עבור לתוכן

איך לבנות מקלט אינפרא ואיזה תוכנה מפעילה אותו

Featured Replies

פורסם

אני רוצה תרשים של מקלט שעובד על יציאת קום ותוכנה טובה

• תגובות 55
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני רוצה לזכות בלוטו.

תוכנה אני מכיר: girder.

פורסם

פעם הבאה תזכור שיש כפתור מגניב כזה שעונה על הרבה תשובות וקוראים לו חיפוש

פורסם
  • מחבר

התוכנה הזאת גם מראה את האות במספרים ?

פורסם

לפי מה שידוע לי המעגל הזה מאיט מאוד את המחשב ...

אני ראיתי הרבה מאמרים שאומרים שכדי להשתמש ב מקרו בקר לדוגמה PIC כדי להקל על המחשב ..ושלא ידגום כל הזמן..

פורסם

לפי מה שידוע לי המעגל הזה מאיט מאוד את המחשב ...

אני ראיתי הרבה מאמרים שאומרים שכדי להשתמש ב מקרו בקר לדוגמה PIC כדי להקל על המחשב ..ושלא ידגום כל הזמן..

אתה רציני??

אף פעם לא ראיתי מאמר שאומר את זה.. ואני משתמש במעגל הזה המון זמן...

אשמח לקבל קצת הסברים בנושא...

תודה רבה...

פורסם

מקלט אינפרא?? WTF? מזה עאזעל?

ועוד ביציאת COM1 מחובר למחשב??? WTF???

פורסם

פעם הבאה תזכור שיש כפתור מגניב כזה שעונה על הרבה תשובות וקוראים לו חיפוש

לא כל כך מדליק אבל ת'אמת---------->הוא סקסי :lol:

פורסם

אתה רציני??

אף פעם לא ראיתי מאמר שאומר את זה.. ואני משתמש במעגל הזה המון זמן...

אשמח לקבל קצת הסברים בנושא...

תודה רבה...

אני לא זוכר מתי ראיתי את זה .אני ימשיך לחפש בכל אופן תעשה ניסוי קטן

תן את אחוזי העבודה כאשר התוכנת השלט דוגמת את יציאת COM ו אחז כאשר לא ..

אני מניח שזה יתן פתרון די אמין .

פורסם

לא הבנתי באיזה מצבים אתה רוצה שאני אבדוק ועל מה בדיוק הכי חשוב להסתכל? על המד של המאמץ של המעבד?

בעיקרון לא אכפת לי עד כמה זה יקפוץ בזמן שהוא מקבל אוטות מהשלט.. (עד גבול מסויים...) אבל אני לא רוצה שזה "יעיק" לי על הביצועים במחשב באופן קבוע...

פורסם

לא הבנתי באיזה מצבים אתה רוצה שאני אבדוק ועל מה בדיוק הכי חשוב להסתכל? על המד של המאמץ של המעבד?

בעיקרון לא אכפת לי עד כמה זה יקפוץ בזמן שהוא מקבל אוטות מהשלט.. (עד גבול מסויים...) אבל אני לא רוצה שזה "יעיק" לי על הביצועים במחשב באופן קבוע...

בזמן שהתוכנה פועלת ו מוכנה לקבלת פקודות מהשלט(זהו מצב שהיא כל הזמן דוגמת את הכניסות)

לא בהכרח ברגע הלחיצה .

מאמץ של המעבד יעזור.

תבדוק אחוזי מעבד .

גם עם תריץ טסט כמו 3DMARK אתה תקבל ציון מאוד נמוך מאוד בזמן שהתוכנה מוכנה לקבלת פקודות ומתי שהתוכנה סגורה ...

פורסם

שאני יבין אנשים אתם רוצים לשחק במחשב במזמן שאתם מעבירים שירים או משהו מאיזה מכיר או מה ?? אם אתם לא משחקים אז וורד או משהו בסיגנון לא יהיה בעיה כי זה לא דורש

לדעתי סתם בילבולציה מה הבעיה לא להיתעסק עם המחשב שהוא עובד עם האינפרה לא ביג דיל 5 דקות

פורסם

שאני יבין אנשים אתם רוצים לשחק במחשב במזמן שאתם מעבירים שירים או משהו מאיזה מכיר או מה ?? אם אתם לא משחקים אז וורד או משהו בסיגנון לא יהיה בעיה כי זה לא דורש

לדעתי סתם בילבולציה מה הבעיה לא להיתעסק עם המחשב שהוא עובד עם האינפרה לא ביג דיל 5 דקות

אין קשר אני פשוט רוצה לדעת עם זה משפיעה דרסטית בבצועים לא יותר .

פשוט אם יש השפעה היה ניתן לראות את זה הרבה יותר טוב ואת כמות השפעה בדרך הזו .

פורסם

בזמן שהתוכנה פועלת ו מוכנה לקבלת פקודות מהשלט(זהו מצב שהיא כל הזמן דוגמת את הכניסות)

לא בהכרח ברגע הלחיצה .

מאמץ של המעבד יעזור.

תבדוק אחוזי מעבד .

גם עם תריץ טסט כמו 3DMARK אתה תקבל ציון מאוד נמוך מאוד בזמן שהתוכנה מוכנה לקבלת פקודות ומתי שהתוכנה סגורה ...

עכשיו כשהתוכנה פתוחה כבר דיי הרבה זמן, רמת המאמץ של המעבד עולה בין 0% ל3-4 בקפיצות... לא משהו שנראה חריג... את הקטע עם ה3DMARK אני אשמח לבדוק עוד מעט ואני אחזיר תשובה כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים