעיות של עברית) איך אני מסדר את זה? יש תוכנה שיכולה להפוך? לא מצאתי את האפשרות בDVD לRTL.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.