פורסם 2006 ביולי 2119 שנים שלום חברים! מצאתי אתר שעוסק בגראפיקה ממוחשבת, ושם יש מאגרי עבודות. מתוכם יש מאגרי עבודות 3D!! לאתר. 310 עמודים של 20 עבודות כל אחד, וכל העבודות מדהימות!! אי אפשר להאמין שהם ממוחשבות! יש שם גם עבודות 2D (פוטושופ בעיקר) מדהימות לא פחות. כמה תמונות מהעמוד הראישון. ועוד אלפים!!! וזה רק עבודות אדריכלות, יש שם באתר עבודות בעוד מלא נושאים, כך שמי שיודע לקרוא רוסית מרוויח ;D מומלץ מאוד! יצא לי כבר כל הריר. :hi:
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים עבודות מדהימות ממש נראה אמיתי.אפשר לתרגם את האתר בעזרת האתר הזה:http://world.altavista.com/tr
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים OMG ממש יפה!! למרות שאני לא יודע אף מילה ברוסית אני ממש אוהב את האתר! תודה על הלינק, נתן לי שאיפות
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים וואו מדהיםםםםםםםםםםםםם התמונה השניה ניראת אמיתית !!!!!!! ;D ;D עם איזה תוכנה עשו את זה ? מאיה ?
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים תראו את הכלי רכב, פשוט מדהים! סתם דוגמא מהדף הראשון וואו מדהיםםםםםםםםםםםםם התמונה השניה ניראת אמיתית !!!!!!! ;D ;D עם איזה תוכנה עשו את זה ? מאיה ? לכל תמונה יש פירוט קצר (ברוסית) וכתוב שם גם את שם התוכנה\ות שהשתמשו בהן
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים מחבר כמה זמן לוקח לעשות דבר כזה? מדהים. אי אפשר לתת זמן מסויים, כי הא משתנה מאוד מהמון גורמים שונים. אבל דע לך שזה עבודה ממש קשה וארוכה שדורשת לא רק ידע מושלם בתוכנה, אלא גם מוח טוב לרעיונות של ביצוע. בקרוב נראה גראפיקה כזאת במשחקים
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים לפי דעתי זה לא כזה בעיה, כי בסך הכל הם עושים את העבודה, אבל המילוי זה מה שנותן את המציאות בתמונה בכל מקרה הם עבודות מדהימות
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים לכל תמונה יש פירוט קצר (ברוסית) וכתוב שם גם את שם התוכנה\ות שהשתמשו בהן כן תודה ראיתי חבל שלא כתוב איזה כרטיס מסך יש להם שמאפשר עבודות כאלה !
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים כן תודה ראיתי חבל שלא כתוב איזה כרטיס מסך יש להם שמאפשר עבודות כאלה ! 7900gtx לא לכולם שם בטח יש איזה כרטיס מטורף
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים 7900gtx לא לכולם שם בטח יש איזה כרטיס מטורף חבל שלא כתוב איזה כרטיס מסך יש להם שמאפשר עבודות כאלה ! ממש לא, לגרפיקה לא צריך כשה רכטיס, יש כרטיסים מיוחדים ביביל זה(הם אפילו יותר יקרים) לא צריך פה קלוקים גבוהים אלה עיבוד טוב ותמיכה טובה OpenGL ו-Direct3D.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.