עבור לתוכן

אני זקוק לעצה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מחשב ב-4000 ש"ח

רציתי לדעת אם שווה לי לחכות עד שהמעבדים החדשים יגיעו או לקנות פשוט עכשיו.

תודה לכל העוזרים

פורסם

4000 ש"ח כולל מסך ?

פורסם

WAIT FOR CONROE :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

4000 ש"ח כולל מסך ?

כן 4,000 כולל הכל ...

ורציתי לדעת מתי בערך יגיע הקונור ??

פורסם

4K כולל הכל? אין לך כסף לפלאפל, שלא לדבר על קונרו. פלטפורמת הקונרו המינימלית היא 2500 רק למעבד ולוח אם, ללא זכרון, כרטיס מסך, HD, כונן אופטי מארז או ספק. ללא מסך, ללא מקלדת, עכבר או רמקולים.

כן, אמורה להיות ירידה במחיר מעבדי הHIGH END האחרים, אבל לא מספיק כדי שהם יכנסו לתקציב שלך.

תקנה אתלון 64 AM2 היום, זה ממש לא משנה לך לחכות, כי זה המעבד שיש לך כסף לרכוש, ומחירו לא צפוי להשתנות.

עצתי: תעלה את התקציב ל5K ואז תוכל לרכוש מעבד כפול ליבה מינימלי כגון ה805 או אולי אפילו ה930 עוד כחודש.

פורסם

שמע עדיך לחכות לקונרו שיצא ואז המחיריחם של שאר המעבדים (היחסית) יקירים היום ירדו ותוכל לקנות איזה משו נורמלי בתקציב שלך.

פורסם

4K כולל הכל? אין לך כסף לפלאפל, שלא לדבר על קונרו. פלטפורמת הקונרו המינימלית היא 2500 רק למעבד ולוח אם, ללא זכרון, כרטיס מסך, HD, כונן אופטי מארז או ספק. ללא מסך, ללא מקלדת, עכבר או רמקולים.

כן, אמורה להיות ירידה במחיר מעבדי הHIGH END האחרים, אבל לא מספיק כדי שהם יכנסו לתקציב שלך.

תקנה אתלון 64 AM2 היום, זה ממש לא משנה לך לחכות, כי זה המעבד שיש לך כסף לרכוש, ומחירו לא צפוי להשתנות.

עצתי: תעלה את התקציב ל5K ואז תוכל לרכוש מעבד כפול ליבה מינימלי כגון ה805 או אולי אפילו ה930 עוד כחודש.

אתה מודע לעובדה שאפשר להכניס E6300 (אפילו עם הלוחות של 1000 היום) למפרט של 5K

פורסם

לפני שאתה מתחיל לדבר, תקרא טוב טוב את הת'רד - מחשב כולל הכל. אם ב5K אתה מכניס E6300+לוח ב1000 ומצליח לכלול מסך וציוד היקפי, אני תורם את אשך שמאל שלי למדע. פייר?

פורסם

DJ BLACK NIGHT

שנה את הכותרת לאינפורמטיבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים