עבור לתוכן

מסך CRT '17 שיתמוך ב- x1900xt, יש הצעות

Featured Replies

פורסם

אם לבחור אין התנגדות לCRT אז למה לא לקנות G90FB?

מסך 17" עם כרטיס ברמה של הX1900XT זה פשוט בזבוז לפי דעתי...

פורסם

לא כולם רוצים מפלצת כעורה ששוקלת 30KG על השולחן שלהם.

למרות איכות התמונה המדהימה של הG90F, מדובר במסך עצום בגודלו הפיזי ומאוד מיושן. אם אתה פריק של CRT זה המסך שצריך לקנות, אבל הוא עולה יותר מהLCD שהמלצתי עליו!

אני דרך אגב הייתי הבעלים הגאה של G90F+ עד לפני חודש, ואז הורשתי אותו לאבא והשתדרגתי לטלויזית LCD 26".

פורסם

אני גם קונה X1900XT עוד שלושה שבועות עם מחשב חדש.

והחלטתי להוסיף עוד 200 שקל לתקציב של המסך ולקחת את הG90FB.

הוא באמת ענק וכבד (18KG :o) אבל למי שיש מקום ואין לו בעיה עם הגודל הוא ללא ספק יקבל תמורה מדהימה להשקעה.

ולמה התכוונת שאמרת מיושן? שהוא CRT?

יש בכלל CRT יותר חדש ממנו שעדיף עליו (באותו מחיר)?

פורסם

אם אתה באמת קונה כ.מסך חזק ורוצה באמת לנצל את מלוא היכולת שלו אז צריך גם מסך שיתמוך ברזולוצויות גבוהות מאוד מה שלצערנו מסך LCD היום אינו יכול לעשות.. ולכן גם היום בעידן הLCD עדיין קונים את הCRT... אין מה לעשות זה שוק שמתפתח בקצב מאוד איטי ונצטרך לחכות :-\

פורסם

רזולוציה זה לא הכל בחיים ו1280*1024 זו רזולוציה מאוד גבוהה. מה שישפר וינצל את הכרטיס זה פילטרים ולא רזולוציה, ולכן LCD יעבוד יופי ודי כבר עם הטיעון הדבילי הזה, נמאס לי לשמוע אותו.

לא, אין CRT חדש או טוב יותר מהG90F במחיר שלו. וכשאמרתי שהוא מיושן - התכוונתי שהוא דגם בן 3 שנים שלא עבר רענון, בכלל.

מה גם שיש לו תופעה של גלים מעצבנים בתמונות אחידות.

אני הייתי חוסך לעצמי קצת כסף וקונה LCD במקום הG90F וזה מה שבאמת עשיתי, רק שלא חסכתי כסף אלא הוספתי 2200 שקל לתקציב המסך :P.

פורסם
  • מחבר

ברור שאם הכרטיס חזק אז רזולציה מעל 1280*1024 לא כזה תשנה (למרות שאני לא יודע בנוגע לפילטרים ואיך מפעילים אותם :nixweiss:).

איזה מסך מומלץ? אני צריך להתמקד אל אחד...

פורסם

לי למשל יש 21" של( viewsonic (P220F

והוא אחד הדברים הכי כבדים שהרמתי בחיים שלי אבל הוא אחלה מסך! לי יש בעיה עם הLCD והיא הזמן תגובה, שיחקתי הרבה משחקים בכל מיני מסכי LCD והזמן תגובה ממש מפריע לי ואני מרגיש אותו גם אם זה 8ms..... אני יחכה שהשוק הזה יתפתח קצת והמחירים ירדו ואז אני יקנה איזה מסך LCD קטלני כשהסטנדרט בשוק יהיה 2ms....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים