פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מישהוא מוכן למכור או למסור לךלידים טובות ונאמנות...או לצרוב או להעביר לי בדרך כלשהיא או למסור פרטים על מקום קניה יבורך
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים קנה את חבילת העשור של C&Cהיא עולה כ180 שקל ומכילה את כל המשחקים שציינת ועוד רבים נוספים
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים Command & Conquer The First Decade זה מה שהוא התכוון , יש שם הרבה יותר ממה שאמרת כולל את טיביראן סאן (כולם!) , ג'נרלס (גם כולם) , קיצר כל המשחקים שיצאו עד עכשיו של Command & Conquer שווה http://www.ea.com/official/cc/firstdecade/us/index.jsp לפרטים נוספים ;]
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים תהיה מודע לכך שיש כמויות של באגים במיוחד במשחקים שלא תומכים בXP במקור. (RA1 ומטה...)אני חזרתי לשחק RL2 עכשיו במולטיפלייר משחק שולט! למרות שאהבתי את 1 הרבה יותר..אני חושב שRL הראשון היה המשחק שהכי נהנתי בו מכל המשחקים עד עכשיו..
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אח איזה משחק פצצה מעלה זיכרונות יש לי יוריס ריבנטש מקורי אבל נישבר לי (פיזיתניבר הדיסק )
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים כמה במרכז ? תירשום לי בפרטי אם מפריע לך לירשום ככה חופשי ותירשום גם מיספר תרשום גם לפותח הדיון אני מאמין שהוא ירצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.