עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

ואיפה אפשר לקנות 6600 gt 256 מגה בפחות מ800 שקל?

אז אתה לא מקשיב לי? בסדר, אתה תפסיד:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4798

כן זה קשור או כן אני אוכל להפעיל עם 128?

אתה תוכל.

אבל תכלס, מה זה משנה מה אנחנו נגיד? הרי את מחליט הכל בעצמך :lol::kopfpatsch:

קח X1300Pro עם 512M :o :o כדי שתרגיש טוב.

• תגובות 43
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ובקשר ל6800 יש משהו כזה?

פורסם

רן תנסה להבין,ה6800 טוב בהרבה מה6600 אז למה לקנות 6600?

הזיכרון הוא לא ממש פונקציה לביצועים בכרטיס הזה...

קח את ה6800 ותאמין לי לא תצטער

http://www.slg.co.il/

הכרטיס הנ"ל מגיע עם 3 שנות אחריות מלאות

תתחדש

נ.ב.

ידידי היקר להבא אל תכתוב הודעות אחת אחרי השניה ותקרא את חוקי הפורום...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59721.0

פורסם
  • מחבר

תודה וסליחה אבל אצלי הזיכרון זה משהו קצת חשוב כי כבר נמאס לי התבאסתי מספיק פעמים בגלל הכרטיס המעפן שיש לי אז הפעם אני כבק מסתכל טוב טוב על כל מה שכתוב בדרישות של כל משחק וגם 800 שקל זה טיפה יקר לי

פורסם

זיכרון בכרטיסים האלו זה לא דבר חשוב...

אני עם 128 זכרון ואני משחק די טוב במשחקים והכרטיס שלי הוא 6600 רגיל עם C@ מהמפעל

פורסם
  • מחבר

באיזה משחקים אתה משחק נגיד איתו? ועל איזה רזולוציה? עם כל האפקטים? ועם אנטי אלייסינג? ומה זה c@ ? וכמה הוא עלה לך?

סליחה על החקירה חחחח

פורסם

ומה זה c@ ?

OC הוא תהליך שבו ניתן לגרום לרכיב מחשב כלשהו, או מספר רכיבים בו זמנית, לעבוד במהירות גדולה יותר מאשר המהירות שבה הוא נועד לעבוד.

פורסם
  • מחבר

אך אפשר לעשות את זה בכרטיסי מסך? זה משהו מסובך או מסוכן לכרטיס?

פורסם

אך אפשר לעשות את זה בכרטיסי מסך? זה משהו מסובך או מסוכן לכרטיס?

לא מסובך אך יכול לפגוע בכרטיס

אם אין לך ניסיון בזה אל תנסה אפילו

פורסם

אם אין לך ניסיון בזה אל תנסה אפילו

זה משפט שסותר מאוד את עצמו.

איך יהיה לו נסיון אם הוא לא ינסה?

פורסם
  • מחבר

רציתי לשאול אם אפולו זאת חברה אמינה? ואם מישהו יכול להביא לי את המפרט המלא של ה6800 של אפולו ואם למישהו יש את הכרטיס הזה

פורסם

מה קורה חברה? לגבי הזכרון אם כבר אנחנו בדיון, תשמע הבחור הסביר לך באלף ואחד שפות, ואני אנסה להסביר את מה שנראה לי למרות שאין לי מושג-

אלא אם כן אתה מתכוון להפעיל משחקים ב 1600X1200, מה שהוא די מעבר לכל מסך נורמלי של 19 אינץ'(שזה די גדול אם אתה לא יודע) אין לך שום סיבה לרכוש כרטיס עם זכרון גבוה, למה? אם כבר הפסקת לקרוא, סימן שאתה הולך לעשות קניה גרועה, אז אני מניח שאתה ממשיך-הסיבה היא מכיוון שרק ברזולוציות הגבוהות האלה(תקנו אותי אם אני טועה, זה סתם הנחה) יש צורך ב "מחסנית" זכרון(ה 128 מגה, או 256 או ה 512) גדולה, פשוט בגלל שיש לו פי 2 כמעט אינפורמציה ברזולוציה הזאת, רק מה הדפקט שלא הבנת-שהביצועים בכרטיס כמו 6600 הם נמוכים פי כמה מה6800, ככה שלא משנה אם יש לו מחסנית יותר גבוהה-הפרמטרים האחרים כבר דפקו את כל השאר מבחינת ביצועים-כי זה הכרטיס (6600) הרבה פחות טוב!

אני לא יודע איזה מחשב יש לך אבל לפי איך שאתה מדבר מבחינת הגיון של ביצועים של כרטיסי מסך-כדאי לך לבדוק אם המחשב שלך לא תוקע גם את שאר הדברים, לי יש מחשב יחסית פיסח וה6600 שלי יותר מדי טוב למחשב, ולכן הביצועים שלי יחסית נמוכים לכרטיס...יש מלאן דברים שכנראה אתה לא החלטת שאתה רוצה לשקול, כי אתה פשוט מתעצל לבדוק, אבל אתה לא מתעצל מלהתבעס על המחשב שלך שלא עובד מספיק חזק.

זה מה שההיגיון שלי אומר, אני בטוח שיתקנו אותי אם טעיתי.

יש פה חברה שמבינים עניין ממה שאני קורא עד עכשיו פה בפורום, ואני תמיד לומד פה דברים חדשים.

כדאי לך גם.

פורסם

מה קורה חברה? לגבי הזכרון אם כבר אנחנו בדיון, תשמע הבחור הסביר לך באלף ואחד שפות, ואני אנסה להסביר את מה שנראה לי למרות שאין לי מושג-

אלא אם כן אתה מתכוון להפעיל משחקים ב 1600X1200, מה שהוא די מעבר לכל מסך נורמלי של 19 אינץ'(שזה די גדול אם אתה לא יודע) אין לך שום סיבה לרכוש כרטיס עם זכרון גבוה, למה? אם כבר הפסקת לקרוא, סימן שאתה הולך לעשות קניה גרועה, אז אני מניח שאתה ממשיך-הסיבה היא מכיוון שרק ברזולוציות הגבוהות האלה(תקנו אותי אם אני טועה, זה סתם הנחה) יש צורך ב "מחסנית" זכרון(ה 128 מגה, או 256 או ה 512) גדולה, פשוט בגלל שיש לו פי 2 כמעט אינפורמציה ברזולוציה הזאת, רק מה הדפקט שלא הבנת-שהביצועים בכרטיס כמו 6600 הם נמוכים פי כמה מה6800, ככה שלא משנה אם יש לו מחסנית יותר גבוהה-הפרמטרים האחרים כבר דפקו את כל השאר מבחינת ביצועים-כי זה הכרטיס (6600) הרבה פחות טוב!

אני לא יודע איזה מחשב יש לך אבל לפי איך שאתה מדבר מבחינת הגיון של ביצועים של כרטיסי מסך-כדאי לך לבדוק אם המחשב שלך לא תוקע גם את שאר הדברים, לי יש מחשב יחסית פיסח וה6600 שלי יותר מדי טוב למחשב, ולכן הביצועים שלי יחסית נמוכים לכרטיס...יש מלאן דברים שכנראה אתה לא החלטת שאתה רוצה לשקול, כי אתה פשוט מתעצל לבדוק, אבל אתה לא מתעצל מלהתבעס על המחשב שלך שלא עובד מספיק חזק.

זה מה שההיגיון שלי אומר, אני בטוח שיתקנו אותי אם טעיתי.

יש פה חברה שמבינים עניין ממה שאני קורא עד עכשיו פה בפורום, ואני תמיד לומד פה דברים חדשים.

כדאי לך גם.

לדעתי אתה טועה בקשר לזיכרון, הרזולוציה הנמוכה+טקסטורות באיכות יורדה זה ע"מ להוריד את העומס מGPU.

פורסם

אמרתי שאני מניח, ואנראה לי שגם אתה לפי ההיסוס-הבחור דיבר על רזולוציות, מן הסתם ככל שתעלה ברזולוציה תעלה גם בכמות הזכרון שצריך לשחלף כל פעם בטקסטורות-שלזה בעיקר משמש הזכרון.

אשמח לחוות דעת נוספת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים