עבור לתוכן

עזרה ב Prey.

Featured Replies

פורסם

אני חושב שאני בשלב האחרון,אחרי שאתה הורג הרבה Keepers אתה מגיע למקום שמלא בהם וזאתי שתמיד בתוך הראש שלך מציע לך את הכח שלהם הורגת אותם בלה בלה בלה..ואז יש תכדור הגדול הזה..עברתי את זה ואז הגעתי לקטע שהיא (זאתי שבתוך הראש שלך) נמצאת בתוך כדור מסתובב בצבע ירוק ומסביב יש מין כל מיני סימני אטום ירוקים..במשך המשחק מופיעים כאלה סימנים רק באדום ואתה צריך להשמיד אותם..ניסיתי על אלה בכל רובה אפשרי וזה לא עוזר.הנה סקרין שוט:

http://img154.imageshack.us/img154/2131/eut8.jpg

תודה לעוזרים.

פורסם

תעבור למצב רוח, תירה חצים בכל החלקים השקופים-ירוקים של הספרה. מפה אני מניח שתצליח להסתדר לבד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,סיימתי את המשחק,משחק נחמד +.

פורסם

אני דווקא נותן לי משחק טוב - . קל מדי

פורסם
  • מחבר

אחרי שמסיימים פעם ראשונה נפתחת רמה קשה יותר.שחק בה.

פורסם

למי יש כוח לסיים את המשחק המשעמם הזה עוד פעם..

עזבו אותכם , מנוע גרפי משעמם וחרוש , עלילה מטומטמת , גיימפליי עוד יותר חרוש = חרא של משחק , אבל בגלל שזה FPS ויש הרבה רצח במשחק זה חמוד מינוס

פורסם

מה? המשחק הזה עד כדי כך לא טוב??? הוא בסגנון של קוואק 4???

והגרפיקהשלו אמורה להיות חזקה מאוד, לא???

פורסם

קוואק 4 הרבה יותר טוב.

במשחק הזה אפילו לא נהנים לירות בנשקים... לדעתי אם לא היה את הפורטלים האלה (שגם נמאסים אחרי שעה) אז המשחק לא שווה גרוש...

פורסם

קוואק 4 הרבה יותר טוב.

במשחק הזה אפילו לא נהנים לירות בנשקים... לדעתי אם לא היה את הפורטלים האלה (שגם נמאסים אחרי שעה) אז המשחק לא שווה גרוש...

מסכים עם כל מילה. בקווייק 4 האקשן היה הרבה יותר טוב. אבל בprey היו כמה דיאלוגים חמודים, והסרטונים לקראת הסוף היו באמת נחמדים.

פורסם

לדעתי Prey היה טוב וQuake משעמם. :-\

פורסם

גם לדעתי PREY הרבה יותר טוב !!!

פורסם

PREY שולט בשוק !

(אם הוא היה יוצא לפני Doom3, Quake4, Chronicles of Riddick .. רשימה ארוכה ומשעממת)

פורסם

בprey לא היה שום קטע שאני יכול להגיד שאני אזכור. אולי הסרטונים הקטנים לקראת הסוף. אותם באמת אהבתי

ב-quake4 יש קטע בלתי נשכח, וכמה סצינות שמאוד מאוד לא נעים לראות. לדעתי הוא היה משחק יותר חזק.

שניהם משחקים טובים. לדעתי prey 85 ו-quake4 90

הקרבות ב-Prey פחות טובים, אבל יש שם כמה קטעים ממש ממש מגניבים עם הפורטלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים