פורסם 2006 ביולי 2119 שנים שלום, לדעתי הזמרים הגדולים שהיו פעם פעם כמו מוצרט ,בטוהבן הם פשוט אנשים גדולים.וזה נורא שאם יש נוער ששומע מוזיקה קלאסית הוא נחשב לחנון, כל הנינט טייב הזה שהנוער שומע זה פשוט זבל.אני חושב שזה ממש לא טוב כי מה הייה בעוד 10 שנים או יותר אף אחד לא ישמע מוזיקה קלאסית יותר?
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים הם היו מלחיניםאני אוהב מוזיקה שבעיקר יש בה פסנתרלמשל מפצח האגוזים מלא בחצוצרות או משהו כזה שעושה לי כאב ראש
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים הם היו מלחינים אני אוהב מוזיקה שבעיקר יש בה פסנתר למשל מפצח האגוזים מלא בחצוצרות או משהו כזה שעושה לי כאב ראש מחזק
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים יש לך לינק לקליפ של אגם הברבורים?, אני לא זוכר כל כך איך זה היהבעיקרון גם ראגטיים זה נחמדמאוד מזכיר את המערב הפרוע, טוב בעצם זה מה שהיו מנגנים בסלונים שם בעיירות כי זה היה בערך באותה תקופהhttp://www.trachtman.org/ragtime/
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים שלום, לדעתי הזמרים הגדולים שהיו פעם פעם כמו מוצרט ,בטוהבן הם פשוט אנשים גדולים.וזה נורא שאם יש נוער ששומע מוזיקה קלאסית הוא נחשב לחנון, כל הנינט טייב הזה שהנוער שומע זה פשוט זבל.אני חושב שזה ממש לא טוב כי מה הייה בעוד 10 שנים או יותר אף אחד לא ישמע מוזיקה קלאסית יותר?כל אחד שומע איזה מוזיקה שהוא אוהב, מנסיון טעמים גם משתנים עם הזמן. זה לא עושה אף אחד לחנון.בעוד 10 שנים אף אחד לא יזכור מי זאת נינט (כנראה) אבל כולם יזכרו את המלחינים הקלאסיים הגדולים. המוזיקה שלהם נצחית.טבעה של מוזיקת פופ היא הזמניות שלה. אבל זה לא אומר שאי אפשר להנות ממנה כעת.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים המוזיקה קלאסית,גאלית, ערבית וכל זה, זה מה שבאמת נקרא מוזיקהסגנונות מוזיקה היום זה פשוט מוזיקה בצורות שונות עם מיליםלמרות שאני אף פעם לא מקשיב למילים זה לא עושה לי כלום, רק הלחן מעניין אותי, לחן זה הכל, בשביל מילים אפשר פשוט לכתוב מאמר בעיתון
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים אני אוהב רק את THEME FROM A SUMMER PLACE ;D המוזיקה הקלאסית שאתם מדברים עליה משעממת
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים אוהב בעיקר neu-age clasical בסגנון Bond, גם נשמעות טוב מאוד וגם נראות לא רע
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים אני משער שלטעם המוזיקלי שלנו יש קשר הדוק עם מה ששמענו בילדות(נו נו,תסתרו אותי :) - אני עדיין מאוהב בקלאסית.היא פשוט כ"כ מורכבת ומסקרנת... ואם מישהו קורא לך חנון דפוק לו כינור בראש.
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים אני משער שלטעם המוזיקלי שלנו יש קשר הדוק עם מה ששמענו בילדות(נו נו,תסתרו אותי :) - אני עדיין מאוהב בקלאסית.היא פשוט כ"כ מורכבת ומסקרנת... ואם מישהו קורא לך חנון דפוק לו כינור בראש. או שאתה יכול להשתמש רק בקשת שלו.... גם אני אוהב את המוסיקה הזאת יש בה הרבה שאין בסוגי מוסיקה אחרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.