עבור לתוכן

איך צורבים סרט וכתוביות ביחד יענו שיראו עם כתוביות ב-DVD

Featured Replies

פורסם

כותרת

פורסם

אתה בטוח שזה הפורום הנכון?

אמ,

במידה והסרט בפורמט XVID, אתה פשוט מוריד את התוכנה הבאה "ConvertXtoDVD", התוכנה מעבירה את הפורמט מאקסויד או כל סוג פורמט אחר לDVD,

ובנוסף מוסיפה את הכתוביות..

פורסם
  • מחבר

אהה נשמע לי פצצה.. וזה עדיין יהיה באותו הגודל? דרך אגב מצטער אני לא יודע אם זה הפורום המתאים פשוט אני לא בקו שפיות הכי חח

פורסם

הכל תלוי בגודל של הקובץ בXVID, הרי זה ידוע שהאקסויד שוקל הרבה פחות מהDVD, לכן מן הסתם כשאתה מעביר בין הפורמטים הנפח של הקובץ ישתנה, למשהו

כמו 3-4 ג'יגה.

לאחר שאתה מסיים להעביר, הוא יבקש ממך לצרוב את זה, אתה לא חייב לצרוב אבל זה יותר עדיף שיהיה לך על דיסק DVD..(זה צורב בתוך התוכנה)

פורסם

קונים DVD שיודע להריץ XVID ולחבר כתוביות , אחרי זה צורבים את הסרט ואת הכתוביות באותו שם על דיסק רגיל של 700 וזהו ..

השוק עכשיו מוצף בDVD ים כאלה במחירים טובים ...

פורסם

אתה בטוח שזה הפורום הנכון?

אמ,

במידה והסרט בפורמט XVID, אתה פשוט מוריד את התוכנה הבאה "ConvertXtoDVD", התוכנה מעבירה את הפורמט מאקסויד או כל סוג פורמט אחר לDVD,

ובנוסף מוסיפה את הכתוביות..

מצטרף להמלצה, לבעלי צורב DVD.

פורסם
  • מחבר

קונים DVD שיודע להריץ XVID ולחבר כתוביות , אחרי זה צורבים את הסרט ואת הכתוביות באותו שם על דיסק רגיל של 700 וזהו ..

השוק עכשיו מוצף בDVD ים כאלה במחירים טובים ...

ניסית לעשות את זה.. נגיד היה לי סרט ששמו היה a.avi ועוד כתובית ששמה היה a.srt שמתי את שניהם ב-Nero בתהליך DATA במהירות של 8X DAO וזה לא עבד :x

פורסם

כי הDVD שלך לא תומך אולי ב SRT , תנסה בSUB או משהו...

מוזר בעקרון זה אמור לעבוד , תריץ חיפוש בגוגל על איחוד של סרט וכתוביות לקובץ AVI אחד .. זה בטוח יעבוד ..

פורסם

אם הכתוביות מתהפכות בפסיקים ונקודות(בעיות של עברית) איך אני מסדר את זה? יש תוכנה שיכולה להפוך? לא מצאתי את האפשרות בDVD לRTL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים