פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אני קונה X1600PRO לAGP 256MBיש לי עכשיו GF440MX ויש לי דריברים של אינוידיה אני צריך לפרמט או רק למחוק? איך אני מוחק??למאוור של הכרטיס מסך צריך לחבר לספק? או שרק מחברים אותו למסך וללוח אם והמאוור פועל?אם צריך לחבר לספק את המאוור אז אני יכול לא לחבר אותוולפתוח את המארז ולשם לידו מאוורר גדול שמחובר לחשמל וזה יחסוך בחשמל לספק הגיוני?
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים 1. תסיר בצורה רגילה ושאריות עם זה: http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=3492. צריך חיבור לספק. ומאורר חיצוני לא יעזור כי זה לא המאוורר שדורש את המתח הנוסף זו הליבה.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מחבר 1)טוב אבלחייב את הDRIVER CLEANER??2)שמעתי שהחיבור שמחברים מהספק לכרטיס הוא לא של המאוורר , אם לא מחברים המאוורר בכל זאת יפעל אבל הביצעוים ירדו.. זה נכון?.אני יכול להסתדר אם ביצועים פחות טובים עד שאני יקנה ספק חדש כי יש לי כניראה 300W ג'נרי ...
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים 1)טוב אבלחייב את הDRIVER CLEANER??2)שמעתי שהחיבור שמחברים מהספק לכרטיס הוא לא של המאוורר , אם לא מחברים המאוורר בכל זאת יפעל אבל הביצעוים ירדו.. זה נכון?.אני יכול להסתדר אם ביצועים פחות טובים עד שאני יקנה ספק חדש כי יש לי כניראה 300W ג'נרי ...זה הכרחי ומומלץ למחוק את ה"שאריות".
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים טוב תודהנ.באפשר לינק לEVERST ???זה חינמי נכון?זה חינמי.תחפש בגוגל או בDownload.com
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים היא לא.הגרסא הבחינמית האחרונה היא 2.20 אבל היא כבר לא מופצת רשמית, אבל חיפוש בגוגל בטח שיעלה על הגרסא הנכונה.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מה אתה רציני?http://www.google.co.il/search?q=everest+2.20+download&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:officialסתם עצלן... נסה לחפש טוב יותר פעם הבאה.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר טוב תודהעריכה:הלכתי לSENSOR ובטמפ' הוא מראה לי רק MOTHERBOARD ו CPUשהם 46 ו47 Cזה בסדר נכון?אבל איפה הכרטיס מסך??
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים בבקשה.רק לא הבנתי איך התוכנה קשורה...בכל מקרה רק הבהרה אחרונה, אם לא תחבר את הכרטיס מסך לספק זה לא שהוא לא יעבוד טוב, הוא לא יעבוד בכלל...
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר ערכתי...הלכתי לSENSOR ובטמפ' הוא מראה לי רק MOTHERBOARD ו CPUשהם 46 ו47 Cזה בסדר נכון?אבל איפה הכרטיס מסך??
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אני לא יודע איזה דגם של מעבד ולוח אם יש לך והאם מדדת את זה במנוחה או במאמץ. בכל מקרה לדברים האלה יש פורום אחר, לא זה.לGF4 אין חיישן טמפרטורה לכן לא מצויין שם הGPU.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר קניתי בסוף רדאון 9600XT :-\לבנתיים MW עובד חלק על הגדרות הכל הכי גבוהה חוץ מהפילטרים שהם חציאיזה יפה רואים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איזה כיף זה לשחק ככה!!!בדקתי עכשיו את הטמפ' וגם שם אין את הכרטיס מסך !! ???גם ל9600XT אין חיישן?????קניתי גם 512 זיכרון ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.