עבור לתוכן

7600GT

Featured Replies

פורסם

אני שומע פה הרבה דיבורים על הכרטיס הזה ואני להוט ליקנות כרטיס מסך!

כל מידע שאפשר לקבל עליו יעזור לי כמו באנצ'ים ,באנדל ,OC וכו'...

וגם איזה חברה אתם ממליצים ליקנות ולמה?

ואם יש מישהו שיש לו ניסיון אישי עם הכרטיס אז בכלל שיתחיל לזמר ;D

תודה מראש

פורסם

יואו יואו יואו תעצור!!!

קודם כל צריך לדעת איזה אפיק יש לך , PCIE או AGP.

שאלו את זה כבר הרבה פעמים, ועם חיפוש קצר אתה יכול למצוא תשובות מפורטות.

בקיצור, זאת מהירות התקשורת בין כרטיס המסך לבין שאר רכיבי המחשב.

האפיק AGP שהוא האפיק הישן יותר (נמצא בלוחות אם ישנים יותר) קיים במהירויות של X1 X2 X4 ו X8, וה PCIE שהוא האפיק החדש יותר (נמצא בלוחות חדשים יותר, הראישונים הנפוצים הופיעו בערך מלפני שנה וחצי) וכולל את המהירות X16.

המהירות X1 היא 133MBit/s (אם אני לא טועה) של קצב העברת נתונים.

הצורך בלפתח אפיק חדש נובע מקצב תעבורה לא מספק, אבל לא בכל כרטיס מורגש ההבדל בין גרסת ה AGP לבין גרסת ה PCIE.

למשל ה 6800GT שקיים בשני האפיקים, כמעט ואין הבדל בביצועים בין גרסת ה AGP לבין גרסת ה PCIE שלו.

אבל אם 7900GTX היה מיוצר ל AGP, יתכן והאפיק היה מגביל מאוד את ביצועי הכרטיס בגלל קצב תעבורתו הנמוך.

כשקונים מחשב חדש, לוקחים היום רק לוח וכרטיס מסך תומך PCIE.

אם אתה לא יודע איזה אפיק יש לך, אז תגיד את הדגם של הלוח אם שלך.

אם אתה לא יודע את הדגם של לוח האם שלך, תוריד תוכנה בשם EVEREST (חפש בגוגל) ותבדוק דרכה.

אם אתה לא יודע גם את זה, אז יש לך בעיה רצינית :xyxthumbs:;)

פורסם

באופן כללי , החברה שלדעתי מספקת את האמינות בשילוב עם ביצועים גבוהים וגם לוקחת על זה סכום טוב זאת LEADTEK , אבל עם תתעקש אפשר גם ASUS,EVGA , GAINWARD , INNOVISION , GYGABYTE , BFG ועוד כמה חברות שאני לא זוכר ...

עריכה : יש גם עוד חברות כמו pine XFX , CLUB3D , GALAXY , CHAINTECH ALBATRON , POINT OF VIEW , MSI , השתדלתי לסנן את הטובות יותר ,

פורסם

באופן כללי , החברה שלדעתי מספקת את האמינות בשילוב עם ביצועים גבוהים וגם לוקחת על זה סכום טוב זאת LEADTEK , אבל עם תתעקש אפשר גם ASUS,EVGA , GAINWARD , INNOVISION , GYGABYTE , BFG ועוד כמה חברות שאני לא זוכר ...

אם אני לא טועה, ה-7600GT של Leadtek נמכר במחיר הזול ביותר לעומת שאר החברות. :cool2:

פורסם

לכן המלצתי עליו , סוס ביצועים במחיר של חמור...

פורסם
  • מחבר

האפיק הוא PCI-E

פורסם

עדיף להוסיף 70 שקל ולקבל את גרסת האקסטרים שמגיעה עם OC מהמפעל וקירור שקט וטוב יותר מהסטוק.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

עדיף להוסיף 70 שקל ולקבל את גרסת האקסטרים שמגיעה עם OC מהמפעל וקירור שקט וטוב יותר מהסטוק.

תתחדש :xyxthumbs:

נכון , קנה את האקסטרים.

פורסם

אני בתמימותי חשבתי שמדובר בקהילה שעוסקת בתחומי Hardcore, אך כנראה שלא (ממליצים לרכוש כרטיס אשר עבר Factory Overclock).

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם!

מישהו יודע מה הבאנדל שבא עם הכרטיס בגירסת אקסטרים ואיפה אני יכול ליראות בנצ'ים?

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לקבל פרטים על הסוג הזה - Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256

ועוד שאלה בתאכלס מה ההבדל בין 256bit ל128 bit?

פורסם

אני מעדיף לקבל פרטים על הסוג הזה - Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256

ועוד שאלה בתאכלס מה ההבדל בין 256bit ל128 bit?

מדובר בממשק זיכרון, יש השפעה על רוחב הפס ומורכבות המידע.

בפועל אין הבדל מדהים בביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים