עבור לתוכן

מחפש דריבר טוב ל geforce 6600GT AGP

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה יש לי xfx geforce 6600GT agP 128

הבעיה איתו הוא שהוא לא מספק את כול מה שהוא יכול להביא קירטועים נוראים במשחקים חדשים וגם בישנים מאוד כמו קאונטר סטרייק

יש לי דריבר כנראה א מעודכן וחיפשתי באתר ולא מצאתי אני ממש לא מבין באתר שלהם כלום :(

מישהו יכול לעזור לי להסתדר אם זה ? להביא לי לינק ישיר לדריבר הכי טוב שיש לכרטיס הזה.

פורסם

הקירטועים לאו דווקא קשורים לדרייברים.

פרט את שאר המפרט שלך.

בכל מקרה הנה הקישור... איך לא מצאת את זה?

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_91.31.html

פורסם
  • מחבר

אוקי ננסה לפתח את זה למשהו שיעזור לי לשפר את ביצועי המחשב שלי אז ככה

יש לי לוח אם GIGA BYTE K7 TRITON SERIES

מעבד : AMd sempron 2400 עבר OC קטן ופועל כ- AMD SEMPRON 2500+

כרטיס מסך geforce 6600 GT XFX AGP 128 mb

זיכרון ibm 512 mb 333mhz

ספק כוח 450 wt חברה טובה שחכתי את השם שלה :x

וזה כעיקרון

בכול תוכנה ומשחק יש לי בעיות ותקיעות אז רציתי שתביאו לי עצות לשיפור מהלך העבודה של המחשב

שתדעו לא להגיב בקשר לחום המחשב חוץ מהכרטיס מסך שאר החומרה לא עוברת את ה 50

הכרטיס מסך במנוחה בעיר באר שבע נותן 64 מעלות שלדעתי זה יותר מידי בלי OC לכרטיס ואם קרור סטוק

תנו עצות כיצד לשפר את המערכת הזו טוייקים וכו..

פורסם
  • מחבר

מעבירים את הנושא מפורום לפורום חח

מישהו יכול לעזור לי?

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אולי מישהו מוכן לעזור לי?

פורסם

אולי יש לך ווירוסים , או סוג התוכנות הזדוניות האלה ..

תוריד תוכנות שיטפלו בהם (אנטי ווירוס, ad-aware... יש מלא)

אם זה לא עוזר אז לא יודע מה הבעיה שלך :-X

64 מעלות זה לא כזה גבוה, אבל אתה צודק זה לא אמור להיות ככה עם קירור של סטוק ללא OC ... לא יודע

מקסימום תנסה פורמט

עריכה : מזה טריפל הקפצה ??

פורסם

תבדוק את הביוס שלך, שאתה נכנס תלחץ F1 ותנסה להגיע למסך שיש בו כתוב AGP FAST WRITE ואז תבטל אותו, אם זה לא עוזר תחזיר אותו חזרה.

לי יש בדיוק כזה ואין לי בעיה.

גם שלי מתחמם נורא הוא עומד בלי לעשות כלום על 69 מעלות, ובמשחק הוא מגיע ל85 מעלות...

פורסם

אל תוריד את הדרייבר הכי חדש למה הוא עושה בעיות גם לי יש כרטיס כמו שלך אני הורדתי את הדרייבר מספר

81.98 והכל נפתר אח שלי מקווה שיעזור לך גם !

פורסם

לגבי החימום יתר, נראה לי שאני הולך לעשות את מה שהם אומרים פה, איזה חולירות ה XFX זורקים לנו כרטיסים עם קירור מהתחת-

2. My original temp for my Leadtek 6600GT was ranged around 85 degrees on highload. Later I replaced with some thermal paste DRG99 conductor. Though I suggest for you to get an artic silver, scrape off the old thermal paste, clean the core chip and heatsink surface until it's shiny enough (with soft cotton) and then use up the thermal-paste(?) and make sure it's not messy.

(my current temp was around 74 degrees max. before was hovering around 82 degrees max /stock thermal paste. but honestly, it's just the paste, change it for good results. else go get a proper heatsink replacement and a faster fan)

פורסם
  • מחבר

בקשר לוירוסים וSPY אין לי שום דבר מאלו..

פורמט לא עוזר..

אני לא יודע אני ינסה להתקין תתדריבר שנתנו פה

כן מצטער נורא על ההקפצות פשוט העבירו תנושא מפורום לפורום וככה הנושא ירד לתחתית בלי שאף אחד יראה אותו

הקפצתי על מנת שיעזור לי לסדר תבעיה ":\\

הקרור סטוק של XFX הוא הכי חרא שיש הוא עושה המון רעש לעומת שאר המחשב שהוא שקט בכללי והקרור שלו על הפנים

וקרור חדש אין לי כסף לקנות אני עושה רישיון וכול הכסף שלי הולך לתשלום על השיעורי נהיגה :(

פורסם

הדבר הראשון שעושים זה מתקינים דרייברים...

ותנקה אבק אם יש זה קצת יעזור

פורסם
  • מחבר

החזרתי את הדריבר הישן שהיה לי למה מה שנתנו פה התקיע לי את כול המחשב :\

XTreme-G 81.98.v2P_rev1 הדריבר הזה מותקן אצלי מישהו מכיר אותו?

לנקות אבק ניקיתי...

:D

עריכה : הדריבר שאת שמו פרסמתי למעלה הוא מגרסת הדריברים של 81.98 שאמרו שהוא הכי טוב לכרטיס geforce 6600GT

פורסם

אז נפתרה לך הבעיה או לא ... ?

פורסם
  • מחבר

כן כן

תחפשו בגוגל את הדריבר שאת שמו שמתי בהודעה הקודמת זה דריבר מצוין ל 6600GT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים