פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אממ...מצטער לתקן אותך,אבל משחק רשת הוא גם משחק מחשב.אם כבר-MultiPlayer,SinglePlayer (משחק יחיד,משחק רבים.המקביל ל''משחק מחשב'',''משחק רשת''. בשבילי-סינגלפלייר.אני לא צריך חברים עריכה: משחק שאני משחק עכשיו?Mario and Luigi-Superstar Saga באימולטור שלי לגיימבוי :s05: עם המחשב החדש?אובליביון,באטלפילד,היטמן,וכל מה שעולה על רוחי.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים ולהגיד איזה משחק אתם משחקים!....אני GTA5בוא נבהיר כמה דברים,כי הכותרת של הת'ראד הזה היא מטומטמת,והתוכן שלו עוד פחות הגיוני.א)משחקי רשת [מי בכלל משתמש בביטוי הזה?תאמר מולטיפלייר] הם משחקי מחשב לכל דברב)לא קיים משחק כזה GTA5...מצטער לבשר לךרשימת משחקי הGTA היא הבאה:GTAGTA:London 1969GTA2GTA3GTA:Vice cityGTA:San andreasוהבא בסדרה זה GTA4 שמיועד לקונסולות הדור הבא[אני לא מחשיב גם את GTA:Liberty city stores ואת GTA:ADVANCE ואת GTA2 לGBC ]
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אני יודע שהוא התכוון לGTA:SAאבל זה לא GTA5ואם כבר מתייחסים לזה במספרים,אז זה בכלל GTA6.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים בואו נתעלם מהניסוח האומלל הזה של השאלה לרגע... אני מעדיף משחקים ב-singleplayer ( או איך שאתה קורא להם- "משחקי מחשב" ), בגלל שהגרפיקה בהרבהיותר טובה, אין שום בעיות של פינגים ואפשרלשחק מתי שרוצים, וב"כ העלילה הרבה יותר טובה. דבר נוסף חשוב, אי אפשר לשחק במשחק יריות כמו FEAR ברשת, יש כומבן את ה-BF2 ועוד רבים כאלה, אבל זה שונה בהרבה ממשחקים FPS לסינגלפלייר כמו CRYSIS שעומד לצאת וכאלה, כי ברשת לא יהיה להם עלילה, ובמשחקים ברשת אתה רק משחק נגד חיילים וכאלה, אבל יש אויבים מסוימים בסיגל שאי אפשר לשים אותם במולטי, זה יכול להמשיך כך עוד הרבה... למרות שאי אפשר לומר שאין כמה יתרונות למולטי על הסינגל, אבל אני מעדיף סינגל
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים BF2,BF:SF,MOHAA,AOM כולם ברשת אני משחק השם הזה מצחיק אותי כל פעם מחדש מואהה אני משחק גם מולטי וגם סינגל פלייר... אבל בעיקר מולטי. CSS ן-cs 1.6 בעיקר. עריכה: הדבר הכי טוב בסינגל זה שאין אדמינים נובים כל פעם שיורים להם בראש נותנים לך ban
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים אני אישית אוהב לשחק יותר ברשת אם בסינגל אז זה רק משחקי פעולה/shooters ופעם ב משחקים אחרים.... אגב עדיף שהמשחקים יהיו מבוססים על מלחמת העולם השניה . נראה לי כבר ששיחקתי כל משחק רשת אפשרי.... כרגע אני משחק GUNZ...(משחק ממש קל) ובונא יש פה אנשים שעוד משחקים Mohaa?!?! זה אחד המשחקים!! היה לי אחלה תקופה במשחק הזה ממש נהנתי! הלוואי שיהיה שוב כמו פעם כשהיה 30 סרברים.... אני שוקל בירצינות לחזור......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.