עבור לתוכן

HALF LIFE 2: PORTAL סירטון מגניב!

Featured Replies

פורסם

גם אני דיברתי על Prey.

לא אמרתי שהם המציאו את "טכנולוגיית" הפורטלים, אבל Prey היה המשחק הראשון לעשות בה שימוש.

פורסם

כל FPS מאז quake 2 עושה בה שימוש.

פורסם

חח נקברת עזוב.

פורסם

אוקיי, Prey הוצג ב1997-8 בe3.

quake 2 יצא באותה שנה.

חוץ מזה, שאני לא בטוח שכ"כ הבנתי למה כוונתך, שיחקתי בקוויק 2, אני לא ראיתי שימוש בפורטלים...

פורסם

התקיעה הקטנה שאתה חובה במשחקים כאשר אתה עובר מעבר לפינה או נכנס לחדר אחר זה פורטל. ::)

זה שזה לא ALA lettererly פשוטו כמשמעו לא אומר שזה לא קיים, ואני גם דיי בטוח שהשתמשו בזה גם לפני quake 2 כמו בquake 1 שהמנוע המקורי של prey כמו כן המנוע של HL1 ועוד אין ספור משחקים מבוססים עליו פשוט quake 2 זה אחד מקודי המקור הכי ישנים ששוחררו שנגעתי בהם.

וquake 2 יצא ב97.

פורסם

ואני חשבתי שהתקיעות הקטנות האלה הן בגלל שהן מספיק זיכרון. בטלפילד 2 משתמש הרבה בפורטל :)

פורסם

לא בבאטל פילד זה פשוט קודינג גרוע, שימוש בפורטלים בoutdoors הוא לא ממש יעיל. בדרך כלל מחלקים רק חלקים עיקריים מהשלב אם הוא כולו פתוח לפורטלים, או את החלק הפתוח והחלקים הסגורים לחוד בפורטלים. כל עוד אתה לא יכול לעשות viewing furtsum culling בצורה של portal culling אתה בעצם רק מוסיף פוליגונים לסצנה שזה דיי חסר תועלת בתור אופטימיזציה. Portal rendering יעיל רק כאשר מרחבי הצפיה שלך קטנים יחסית, או מנותקים אחד מהשני.

פורסם

^^^

WTF ? - אפשר את זה בעברית ?

פורסם

לכל אלו שתוהים על הא ודא

המשחק PORTAL הוא משחק סינגל פלייר שיגיע ביחד עם HALF LIFE2:EPISODE 2

המשחק הזה יהיה מורכב ממפות מפות,כאשר בכל מפה יש אתגר אחר שמחייב אותך להשתמש בפורטלים בצורה חכמה

היופי במשחק,מעבר לגאוניות שבפורטלים,הוא המנוע הגראפי המשודרג [זה מנוע הסורס אבל עם תוספות מאסיביות לוויז'ואלס-המשחק יכלול HDR,יכלול DEPTH OF FIELD ויכלול MOTION BLUR]

וקצת לאלו שלא יודעים על המושגים האלה:

-Depth of field זה אותו אפקט הטשטוש היפיפה-שעצמים במשחק יוצאים מפוקוס [אם תסתכלו טוב-תראו שהשחקן אינו מרוכז ברובה שלו,ולכן הרובה מטושטש]

-Motion blur-פשוט כמשמעו-הופך את כל האנימציות וכל התנועה למדהימים

-HDR-ראו ערך HALF LIFE:Episode one

פורסם

בהחלט נראה מעניין, הזוי ומבטיח.

פורסם

ניראה טוב. :beerchug:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים