עבור לתוכן

מסך CRT '17 שיתמוך ב- x1900xt, יש הצעות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה מסך טוב לא דק שיתמוך לגמרי בכרטיס x1900xt.

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

מסך לא קשור לתמיכה בכרטיס מסך..

מה שכן כל מסך CRT לא מגיע עם חיבור DVI ולכן תיצטרך מתאם כדי לחבר את המסך...

אל תידאג, מקבלים שניים כאלה עם ה X1900...

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על רזולוציות..

לזה אני מתכוון בתמיכה... ואם יש הצעה לאחד אני מאוד אשמח...

פורסם

17 - רק 700P של LG בערך. אבל זה חרא חרא חרא חרא ולא הייתי שם על זה שקל.

הייתי משנה את הקניה לX1800XT 256/7900GT וקונה במקום LCD איכותי כמו סמסונג 740B שעולה ממש מעט בימינו.

ואם כבר CRT אז *רק* 19" איכותי, ואז המומלץ הוא G90F+ של וויוסוניק, שעולה יותר ממסכי LCD 17".

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב מסכי LCD..

אני לא מבין.. אין בעולם מסך CRT טוב ב- 17'? למה שאני יתפשר על כרטיס מסך פחות טוב?

זה לא נראה לי הגיוני... :s07:

פורסם

אני לא אוהב מסכי LCD..

:screwy:

זה הדבר הכי מוזר ששמעתי בחיים שלי

מה יש לא לאהוב במסכי LCD?

פורסם
  • מחבר

לא יודע.. המכיר שלהם אולי??

והתוכלת חיים שלהם??

פורסם

מבחינת רזולוציות כימעט כל מסך 17" CRT יתן לך 12X10 או 16X12 ... צריך יותר ?

לא יודע.. המכיר שלהם אולי??

והתוכלת חיים שלהם??

הם הרבה פחות יקרים מפעם.. אבל עדיין יותר יקרים מ CRT כי הם פשוט יותר טובים...

תכולת חיים ? אתה תחליף לפחות 2-3 מחשבים ליפני שתתחיל לחשוב על התחולת חיים של המסך.. ואולי בכלל תחליף אותו הרבה קודם עבור איזה OLED...

בקיצר יש לך דעה קדומה על מסכי LCD....

פורסם
  • מחבר

העניין העיקרי הוא שאני רוצה לחסוך 700 ש"ח לפחות בשביל שאר הרכיבים של המחשב שאני מתעתד לקנות. ומסך ב1400ש"ח נראה לי מוגזם...

אין לי דעות קדומות, אלה דברים שקראתי אצל אנשים בפורום.. אבל אם יש המלצות על מסך LCD טוב וזול אני ילך גם על זה העניין העיקרי הוא הכסף זה הכל...

פורסם

מסך יותר חשוב מכרטיס מסך. כרטיס מתיישן ולא שווה את הסיליקון שהוא עשוי ממנו תוך שנתיים. מסך מחזיק 6 שנים. בלי מסך איכותי אי אפשר להנות מכרטיס מסך טוב. והX1800XT זה לא בדיוק כרטיס חלש.

שלא לדבר על זה שLCD איכותי עולה 1300 שקלים, וCRT איכותי 17" עולה 900 שקלים. ההבדלים זניחים.

LCD טכנולוגיה עדיפה, ולא יעזור לך להתעקש. אני מציע שתקרא את המדריך להרכבת מפרט בפורום מפרטים, בסעיף מסכים להסברים נוספים.

פורסם

LCD תקנה עדיף . במיוחד שההבדלים במחירים לא כאלהה גדולים.

אבל אני מבין את הרצון שלך לקנות X1900XT (כרטיס ענק!!) אז לא יודע מה להציע לך :-X

פורסם
  • מחבר

חברה חברה בלי מכות להירגע... אני לא מתעקש אל כלום..

בסה"כ אני רוצה לחסוך.. ולא צריך להתרגז כי אתם אלה שממליצים לי, אם הייתי יודע מה אני רוצה כניראה שלא הייתי שואל אתכם.. :hi:\

o.k. אז LCD איזה יתאים ל - x1900xt? (יש לי כסף אז אני רוצה את ה- 1900 ולא את ה- 1800 לחוץ לי שהגרפיקה תהיה מושלמת, כמובן אם אתם אומרים שלא יהיה הבדל אז זה כבר משהוא אחר...)

פורסם

ביקורות דווקא מראות שה 730B עדיף על ה 740B

עולה אותו דבר, החל מ 1250.

פורסם

אין הבדל בינהם, זה אותו פאנל רק של-740B יש עיצוב מעט שונה ועוד כמה פונקציות זניחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים