פורסם 2006 ביולי 1919 שנים עבודות שישבתי עליהם שעות ימים ולילות,הרבה תמונות ועוד הרבה קבצים של סרטונים, אחי הקטן בטעות מחק אותם, הם גם לא בסל מחזור, זה היה בערך 20 ג'יגה - בעיה רצינית.האם יש אפשר לשחזרם? יש תוכנות מסויימות שיכולות לעשות את העבודה???(ומצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה לכתוב - מקס' תעבירו)ת-ו-ד-ה !!!
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחר אני אחפש לך אותה או שאשלך בדוא"ל.יש אבל פרט קריטי מאוד חשוב!!!! אסור שיקליטו משהוא על הכונן שמימנו נמחקו הקבצים, כי מה שיקרה שהמידע על הכונן אשר עוד לא הושמדה תמחק ע"י כך שעליה יוקלטו קבצים חדשים!!!!!!!!!!! מאוד חשוב לא לגעת בכונן, אחרת שום דבר לא יעזור!!!!!
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים ליפני המן זמן אבא שלי קנה צורב בין הראשונים בארץ נראה לי X8 זה היה והאיש שהביא אותו ישב והתקין גם חח והוא אמר (איכשהו גלשו לשיחה הזאת) ועלה מיזמן לפני 6 שנים בערך 4K שקל לשחזר
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים ליפני המן זמן אבא שלי קנה צורב בין הראשונים בארץ נראה לי X8 זה היה והאיש שהביא אותו ישב והתקין גם חח והוא אמר (איכשהו גלשו לשיחה הזאת) ועלה מיזמן לפני 6 שנים בערך 4K שקל לשחזר בו נגיד שהמחירים עלו קצת 1K=1ש"ח כמה זה יוצאה 20 גיגה 20GB=20971520 כמה שקל זה
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים יש המון תוכנות לשחזור. חפש בגוגל/tucows/download.com את המילים: unerase או undelete לא תמיד מצליחים לשחזר הכל בצורה טובה עם תוכנה. אם המידע היה מאוד מאוד חשוב לך יש חברות מקצועיות (דפי זהב ) שישמחו לשחזר בתמורה לכמה מאות שקלים.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אם המידע היה מאוד מאוד חשוב לך יש חברות מקצועיות (דפי זהב ) שישמחו לשחזר בתמורה לכמה מאות שקלים. אני חושב שהמילה שאתה מחפש היא אלפי
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים או אולי 4K חח אני מאמין שזה כבר יעלה אלפיונת אולי תעבוד על זה שוב חחח מרחם אגב אח שלך מה איתו חיי ? מצב ביניים או מת ??
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים תנסה את Restorer 2000 Pro , אם לא נגעת בהארדיסקקרוב לוודאי שתוכל לשחזר את החומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.