פורסם 2006 ביולי 2119 שנים חח כן "המון" אנשים משתמשים בזה, חחחחזה אחד הפורמטים שהכי לא משתמשים בו, אולי 0.5% מכל השירים הם בOGG, וזה גם הרבה בשביל הפורמט הזה.כן הוא פורמט טוב אבל יש טובים מימנו (לא זוכר את השמות) והIPOD תומך ביותר טובים מימנו (שגם בהם לא משתמשים הרבה, רק אם אתה משנה מדיסקים מקוריים)אזזז זה ממש לא משנה אם יש או אין OGG
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים חחח רק משו קטן סבבה?זה 3 שעות רשמי ושעתיים וחצי מעשי זה הדבר היחיד שאני רוצה לתקן סבבה?ראבק די כבר להטעות אנשים!!!!!!http://www.apple.com/ipod/specs.html3 שעות של מצגת שקופיות, שעתיים וידאו! שעתייםש-ע-ת-י-י-םלאיית לך את זה גם בסאונד? אין בעיה, אני אעלה קובץ לאינטרנט, רק די כבר להטעות!!!!! X_X
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים חח כן "המון" אנשים משתמשים בזה, חחחח זה אחד הפורמטים שהכי לא משתמשים בו, אולי 0.5% מכל השירים הם בOGG, וזה גם הרבה בשביל הפורמט הזה. כן הוא פורמט טוב אבל יש טובים מימנו (לא זוכר את השמות) והIPOD תומך ביותר טובים מימנו (שגם בהם לא משתמשים הרבה, רק אם אתה משנה מדיסקים מקוריים) אזזז זה ממש לא משנה אם יש או אין OGG אלוהים, אתה כזה דביל המון אנשים משתמשים בOGG לי אישית יש כמה גיגות טובות של קבצי OGG
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים "אלוהים, אתה כזה דביל המון אנשים משתמשים בOGGלי אישית יש כמה גיגות טובות של קבצי OGG"אתה פשוט הופך שירים של Mp3 לOGG?
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אני לא מבין בזה כל כך...זה אפשרי להפוך שיר של Mp3 לOGG נכון? וזה יהיה יותר איכותי כאילו.?
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אני לא מבין בזה כל כך...זה אפשרי להפוך שיר של Mp3 לOGG נכון? וזה יהיה יותר איכותי כאילו.?לאברגע שאתה ממיר שיר אפילו אם זה מ192KBPS ל320KBPS האיכות רק יורדתאבל אפשר לעשות RIP ישר לOGG ואז זה איכותי
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אפשר לעשות RIP ישירות לOGG דרך מדייה פלייר או וינאמפ? אם לא אז עם איזה תוכנה אפשר?
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים JetAudio, Foobar 0.90 (בפובאר 0.91 לצערי לא מצאתי איך..אולי אפשר..) יש כנראה עוד המון תוכנותאבל אלה 2 העיקריות שאני משתמש בהן כדי "לקרוע" דיסקים מקוריים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.