פורסם 2006 ביולי 2019 שנים הייהתקנתי פוטושופ CS2 כונן Dאחרי כמה עידכונים הוא לבד התקין לי אותם ב Cושאני עובד על תמונה הוא עושה הכל דרך Cהבעיה שאין לי בכלל מקום שם ואני רוצה שהכל יעבוד דרך Dיש למישהו מושג איך אני עושה את זה?תודה רבה
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר לא שאני שומרממש בזמן העבודה שאני משנה ומשחק עם התמונהכל הזמן קופץ לי בפינה איפה שהשעון שאין לי מקום בC
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אני חושב שזה עובד על זיכרון וברגע שנגמר הזיכרון הוא עובר לזיכרון וירטואלי....שנמצא על c.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אז או שיש לך מאוד מעט זיכרון (128M) או שאתה יותר מדי משחק עם הקבצים, כמו למשל פותח קובץ חדש בגודל של 1G וכו'.אבל יש לי פתרון בשבילך... כנס ל:Edit - Preferences - Memory & Image cacheשם תגדיר את ניצול הזיכרון ל 90%. אם שום דבר לא השתפר, אז כנראה זה לא בעיה של זיכרון (איזה מערכת יש לך? ובעיקר כמה זיכרון)
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר יש לי 512MBואני ממש לא מעלה קבצים של גיגה מקסימום 4מגה מהמצלמה יש לי מחשב דיי ישן P4 1.7אבל הכל עובד חלק פשוט הוא פשוט משום מה ממלא לי את C בזמן העבודה
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים פשוט מאוד לך לpreferences לחלון plugins & scratchdisks ושנה ב skratch discks לכונן D בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.