עבור לתוכן

צו ראשון כנסו

Featured Replies

פורסם

וכמו שאמרתי ישל י בעייה בגב התחתון ובעיית נשימה כמה פרוםפיל זה מוריד ואם בכלל ?

ואם יש לי פרופיל נמוך אני עדין יוכל להתקבל להיות טכנאי מטוסים ?

טכני ח"א זה פרופיל 64 ומעלה. לגבי הסעיפים שלך, אני לא בטוח שתוכל להיות טכנאי עם בעיות נשימה.

ד"א, אני לא הייתי מכונאי מטוסים... שלא תחשבו אחרת, פדיחות :smile1:

• תגובות 99
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך אני יכול להגיע לסיירות ?

שמעתי שאני צריך להגיע לצנחנים להצטיין שם ואז אני מקבל יום סיירות ומי שעובר את היום בהצטיינות מקבל זימון לגיבוש סיירות ומשם משבצים למטכ''ל,אגוז,דובדבן ?

פורסם

שמעת לא נכון

פורסם

אז מה בדיוק צריך אחרי שעוברים את הצו ראשון ומגיעים לשני

פורסם

אין צו שני

אם יש לך פרופיל מתאים, אתה מקבל בשלב מסויים זימון ליום סיירות בוינגייט

אתה יכול מן הסתם גם לבקש חריג אם לא קיבלת

פורסם

אבל אפשר גם להגיע לשם משהו דרך צנחנים הבנתי

פורסם

אם אתה מתאים ישלחו לך זימון ליום סיירות ולראיונות מתקדמים יותר... רק אל תגיד שאתה רוצה ללכת לקרבי כדי להרוג ערבים... כדי ללכת לסיירות צריך קב"א גבוה יחסית (לא כמו של גולני...), ואם תשחק אותה רמבו וונאבי עוד יכולים לשחרר אותך עם 21 נפשי...

פורסם

97 פרופיל ועם קב''א אין בעייה :D קרבי זה הכי אחי

פורסם

למה אתה כל כך בטוח שעם הקב"א אין בעייה? :smile1:

פורסם

שמע אני לא יספר לקצינה שאני מת להיות בסיירת כדי לחסל כמה שיותר ערבים ועל כול אחד אני יעשה סימן על הקת D:

פורסם

מה אתה חושב שבסיירות כל היום יורים בערבים? אתה תשב כמו טאטאלה בבוטקה ותטחן שמירות :lol: :lol:

יצא לי לפגוש "רמבוים" כמוך שהשתינו במכנסיים ביום הראשון שבו הם הגיעו לבסיס הטירונות... הכי שוקיסטים אלה שעושים את עצמם קשוחים... סיפקו את הבידור הכי טוב כשהם לא יכלו להחזיק את הנשק ישר במטווחים מרוב שהידיים שלהם רעדו :lol:

פורסם

חחח למזלי יצא לי כבר לעשות מטווחים בגדנ''ע ולירות בכול מיני רובים, להחזיק רובה ישר ? לא בעייה בשבילי יש לי אחלה כוח D:

PowerLifter אני

פורסם

עזוב, כשתתגייס ותעשה מטווחים עם ציוד מלא+ על זמן+ רישום בפינקס הקליעה, ואני לא מדבר על תרגילי פרט, אז אולי תבין...

פורסם

עשו לנו כבר שטיות כאלה בטיולים של גדנ''ע מטווחים עם חגור מלא עליך וככה

פורסם

כדי ללכת לסיירות צריך קב"א גבוה יחסית (לא כמו של גולני...)

האמת שפלס"ר גולני נחשבת לאחת הסיירות המובילות, ברמה אחת עם יחידות העלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים