פורסם 2006 ביולי 2119 שנים כדי שלא יהיו אי הבנות:מעובד - עבר איזשהו פילטרלא מעובד - הגיע ישר מהמצלמה ומקסימום נעשה crop כדי להתאים את הגודל.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים גם לי זה נראה מעובד, ואני בכלל לא מומחה. יכול להיות שה-FLARE אמיתי, אבל עבר שינוי ממוחשב, כי זה פשוט לא נראה כמו FLARE אמיתי...
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים גם לי זה נראה מעובד. יכול להיות שה-FLARE אמיתי, אבל עבר שינוי ממוחשב, כי זה פשוט לא נראה כמו FLARE אמיתי...
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר טוב, מאוד שיעשעו התגובות לתמונה הזו (גם מחוץ לפורום).מדריך בקורס פלאש אמר לי שיש לי בעיות בתאורה (הוא חשב שזה מודל 3D)התמונה היא אמיתית לגמרי, משבוע שעבר, יום רביעי 7:15 בבוקר בגבעתיים, מהכיכר בין קק"ל לבורוכוב.צולמה במצלמת Olympus FE-115 בלי שום פילטר או כיוון מיוחד.הבניין כולו הוא מאוד מראתי. בבקרים שבהם אין עננים השמש משתקפת מאוד חזק בנקודה מסוימת בבניין, והנקודה הזו "יורדת" במשך הבוקר (וגם צריך לדעת איפה לעמוד כדי לראות אותה).בקשר ל- "ככה לא נראה Flare אמיתי" - צריך להבין מה זה lens flare אמיתי בשביל זה.הגורם העיקרי ל- lens flare הוא שחלק מהאור שפוגע ברכיבים האופטיים של המצלמה חוזר חזרה, פוגע בדופן החיצוני, ואז חוזר ופוגע בפילם/חיישן, וגורם ל-artifacts יחסית במקומות אחרים בתמונה.הנה הסבר קצת יותר מעמיק על זה.בקיצור - עד כמה שזה נשמע מוזר - ככל שהמצלמה יותר פשוטה, ומכילה פחות רכיבים אופטיים, יהיו בדר"כ פחות ארטיפקטים.יש מצב שזה קשור גם לזה שלמצלמה הזו אין ViewFinder.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים לא מעובד, ולפי האיכות כנראה צולם במצלמת Olympus FE-115. לגבי הפיקסלים שמופעים זה לא ממצלמה ברגע שמקטנים תמונה גדולה או מותחים אותה היא מופיעה כך
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים לגבי הפיקסלים שמופעים זה לא ממצלמה ברגע שמקטנים תמונה גדולה או מותחים אותה היא מופיעה כךhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192493.msg1687270#msg1687270
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.