עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעוניין לקנות כרטיס מסך ל-AGP עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כרגע אני משתמש ב-MX440 64MB של ASUS, הכרטיס מריץ משחקים, אבל הגראפיקה פשוט זוועה. החלטתי שאני משדרג את הכרטיס למשהו טוב יותר, שיוכל להריץ משחקים חדשים על גראפיקה איכותית ויפה. יש לי אפשרות לקנות ELSA 6800GT 256MB משומש ב-900 ש"ח, לדעתי זאת אופציה טובה. בנוסף, ב-KSP נמכר 6800NU 128MB של Apollo, שאמור להגיע עם קירור סטוק של 6800Ultra (כך קראתי בביקורת של מישהו שקנה), זאת אומרת שאפשר לעשות לו OC לא רע בכלל. הבעיה עם ה-6800NU, היא שהוא מגיע רק עם 128MB זיכרון DDR1 - האם זה משמעותי? בעיה נוספת, היא שבעוד 100 ש"ח אני משיג 6800GT משומש עם 256MB זיכרון.

אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 1000 ש"ח, לא לחרוג. עד היום דחיתי כרטיסים ללא SM3.0, 256MB, 256BIT, עכשיו אני כבר לא בטוח שזה חשוב, לכן אשמח אם תמליצו לי על כרטיסים חזקים שיוכלו להריץ משחקים חדשים שיצאו ללא בעיה ועם גראפיקה איכותית ויפה.

שאלת בונוס - במידה והכרטיס שלי תומך ב-SM2.0b והמשחק דורש SM3.0, מה יקרה? האם המשחק יעבוד פחות טוב מבחינת ביצועים? האם פשוט במקום גראפיקה של SM3.0 אראה גראפיקה של SM2.0b ללא ירידה בביצועים עצמם?

פורסם

אם ה 6800GT המשומש נמצא במצב טוב, אז שווה מאוד לקחת אותו ב 900שח.

היא שהוא מגיע רק עם 128MB זיכרון DDR1

עם 128M לא תוכל להפעיל משחקים מסויימים ברזולוציה של 1200*1600, אבל זה לא רלוונטי לכרטיס הזה כי הוא לא יוכל להריץ משחקים חדשים ברזולוציה הזאת, גם אם היה לו יותר זיכרון.

אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 1000 ש"ח, לא לחרוג. עד היום דחיתי כרטיסים ללא SM3.0, 256MB, 256BIT, עכשיו אני כבר לא בטוח שזה חשוב, לכן אשמח אם תמליצו לי על כרטיסים חזקים שיוכלו להריץ משחקים חדשים שיצאו ללא בעיה ועם גראפיקה איכותית ויפה.

חוץ משני ההצעות שלך (6800 ו 6800GT) אין משהו טוב יותר.

שאלת בונוס - במידה והכרטיס שלי תומך ב-SM2.0b והמשחק דורש SM3.0, מה יקרה? האם המשחק יעבוד פחות טוב מבחינת ביצועים? האם פשוט במקום גראפיקה של SM3.0 אראה גראפיקה של SM2.0b ללא ירידה בביצועים עצמם?

המשחק לא דורש SM3, אלא פשוט יש אופציה כזאת. אם נפעיל משחק שתומך ב SM3 עם כרטיס שתומך ב SM2, המשחק יציג רק את הפעולות שה SM2 תומך בהם. זה מתבטא בפחות אפקטים חדשים, ואולי גם קצת פחות ביצועים (לא משהו רציני).

פורסם

ה6800GT המשומש לא שווה במחיר כזה.עדיף כבר את ה6800 מ KSP.

פורסם
  • מחבר

ה6800GT המשומש לא שווה במחיר כזה.עדיף כבר את ה6800 מ KSP.

אני אחשוב על זה. עכשיו ה-7600GT עומד לצאת, אני רוצה לראות מה יהיה המחיר שלו בארץ.

פורסם

אני אחשוב על זה. עכשיו ה-7600GT עומד לצאת, אני רוצה לראות מה יהיה המחיר שלו בארץ.

1500 בערך

פורסם
  • מחבר

1500 בערך

קצת יקר לדעתי, יש סיכוי שהוא יגיע לפינת המבצעים כאן באתר? :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.