עבור לתוכן

creative zen vision m או ipod video

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נגן ואני מתלבט ביןשניהם על מה אתם ממליצים על הקריאטיב zen vision m 30gb או על אייפוד וידאו 30 gb?

• תגובות 31
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ZEN vision M ללא ספק. הוא פשוט יותר טוב בכל הדברים החשובים שבראש ובראשונה זה הסאונד.

פורסם

X5// =] למרות שהוא לא מופיע אצלך

פורסם

הבהרה: האיכות סאונד של ה-ZV:M ושל ה-iPod היא כמעט זהה (הגדרה של כמעט: 99% מהמשתמשים לא יבחינו בהבדל כלל).

פורסם

X5// =] למרות שהוא לא מופיע אצלך

דבר ראשון: אם הוא לא מופיע אז יש סיבה לפי דעתי...

דבר שני zv:m

דבר שלישי:חיפוש בפורום היה מראה לך עוד עשרה דיונים כאלו לפחות

פורסם

Zen:V כמובן.

פורסם

אם אתה רוצה משו קטן יפה ונוח לשימוש אם תוכנה מובנת ממש טובה אז הIPOD זה המכשיר שלך

אם אתה רוצה איכות סאונד (אין הבדל רציני, אתה תבדיל רק אם אתה אודיופיל אם אוזניום ב1000 ש"ח+-) אז הZV :M

אם אתה רוצה שילוב אז בעיה שלך, חחח סתם

תיראה רוב הסיכויים שיהיה פה וויכוח של איזה 5 עמודים (לפחות) וכל אחד יגיד לך משו אחר, אם אתה רוצה ליבחור אז לך לחנות שמאפשרת לך לישמוע שירים בשני הנגנים (אם האוזניות שלך זה מאוד חשוב, ואם אפשר גם אם השירים שלך, תביא איתך דיסק אם כל השירים שאתה מכיר ממש טוב) תישמע בכל אחד מהם איזה 10-15דקות ותיבחר, זה הכי טוב לעשות

פורסם

היה כבר דיון 6 עמודים על זה שהוציאו בו כל סיבה אפשרית למה כל דבר עדיף. תסתכל על הסיבות, תעשה את השיקולים שלך, ותבחר.

אני אומר ZVM מ 2 סיבות עיקריות:

אייטונס לדעתי זו התוכנה הכי מעצבנת שנוצרה אי פעם, זה 1

זמן הסוללה באייפוד לוידאו גרוע (שעתיים רשמי, שעה וחצי מעשי) ולדעתי אם מוסיפים וידאו- קחו את זה עד הסוף. ב ZVM יש 4 שעות.

fp581- שלא תעז להגיב לתגובה הזו. זו דעתי, ואת דעתי אתה לא יכול לסתור.

פורסם

ZVM בגלל 2 הסיבות שהבחור לפני אמר...

ובגלל מסך יותר טוב,תאימות לפורמטים רבים הרבה יותר מהאייפוד.

לאייפוד דרוש כל הזמן המרה ולקראיטיב כמעט כל סרט מתאים.

תפריטים כיפיים יותר,עם החלפת רקעים ו-THEMES.

בכל אופן הסוללה זה ההבדל העיקר.

באייפוד היא נהרסת אחרי שנה ומשהו בערך וצריך להחליף

פורסם

sloosh איך אתה יודע? הרי לא עברה עדיין שנה מהשיחרור של ה-iPod Video והסוללה בדור החמישי הוחלפה...

אם אתה רוצה איכות סאונד (אין הבדל רציני, אתה תבדיל רק אם אתה אודיופיל אם אוזניום ב1000 ש"ח+-) אז הZV :M

WTF? מי אמר לך שהאיכות סאונד ב-ZV:m טובה יותר? לא ככה קראתי מעשרות משתמשים בפורום של אודיופילים בכל מקרה..

פורסם

היה לי אייפוד וידיאו והיום יש לי ZV:M , הבחירה קשה אבל תלך על הקרטיב

פורסם

היה כבר דיון 6 עמודים על זה שהוציאו בו כל סיבה אפשרית למה כל דבר עדיף. תסתכל על הסיבות, תעשה את השיקולים שלך, ותבחר.

אני אומר ZVM מ 2 סיבות עיקריות:

אייטונס לדעתי זו התוכנה הכי מעצבנת שנוצרה אי פעם, זה 1

זמן הסוללה באייפוד לוידאו גרוע (שעתיים רשמי, שעה וחצי מעשי) ולדעתי אם מוסיפים וידאו- קחו את זה עד הסוף. ב ZVM יש 4 שעות.

fp581- שלא תעז להגיב לתגובה הזו. זו דעתי, ואת דעתי אתה לא יכול לסתור.

חחח רק משו קטן סבבה?

זה 3 שעות רשמי ושעתיים וחצי מעשי זה הדבר היחיד שאני רוצה לתקן סבבה?

ועוד משו בנגנים האלה אי אפשר ליראות שום דבר ואני רציני זה חרא של איכות אבל אם אתה רוצה את זה אז הZV:M יותר טוב בזה (וזה שלוש שעות בדקתי את המכשיר ;))

ויש עוד יתרון לZV:M הוא בא מאובזר לא כמו הIPOD, אבל בהפרש מחירים אתה יכל ליקנות את המגן לנגן שלך אבל אתה צריך ליקנות גם חיבור לחשמל שזה עוד 150 ש"ח (אני חושב)

ממ עוד יתרון בZAN זה שיש רדיו ולא צריך להמיר סרטים ובIPOD צריך (לצערי).

טוב לי יש את הA2 בשביל סרטים אזז זה בסדר חחח

ובקשר לITUNS זה כל אחד והבחירה שלו לי היא ממש נוחה ולא עושה בעיות

וshloosh הסוללה שורדת הרבה אבל הרבה יותר משנה ומשו (שזה גם הרבה זמן לנגן) היא שורדת לפחות 3 שנים (שזה שנה וחצי של ניגון רצוף 24 שעות)

והתפריטים של הIPOD הרבה יותר נוחים מאשר של הZVM, והIPOD תומך בדיוק באותם פורמטים (חוץ מווידאו) שהZVM תומך (חוץ מOGG שזה לא משנה גם ככה)

ו Yot כפי שאמרתי ההבדל כל כך קטן שאפילו לאודיופילים קשה להבדיל אבל הZV:M יותר טוב באיכות הסאונד

פורסם

כמו שנאמר פה מעלי...הקריאייטיב!

מסך יותר גדול, זמן סוללה יותר טוב, אלא אם כן בא לך X5L, וכן אני יודע שהוא לא הציע אותו!!! שיש לו זמן סוללה ענקקק!!

פורסם

הIPOD תומך בדיוק באותם פורמטים (חוץ מווידאו) שהZVM תומך (חוץ מOGG שזה לא משנה גם ככה)

משנה מאוד

להמון אנשים יש מוזיקה בOGG

פורסם

אפשר לדעת מה זה הפורמט הזה???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים