עבור לתוכן

איך לבנות מקלט אינפרא ואיזה תוכנה מפעילה אותו

Featured Replies

פורסם

אישית היתי אומר שזה די תפיסה שגוייה

המחשב אומנם עובד די דומה למה שלמדתה ככל הניראה בבית ספר על מיקרובקרים ומיקרומעבדים, אבל לא בדיוק..

אומנם התוכנה כן מורידה את מהירות המחשב אבל השינוי יהיה רציני רק במיקרה שהמחשב שלי הוא P1 ומטה... תחשוב על היכולות העיבוד הענקיות שיש כיום לכל מחשב (P4 במיוחד) ז"א לא רק המהירות שלו אלה גם כל הציוד הנוסף שיש לנו במחשב שנועד למניעת העמסת יתר על המעבד: זיכרון קש, זיכרון ראם, וזיכרונות אשר נימצאים כמעט בכל כניסה למחשב (USB COM LPT PS וכו')

ולכן התוכנה אשר מריצה את הIRR(אינפרה רד רסיבר) היא לא תיכח יותר משאבים מאשר התוכנה הפשוטה ביותר שיש לנו על המחשב כדוגמא המחשבון..

תחשוב על זה שגם המיקלדת שלנו היא בנוייה על בסיס הרצת לופ והמתנה לקלט ... ומחשבים הרבה הרבה יותר חלשים עובדים אם זה בצורה טובה מאוד...(לפחות 3.11 עבד על לופ אם המיקלדת...)

אישית היתי ממליץ לקנות נגד משתנה, קטן בתווך 0-15K , אם הבנתי נכון הנגד אמור לשנות את הרגישות (לא ממש ראיתי את הסירטוט...) אז הדבר הזה די יכול לעזור

קודם כל ברוך הבא ...ושנית אתה צודק :)

• תגובות 55
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה מכווה להנות :silly:

פורסם

משה ...

-------------------

ן ן

נגד של 10K נגד של 10K

ן ן

--------------------

במקום

-------------------

ן

נגד של 4.7

ו

-------------------

פורסם

300 אום, לא חושב שיתנו כזה אפקט...

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים בבקשה להראות לי את כל המעגל כי למיקרה ששכחתם הסידור של הרגליים במקלט שלי שונה משיש באתר הזה

פורסם

מעבר על העמוד הראשון היה מונע את השאלה, וחיפוש ביכלל...

בכל מיקרה הינה הסירטוט על לוח הלחמה וייראפ

pcb.jpg

ד"א הסתכלתי עכשיו על הסירטוט הזה ובעיקרון הנגד אמור להיות בין המייצב לחיישן... (כאילו יותר נכון לעשות ככה)

SNOW :silly:

פורסם

אני גם רוצה לבנות מעגל כזה, אתם יכולים להגיד לי מאיפה אתם קונים את המקלט IC.

ניכנסתי לאחד הלינקים שהבאתם ושם יש רשימה של הרבה סוגי IC שאפשר להשתמש.

רציתי לדעת באיזה IC אתם משמשים (והכי כדאי להשתמש) ומאיפה אפשר לקנות אותו (עדיף מאיזור נתניה).

תודה

פורסם

אני גם רוצה לבנות מעגל כזה..אין בעיה להשיג את הרוב מחנות אלקטרוניקה אבל דווקא את הכבל אני לא מוצא בשום מקום ואין לי עכבר ישן או מקלדת ישנה בבית..

מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה..?

פורסם

אאםםם בעיקרון אתה יכול לקנות את הקבל בחנות אלקטרוניקה \ מחשבים אומנם הקבלים הללו כבר מתחילים להיות נדירים יותר ויותר ולכן תיהיה צריך לעבור על הרבה חנויות לפני שתמצא מה שאתה צריך...

לגבי החיישן אתה יכול לקנות בכל חנות אלקטרוניקה - תפתח פשוט ספר טלפונים אני בטוח שתמצא שם חנות אשר מספקת רכיבים אלקטרוניים

אם לא אז חלק מחנויות התיקון טלביזיות וידאו אודיו וכו' ישמחו למכור לך את הרכיבים במחיר כפול בערך :hat:

פורסם
  • מחבר

עדיין לא עובד גם עם שתיים של 10 K

פורסם

ד"א הסתכלתי עכשיו על הסירטוט הזה ובעיקרון הנגד אמור להיות בין המייצב לחיישן... (כאילו יותר נכון לעשות ככה)

לא הבנתי איפה למקם את הנגד לפי מה שאמרת

פורסם

בין הרגל VCC של החיישן לרגל OUT של המייצב

פורסם

לפי דעתי עדיף שיהיה כמו שבשרתות אני משער שזה ככה בכוונה

אני לא עיינתי כל כך בזה אבל אני מתכנן אחד לעתיד הקרוב

אגב מושה מה הבעיה ליקפוץ לחנות ? או שאם הוצאתה את החישן מתוך שלט או משהו כזה תיבדוק מה יש שם אולי מיסתתר לו איזה נגד ישן שלא שרוף

אל תנסה להשלים מ4.7 ל5.2 -קודם תחפש 5.2 אחר כך אם לא יהיה תנסה כל מיני הרכבים

לדעתי הכי טוב ליקפוץ לחנות ליקנות חישן חדש או נגד

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון החיישן חדש ודבר שני אני לא יכול ללכת לחנות הזאת כי אני עובד כרגע עד חמש בערך ובחמש היא נסגרת אגב אתם יכולים בבקשה לתת לי רעיונות מה עוד אני יכול לבנות עם מקלט אינפרא

פורסם

לא מקובל עלי התשובה הזו ...

אני בטוח שיש לך חברים שיכולים לקפוץ שנייה ולקנות במקומך ....אל תיסתבך....זה יקח לך יותר זמן ...לבדוק מה הבעייה

תקנה את החיישן אנפרה(המקורי) כבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים