עבור לתוכן

מקינטוש....

Featured Replies

פורסם

קראתי על מקינטוש בויקיפדיה לעומת מחשב רגיל של "מייקרוסופט"

ולא כ"כ הבנתי מה ההבדלים..

מישהו מוכן להסביר לי שאני אראה אם לצרכים שלי כדאי להשקיע דווקא במקינטוש ולאו במייקרוסופט.?!

פורסם

כמו מה ההבדל בין מכונית של חברה X למכונית של חברה Y

פעם ההבדלים היו הרבה יותר גדולים בימינו הם הצטמצמו אבל עדיין המערכת הפעלה של המק מתקדמת בהרבה גם מבחינה טכנית וגם מבחינת עיצוב וממשק

פורסם

זה מערכת שונה לגמרי. כלמור כל דרך הפעולה של המערכת אחת.

אחד ההבדלים הגדולים למשל שאין מקש ימני, רק מקש אחד ואת הפעולות של מקש ימני אתה עושה ע"י לחיצת על המקש האחד פלוס מקש מהמקלדת.

אבל סה"כ אפשר להסתדר מהר מאוד (תוך כמה שעות) לסביבת מאק הנחשב לידידותית יותר למשתמש והרבה יותר חכמה.

רק שתבין רוב הפיצרים של vista כבר מותמנים במערכת כמו חיפוש חכם, אפקטים לשקיפות, וויגיטס וכו.

מה הוא ההבדל הרציני שתכנות שרצות על windows לא יריצו על mac, רק אם המתכנתים עשו גירסה נוספת שתואמת לmac.

אבל במחשבים החדשים שלה יש אפשר להתקין גם ווינדוס, כך שאם תוכנה מסוימת לא קיימת לסביבת mac אז אפשר לעבוד במחשבים האלה בwindows.

פורסם

BANANA צהובה אתה קצת לא מעודכן

לא קיים שום דגם של אפל שמגיע עם עכבר חד כפתורי רק עם אתה לוקח עכבר אלחוטי של אפל הוא יהיה עם כפתור אחד

לי אישית יש עכבר של מייקרוסופט מחובר למאק

פורסם

אחד ההבדלים הגדולים למשל שאין מקש ימני' date=' רק מקש אחד ואת הפעולות של מקש ימני אתה עושה ע"י לחיצת על המקש האחד פלוס מקש מהמקלדת.

[/quote']

למה לרשום את השטות הזאת? זה תקף רק למזוכיסטים שתקועים עם עכברי אפל (חוץ מהמייטי מאוס) וכל עכבר USB אחר עובד יופי טופי עם שני כפתורים.

פורסם

כמו שכבר אמרתי כל מחשבי אפל מגיעים עם מייטי מאוס בימינו (חוץ ממאק מיני שלא מגיע עם עכבר בכלל)

פורסם

וכל המחשבים הניידים (שזה כבר 60 אחוז מהמכירות שלהם)

וברור שאפשר לחבר לו עכבר רגיל, אבל כל הקטע של מחשב נייד שלא צרכים לסחוב דברים נוספים

פורסם

בננה, אתה ממש, אבל ממש לא מעודכן גם בזה. קליק ימני (two finger right click) קיים עוד מאז BPים אלומיניום מ2004 וiBook G4.

בMBP 17 ומקבוק היה מאופשר מרגע השקתם, בMBP 15 אנשים השתמשו בדרייבר פרוץ של MBP 17 בשביל לאפשר קליק ימני. עם עדכון 10.4.7 בMBP 15 זה מאופשר ע"י אפל.

פורסם

תאמין לי שאני יודע (יש לי MBP), הרעיון הוא שרציתי להדגיש ששיטת העבודה היא שונה.

וקליק ימני היה תמיד מאופשר, השאלה איך (כי 2 אצבעות ולחיצה על כפתור זה ללא ממש כמו לחיצה ימנית...)

פורסם

יופי... אז אתה מסכים שזה קיים, וממש לא קריטריון להבדל בין מק וPC?

פורסם

רציתי רק לתת דוגמה של הבדל בין סביבות העבודה.... למה אמרתי שזה מוריד מערך המאק

פורסם

עוד הישג גדול לאפל הוא סביבה גראפית אפילו יותר מצועצעת מKDE ;D

פורסם

עוד הישג גדול לאפל הוא סביבה גראפית אפילו יותר מצועצעת מKDE ;D

או גנום ....

אבל יותר חשוב ..

מערכת הפעלה של ה APPLE זה למעשה UNIX ...שגם לינוקס מתבססת על לUNIX לכן (בקרוב) נגלה שלינוקס ו OS לא כאלה רחוקות אחת מהשניה ...

פורסם

הקרנל של OS X פעם היה מבוסס על קרנל של FreeBSD, זה לא אומר שעכשיו הם דומים במשהו...

וגנום אפילו לא מתקרב לרמת מצעצעות של OS X וKDE.

פורסם

הקרנל של OSX הוא מאוד קרוב ל FREE BSD והוא עדיין קוד פתוח ככה שאם בא לך לבדוק אתה מוזמן ;D

ודווקא לפי דעתי הממשק של OS X לא יותר מדיי מצועצע לעומת WINDOWS XP למשל ששמה לא רק שזה מצועצע זה גם ההיפך מהממשק הנקי של המאק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים