עבור לתוכן

שאלה לגבי כבל מייצב מתח

Featured Replies

פורסם

http://www.ocztechnology.com/products/power_enhancement/ocz_enhanced_vga-hdd_power_lead

הכבל נועד לייצב ולשפר את המתח שיוצא מהספק לכרטיס מסך (מה שמתבטא בפוטנציאל אוברקלוק מוגבר וכו')

השאלה שלי - האם הוא יותר איכותי מהכבל של ספק Modstream 520W מאותה חברה?

פורסם

הכבל אמור להגן מפני קפיצות מתח הנובעות מהשראה אלקרטומגנטית. אם אתה לא גר ליד אנטנה, אני לא חושב שהכבל מאוד ישפיע.

וגם אם אתה גר ליד אנטנה, לספק כמו מודסטרים (אחלה ספק ד"א) יש מספיק יכולת לשגר מתח יציב.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח? בדף המוצר רשום:

The OCZ Enhanced VGA and HDD Power Lead allows users to eliminate "Snowing" and "Water Wave" effects when plugging into high-end VGA cards and Hard Disk Drives

כבר נתקלתי ב"אפקט השלג" כשצרבתי ביוס עם מתח גבוה יותר, אז אולי הכבל הנ"ל יפתור את הבעיה?

פורסם

מעולם לא נתקלתי בזה ואתה בערך הבנאדם השני בעולם שאני שומע שזה קורה לו. :nixweiss:

מה המחיר של דבר כזה? יש לזה זמינות בארץ בכלל?

פורסם

אם זה יוצא שמונה דולר וזה תואם את הספק שלך, אז למה לא?

פורסם

אין שום קשר לאלקטרומגנטיות, מדובר בכבל "איכותי" טיפה יותר מהרגיל (כלומר מאפשר זרימה טובה יותר של מתח).

בנוסף הוא מונע קרינה אפשרית מן הכבלים.

פורסם

סנדלר, אני מצטט מהאתר של OCZ:

Powershield EMI Control technology improves Current Ripple and reduces RF interference

תרגום: טכנולוגית Powershield EMI (.........) ומפחיתה "התערבות" של גלי RF (גלי רדיו אלקטרומגנטיים.)

ככה שבתכל'ס מה שזה עושה זה להפחית את ההתנגדות למעבר זרם ולהגן מפני שינויי מתח הנובעים מהשפעות קרינה חיצוניות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הכבל הגיע היום ואני חייב לציין שהתרשמתי מאוד

החלפת הכבל לבדה שיפרה את האוברקלוק הסופי של כרטיס המסך ב15 מה"צ לליבה ו20 מה"צ לזכרונות :yelclap: בקלוקים נמוכים יותר הארטיפקטים נעלמו לחלוטין

אז לכל האוברקלוקרים שעדיין משתמשים בכרטיס ששותה חשמל מהמולקס - זה המוצר בשבילכם

תמורת השקעה זניחה של 8$ תזכו בשיפור ענק ביציבות ושיפור קל בפוטנציאל האוברקלוק (והקטע הכי מצחיק, ככל שהספק שלכם ג'נרי יותר כך תראו שיפור דרסטי יותר)

מומלץ :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש בנאדם!

פורסם
  • מחבר

הספקתי באותה הזדמנות להרכיב מאוורר 80 מ"מ על בקר המתח הלוהט של הכרטיס, שני אזיקונים מחזיקים אותו יציב כמו סלע

חיברתי אותו ל5V כדי שיהיה שקט והטמפ' צנחה מ64 מעלות ל48 (!) אני מאוד מרוצה :cool2:

פורסם

מאיפה קניתה את זה??

תזמין לי גם!!!

הכרטיס שלי כבר ברמה של X1900XT וטיפה יותר והוא יונק חשמל כמו משוגע!!

נ.ב

יש לי אנטנה 700 מטר מהבית..

פורסם
  • מחבר

זה לא מתאים לך, לX1900GT/XT אין חיבור מולקס

פורסם

אני באמת לא מבין את הרעיון בתאימות למולקס בלבד... זה מתאים לכרטיסי AGP בעיקר בעוד הצרכנים הכבדים הם כרטיסי PCIE

פורסם
  • מחבר

זה לא מוצר חדש במיוחד (שנת 2004 ככה) אז הגיוני שהוא מיועד לAGP נטו

בכל מקרה באמת מוזר שהם לא חשבו לפתח את הרעיון לPCI-E

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים