עבור לתוכן

לראות CNN גורם לי לסמפט את החיזבאללה

Featured Replies

פורסם

כל העולם?שטויות.

האיחוד האירופי אמר בעצמו לפני כמה ימים שהם לא מכירים.כתוב לך בכל מקור שרק ישראל וארה"ב מכירות בהם כאירגון טרור,בחדשות אומרים את זה גם,

קופי אנאן גם אמר את זה.

אז למה אתה אומר כל העולם?

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כי הם ארגון טרור :bash:

פורסם

רק בשביל ישראל וארה"ב רשמית.רק הן מכירות בו כארגון טרור :bash:

מה לא ברור בזה?הוא אמר שכל העולם והוא טועה.

פורסם

כי כל העולם יפי נפש מפגרים...

כבר אין לי כוח להגיב על כל חומר אנטי-ישראלי ברחבי הרשת...התעייפתי... כל פעם צץ פיצקלה פרו-ערבי חדש ו... אין לי כח למפגרים האלה... אצלי בדיוק אותו דבר מה ש-EvilSt!ng אמר.

פורסם

בכל מקרה, מי רואה CNN? רק SKY!

פורסם

מי רואה SKY? רק FOX NEWS :yelclap:

פורסם

כל העולם?שטויות.

האיחוד האירופי אמר בעצמו לפני כמה ימים שהם לא מכירים.כתוב לך בכל מקור שרק ישראל וארה"ב מכירות בהם כאירגון טרור,בחדשות אומרים את זה גם,

קופי אנאן גם אמר את זה.

אז למה אתה אומר כל העולם?

http://secap480.un.org/search?q=hezbollah&imgGO.x=15&imgGO.y=15&ie=utf8&site=un_org&output=xml_no_dtd&client=UN_Website_English&num=10&proxystylesheet=UN_Website_English&oe=utf8

תפסיק להיות טיפש.

פורסם

FOX זה ערוץ שוק.

SKY מביאים דיווחים ראשונים בכל דבר. יש להם פריסה מעוהל של כתבים בכל העולם, וגם בארץ. כמעט תמדי הם הראשונים לדדוח על צפירות ונפילות, הראשונים כמעט תמיד עם תמונות וככה גם לגבי אירועים אחרים בכל העולם.

פורסם

דוגמא,צודק טעות שלי לא רק ישראל וארה"ב אלה

החיזבאללה הוכרז כארגון טרור על ידי ארצות הברית [2] בריטניה [3], קנדה [4] [5] ואוסטרליה [6];
פורסם

The European Union does not list Hezbollah as a "terrorist organization", however it does list some of its members like Imad Mugniyah,[21] Hezbollah's senior Intelligence officer, as terrorists. The EU also supports measures aimed at disarming the group.

פורסם

אנחנו מדברים על הארגון לא?

The European Union does not list Hezbollah as a "terrorist organization",

פורסם

אנחנו מדברים על הארגון לא?

The European Union does not list Hezbollah as a "terrorist organization",

פוליטיקה, הארגון הארופאי מכיר במי שחבר בחיזבאלה בתור טרוריסט, למה? כדי שאם אחד מהם כן ינחית את רגליו על אדמת אירופה הוא ימצא את עצמו במעצר.

תפסיק להיות עוכר ישראל טיפש.

פורסם

נראה לי הוא בעצמו חבר בחיזבאללה.פשוט נגד ישראל בכל מצב!

פורסם

לא הכי קשור בדיוק לנושא של הת'רד הזה, אבל סתם משהו שקיבלתי במייל והצחיק אותי לקרוא

war.gif

(נראה לי פעם ראשונה שאני נכנס ומגיב בפורום אקטואליה... )

(ונראה לי גם, בסעיף 7, שאמור להיות כתוב "שאט" ולא "שאת"..)

פורסם

פוליטיקה, הארגון הארופאי מכיר במי שחבר בחיזבאלה בתור טרוריסט, למה? כדי שאם אחד מהם כן ינחית את רגליו על אדמת אירופה הוא ימצא את עצמו במעצר.

תפסיק להיות עוכר ישראל טיפש.

אני טיפש?

אתה בעצמך נותן הוכחה לכך שהאיחוד האירופאי לא רואה בחיזבללה שהוא ארגון טרור :kopfpatsch:

נראה לי הוא בעצמו חבר בחיזבאללה.פשוט נגד ישראל בכל מצב!

מה הקשר ישראל גם כן עכשיו?אנחנו מדברים על החיזבללה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים