עבור לתוכן

הצורב DVD של NEC שלי הלך לעולמו

Featured Replies

פורסם

יש לי (או יותר נכון היה לי) צורב דיוידי של NEC דגם 3520A רק שנה והוא התפגר - מתחיל לדפוק דיסקים, בזמן המרה מDVD לDIVX אני פיתאום מקבל הודעת שגיאה, צריך לחכות המון זמן עד שיקלט דיסק אצלו או שצריך להוציא ולהכניס את הדיסק כמה פעמים ואז הוא לא תמיד נקלט

יש לכם המלצה לכונן אחר? ולא של NEC בבקשה... אין לי הגבלה תקציבית אבל לא להתפרע במחיר

דרך אגב, אני רואה כרגע שהוא עדיין באחריות, יכול להיות דבר כזה שאני יוכל לשלם קצת יותר מהערך שלו ולקבל צורב אחר? קניתי אותו מלוג'יק ברמת גן, הם יעשו בעיות על דבר כזה?

תודה רבה מראש :xyxthumbs:

פורסם

3520 זה הכונן הנפל בסדרה.

אבל תנסה לממש את האחריות (בטוח שתעשה את זה... חבל, אחרת מה שווה האחריות), מירב הסיכויים שתקבל 3550.

פורסם
  • מחבר

מוזר מה שאתה אומר, כי דווקא המלצתם לי עליו בפורום ובשביל זה קניתי אותו ולא משהו אחר...

דבר אחר שמעניין אותי, אם עם אותם סוג של דיסקים ניסיתי לצרוב בעוד 2 צורבים שונים ושם הצריבות גם נדפקו זה אומר שהבעיה היא בדיסקים לא?

דיברתי עם החנות שקניתי ממנה את הצורב והם אמרו שאני קודם כל נותן להם את הצורב, ואחרי שבוע של בדיקה כביכול אצל היבואן (שלוקחת אולי חצי שעה גג) מודיעים לי אם אני מקבל צורב חדש או לא...

מה הם ההבדלים בין ה3520 ובין ה3550? כי פיזית הם נראים לי ממש אותו הדבר

סליחה על ההקפצה, פשוט שכחתי מזה לגמרי והיו לי שאלות לגבי הנושא

פורסם

הוא נפל באופן יחסי. הוא עדיין היה מצויין בתקופתו, אולי אחד הטובים אם לא הטוב שבהם, פשוט בהשוואה לזה שבא אחריו ה3540 וזה שהיה לפניו, 3500, הוא היה מועד טיפה יותר לתקלות.

אבל זה נודע בדיעבד.

יש הבדל בחומרה בין 2 הכוננים, פיזית כל הכוננים של NEC נראים אותו דבר.

ועל איזה דיסקים מדובר.

פורסם

בכ"א אם תחליט לרכוש אחד חדש, אני ממליץ לך בחום על LG דגם H10 החדש... עד עכשיו שמעתי רק ביקורות טובות עליו.

פורסם
  • מחבר

הוא נפל באופן יחסי. הוא עדיין היה מצויין בתקופתו, אולי אחד הטובים אם לא הטוב שבהם, פשוט בהשוואה לזה שבא אחריו ה3540 וזה שהיה לפניו, 3500, הוא היה מועד טיפה יותר לתקלות.

אבל זה נודע בדיעבד.

יש הבדל בחומרה בין 2 הכוננים, פיזית כל הכוננים של NEC נראים אותו דבר.

ועל איזה דיסקים מדובר.

דיסקים של סילבר ליין X8

^^

זהו שחשבתי לעצמי לקחת אחד כזה, אבל קצת נרתעתי בגלל שמוכר באיזו חנות מחשבים המליץ עליו יותר מידי שזה דיי הפחיד אותי :P

פורסם

אל תקנה NEC תנסה להחליף אותו במשהו אחר, לי כבר יש ניסיון מר עם הצורבים שלהם... לך על פיוניר או LG

פורסם

לי דווקא יש ניסיון מצויין עם הנק, אני עם נק 3500 כבר כמעט שנתיים והוא עדיין צורב כמו סוס עבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים