פורסם 2006 ביולי 2119 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0תרד למטה יש שם הסברים
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים לפי מה שידוע לי המעגל הזה מאיט מאוד את המחשב ...אני ראיתי הרבה מאמרים שאומרים שכדי להשתמש ב מקרו בקר לדוגמה PIC כדי להקל על המחשב ..ושלא ידגום כל הזמן..
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים לפי מה שידוע לי המעגל הזה מאיט מאוד את המחשב ...אני ראיתי הרבה מאמרים שאומרים שכדי להשתמש ב מקרו בקר לדוגמה PIC כדי להקל על המחשב ..ושלא ידגום כל הזמן..אתה רציני??אף פעם לא ראיתי מאמר שאומר את זה.. ואני משתמש במעגל הזה המון זמן...אשמח לקבל קצת הסברים בנושא...תודה רבה...
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים פעם הבאה תזכור שיש כפתור מגניב כזה שעונה על הרבה תשובות וקוראים לו חיפוש לא כל כך מדליק אבל ת'אמת---------->הוא סקסי
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אתה רציני??אף פעם לא ראיתי מאמר שאומר את זה.. ואני משתמש במעגל הזה המון זמן...אשמח לקבל קצת הסברים בנושא...תודה רבה...אני לא זוכר מתי ראיתי את זה .אני ימשיך לחפש בכל אופן תעשה ניסוי קטן תן את אחוזי העבודה כאשר התוכנת השלט דוגמת את יציאת COM ו אחז כאשר לא ..אני מניח שזה יתן פתרון די אמין .
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים לא הבנתי באיזה מצבים אתה רוצה שאני אבדוק ועל מה בדיוק הכי חשוב להסתכל? על המד של המאמץ של המעבד?בעיקרון לא אכפת לי עד כמה זה יקפוץ בזמן שהוא מקבל אוטות מהשלט.. (עד גבול מסויים...) אבל אני לא רוצה שזה "יעיק" לי על הביצועים במחשב באופן קבוע...
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים לא הבנתי באיזה מצבים אתה רוצה שאני אבדוק ועל מה בדיוק הכי חשוב להסתכל? על המד של המאמץ של המעבד?בעיקרון לא אכפת לי עד כמה זה יקפוץ בזמן שהוא מקבל אוטות מהשלט.. (עד גבול מסויים...) אבל אני לא רוצה שזה "יעיק" לי על הביצועים במחשב באופן קבוע...בזמן שהתוכנה פועלת ו מוכנה לקבלת פקודות מהשלט(זהו מצב שהיא כל הזמן דוגמת את הכניסות) לא בהכרח ברגע הלחיצה .מאמץ של המעבד יעזור. תבדוק אחוזי מעבד .גם עם תריץ טסט כמו 3DMARK אתה תקבל ציון מאוד נמוך מאוד בזמן שהתוכנה מוכנה לקבלת פקודות ומתי שהתוכנה סגורה ...
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים שאני יבין אנשים אתם רוצים לשחק במחשב במזמן שאתם מעבירים שירים או משהו מאיזה מכיר או מה ?? אם אתם לא משחקים אז וורד או משהו בסיגנון לא יהיה בעיה כי זה לא דורש לדעתי סתם בילבולציה מה הבעיה לא להיתעסק עם המחשב שהוא עובד עם האינפרה לא ביג דיל 5 דקות
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים שאני יבין אנשים אתם רוצים לשחק במחשב במזמן שאתם מעבירים שירים או משהו מאיזה מכיר או מה ?? אם אתם לא משחקים אז וורד או משהו בסיגנון לא יהיה בעיה כי זה לא דורש לדעתי סתם בילבולציה מה הבעיה לא להיתעסק עם המחשב שהוא עובד עם האינפרה לא ביג דיל 5 דקות אין קשר אני פשוט רוצה לדעת עם זה משפיעה דרסטית בבצועים לא יותר .פשוט אם יש השפעה היה ניתן לראות את זה הרבה יותר טוב ואת כמות השפעה בדרך הזו .
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים בזמן שהתוכנה פועלת ו מוכנה לקבלת פקודות מהשלט(זהו מצב שהיא כל הזמן דוגמת את הכניסות) לא בהכרח ברגע הלחיצה .מאמץ של המעבד יעזור. תבדוק אחוזי מעבד .גם עם תריץ טסט כמו 3DMARK אתה תקבל ציון מאוד נמוך מאוד בזמן שהתוכנה מוכנה לקבלת פקודות ומתי שהתוכנה סגורה ...עכשיו כשהתוכנה פתוחה כבר דיי הרבה זמן, רמת המאמץ של המעבד עולה בין 0% ל3-4 בקפיצות... לא משהו שנראה חריג... את הקטע עם ה3DMARK אני אשמח לבדוק עוד מעט ואני אחזיר תשובה כאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.