עבור לתוכן

CALL OF DUTY 3

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת עם המשחק יצא למחשב ?

אם כן באיזה תאריך המשחק יצא ?

תודה לכל העונים ...

פורסם

ביינתים הוא מתוכנן בלעדית ל PS3.

פורסם
  • מחבר

ואיי באסה הכי חולה על CALL OF DUTY סעמקקקקקקקקקקקק

פורסם

ביינתים הוא מתוכנן בלעדית ל PS3.

וגם לPS2

XBOX/360

PSP

WII

פורסם

אין לך מה להתבאס

הענין הולך ככה:

כרגע נמצאים בחברה 2 משחקים בפיתוח:

CALL OF DUTY 3 מתוכנן לצאת לXBOX360 לPS3 לPS2 לXBOX ול-WII

CALL OF DUTY X יהיה משחק חדש ובלעדי למחשב...[כנראה שהוא ייקרא CALL OF DUTY4] ובניגוד למשחקים הקודמים בסדרה,המשחק הזה הולך להיות משחק המבוסס על לוחמה מודרנית [כנראה,ואני מדגיש-כנראה,מלחמת המפרץ או מלחמה דמיונית במזה"ת]

ובהתבסס על נסיון עבר-CALL OF DUTY 3 יהיה חרא,והCALL OF DUTY שמפותח למחשב יהיה מצוין. [לפחות ככה זה היה עד עכשיו,כל המשחקים שיצאו במכוון למחשב בסדרת COD היו מעולים...COD2,COD,COD:UO] וכל המשחקים שיצאו במיוחד לקונסולות היו חרא [ובייחוד ראוי לציין שמדובר כאן במשחק שמפותח להמון קונסולות בו זמנית,ככה שגם מבחינת תוכן הוא ממש מוגבל כי הוא צריך להתאים ולו במעט גם לקונסולות ישנות ועלובות כמו הPS2]...

*מקרה יוצא דופן היה COD2 שפותח גם במקביל לXBOX360...אבל מכיווןן שהמשחק במקור תוכנת למחשב ואח"כ בהמשך הפיתוח עבר המרה ל360 ופותח על פלטפורמת ה360 הוא הצליח...כי הבסיס שלו היה המחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי ...

אבל מעניין אותי יותר המולטי פלייר ....

כי נימאס כבר COD1

פורסם

תודה רבה אחי ...

אבל מעניין אותי יותר המולטי פלייר ....

כי נימאס כבר COD1

אז תעבור ל2 :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

בקוד 2 אין קהילה בארץ :bash::bash:

פורסם

בקוד 2 אין קהילה בארץ :bash::bash:

אז תשחק מולטיפליר נגד אנשים מכל העולם או שתיבחר אחד מ10000000 מישחקי מולטיפליר שיש להם קהילה בארץ

פורסם

מה? יצא COD מיוחד למחשב? מגניב!!! רק חבל שהוא יהיה של העתיד, כי כבר יש מלא משחקים כאלה, וה-COD הוא בין היחידים של המשחקים בעבר שיש להם ממש שם.

פורסם

מה? יצא COD מיוחד למחשב? מגניב!!! רק חבל שהוא יהיה של העתיד, כי כבר יש מלא משחקים כאלה, וה-COD הוא בין היחידים של המשחקים בעבר שיש להם ממש שם.

אני אומר לכם, אף אחד לא מבין

מלחמת העולם השניה זו נוסחה מצליחה למשחקי אקשן ויריות, רק צריך ליישם את זה כמו שצריך(call of duty - משחקי פעולה מצוינים!!!)

נכון שכבר יצאו לא מעט משחקים על המלחמה הזאת ונכון שזה קצת נמאס.... אבל בכל זאת המעבר של הסידרה למלחמות מודרניות לא נראה לי, אחרי הכל הרבה shooters שמבוססים על מלחמות מודרניות לא הצליחו

אני חולה על משחקי מלחמת העולם השניה, הלוואי הלוואי הלוואי שלא יפסיקו לפתח אותם!!! call of duty 3 אשכרה גורם לי לשקול בירצינות לקנות PS3... אני חולה על הסידרת משחקים הזאת...

אגב לאחרונה הודיעו שהולך לצאת גם medal of honor לPSP.... אני בעלים מאושרים של PSP, כמה שהמשחק הזה הולך ליהיות שלי :P (גם COD 3)

פורסם

יש הרבה

פורסם

סרט חזק זה הלהציל את טוראי ראיין ראיתי אותו 200 פעם וכל פעם אני נדהם מחדש...

אגב אני הולך לספר לכם משהו הזוי לחלוטין

אני מבקש לכל הבני 14 למינהם לא לצחוק כי אני רציני

כל פעם שאני משחק קול אוף דוטי או מדל אוף הונור ומשחקים מלחמה ממלחמת העולם השניה או הראשונה תלוי במשחק

בקיצור יש לי דאז'וו כל כך חזק שאני לא יכול לתאר כאילו הייתי שם פעם

יש לי סיטואציות שאני פשוט יוצא מהמשחק ונשאר כל היום לחשוב עליו

וביכלל בסרט להציל את טוראי ראיין אני מרגיש כאילו היתי שם פעם

הנשקים מוכרים לי

אני לא הוזה או משהו ניראה לי גילגול שעבר או משהו זה קורה לי ביומיום

ושאני משחק אני כל כך ניכנס למשחק שלפעמים אני מגיע למצב שאני רועד בידיים

אם משהו חושב לסטלבט אז שלא יגיב כי לא אמרתי שום דבר מצחיק..

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין לך מה להתבאס

הענין הולך ככה:

כרגע נמצאים בחברה 2 משחקים בפיתוח:

CALL OF DUTY 3 מתוכנן לצאת לXBOX360 לPS3 לPS2 לXBOX ול-WII

CALL OF DUTY X יהיה משחק חדש ובלעדי למחשב...[כנראה שהוא ייקרא CALL OF DUTY4] ובניגוד למשחקים הקודמים בסדרה,המשחק הזה הולך להיות משחק המבוסס על לוחמה מודרנית [כנראה,ואני מדגיש-כנראה,מלחמת המפרץ או מלחמה דמיונית במזה"ת]

ובהתבסס על נסיון עבר-CALL OF DUTY 3 יהיה חרא,והCALL OF DUTY שמפותח למחשב יהיה מצוין. [לפחות ככה זה היה עד עכשיו,כל המשחקים שיצאו במכוון למחשב בסדרת COD היו מעולים...COD2,COD,COD:UO] וכל המשחקים שיצאו במיוחד לקונסולות היו חרא [ובייחוד ראוי לציין שמדובר כאן במשחק שמפותח להמון קונסולות בו זמנית,ככה שגם מבחינת תוכן הוא ממש מוגבל כי הוא צריך להתאים ולו במעט גם לקונסולות ישנות ועלובות כמו הPS2]...

*מקרה יוצא דופן היה COD2 שפותח גם במקביל לXBOX360...אבל מכיווןן שהמשחק במקור תוכנת למחשב ואח"כ בהמשך הפיתוח עבר המרה ל360 ופותח על פלטפורמת ה360 הוא הצליח...כי הבסיס שלו היה המחשב.

שטויות מספיק לראות סרטון GAMEPLAY אחד של COD3 בשביל להגיד שכל מה שאמרתה שטויות...כל סדרת COD בעלת מישחקים מצויינים וכל מישחק חדש יותר טוב מקודמיו בהרבה.

פורסם
r link=topic=192487.msg1683676#msg1683676 date=1153640378]

סרט חזק זה הלהציל את טוראי ראיין ראיתי אותו 200 פעם וכל פעם אני נדהם מחדש...

אגב אני הולך לספר לכם משהו הזוי לחלוטין

אני מבקש לכל הבני 14 למינהם לא לצחוק כי אני רציני

כל פעם שאני משחק קול אוף דוטי או מדל אוף הונור ומשחקים מלחמה ממלחמת העולם השניה או הראשונה תלוי במשחק

בקיצור יש לי דאז'וו כל כך חזק שאני לא יכול לתאר כאילו הייתי שם פעם

יש לי סיטואציות שאני פשוט יוצא מהמשחק ונשאר כל היום לחשוב עליו

וביכלל בסרט להציל את טוראי ראיין אני מרגיש כאילו היתי שם פעם

הנשקים מוכרים לי

אני לא הוזה או משהו ניראה לי גילגול שעבר או משהו זה קורה לי ביומיום

ושאני משחק אני כל כך ניכנס למשחק שלפעמים אני מגיע למצב שאני רועד בידיים

אם משהו חושב לסטלבט אז שלא יגיב כי לא אמרתי שום דבר מצחיק..

זה בסדר בגלגול הקודם היית חייל אמריקאי עם תומפסון.

Medal Of Honor המשחק הזה שולט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים