פורסם 2006 ביולי 2119 שנים אני צריך שמות של משחקים טובים וישנים שיעבדו על pentium 4 2000 , 256 ram , intel gfx card 64mbבינתיים יש לי : Golden axeStar ControlStarCraftWorld craft 2Diablo 2Heroes of might and magic 3יש לכם רעיונות? (אם כן תפרטו קצת על אותו משחק שאתם מציעים)
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים תשחק מישחקים שאפשר להפעיל באמולטורים כמו זלדה לינק לעבר (SNES ) סידרת סוניק במגדריב מישחקי ארקיד ישנים וכו וכו
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים DEUS - EX המקורי , וגם לפי דעתי הוא המשחק הכי טוב (מבחינת עלילה ומשחקיות, לא גרפיקה ........ ) שיצא אי פעם.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים זה משחק פעולה מגוף ראשון המשלב אלמנטים רבים ממשחקי RPG עם עלילה מדהימה ומשחקיות מרתקת.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים שמע, זה בדיוק כמו הרעיון של Oblivion. המשחק בזמן אמת ונראה ממבט ראשון, אבל יש אלמנטים רבים שנלקחו מעולם ה-RPG, מדברים בסיסיים כמו Inventory וקבלת Exp לעליית רמות ובדברים יותר מתקדמים כמו עלילה מפותלת, קווסטים רבים ומספר סיומי משחק אפשריים.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים oblivion זה לא FPS+RPG, זה פשוט RPG מגוף ראשון. לפי מה שאתה מספר על deus ex זה נשמע ממש מגניב
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים ללא ספק המשחק הכי טוב שיצא לי לשחק אי פעם.פריקים של עלילות קונספירציה ימותו עליו ;D.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.