עבור לתוכן

"נסראללה יתחשב בתושבי תל אביב" התרעה לפני הירי

Featured Replies

פורסם

כמה יש זה מידע מסווג אם אני לא טועה ולפי התמונות סוללה יכולה להחזיק 4 טילים אבל אם אני לא טועה יש כאלו של 6.

בכל מקרה הסוללות פרוסות לא מרימים רק אחת מרימים כמה. לפי מה שראיתי לפני כמה שנים לישראל יש יותר מ10 סוללות אם זה מרגיע אותך.

כם זה מרגיע תודה..

• תגובות 153
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חברה,בלי שום קשר צריך לפתוח דיון האקינג,כדי שכל מי שרוצה ולא יודע איך כמוני יוכל לנסות לפרוץ לאתרים של ערבים,

ולתרום את חלקו,אם אם הוא קטן(החלק).

פורסם

הבנתי שיש משהו עפ פינגים אם זה קשור למחשב איך שהוא מישהו צריך עזרה הכל שיפנה אלי כל דבר הכי קטן שאני יכול לעשות בכיף, אני רק לא מבין בזה כלום אז אם מישהו צריך עזרה בלהפיל או לפרוץ שידבר איתי.

אני יודע שבעיקרון זה לא חוקי לדבר על זה באתר אבל נו באמת...

אם זה כזה פוגע בחוקים אז דברו איתי בהודעות פרטיות.

פורסם

חחחח אתם גם קונים את זה?...זה הכל פרופגנדה .הוא יכול להגיע לתל אביב עם הטילים שברשותו אבל לנו יש פטריוט ואנחנו הפצצמו להם מצבורי נשק.החיזבאללה מרוסק כמעט לגמרי אין להם כבר כוח,כל העולם נגדם.חברה,אולי טיל או שניים,שינחתו על בניין.לא יותר

ostrich.jpg

פורסם

אתה באמת מאמין שהוא יכול לרסק את תל אביב כמו שהוא אומר?

הוא מפחיד אתכם סתם.והתמונה הזאת לא במקום,אם אתה חולק על דעתי תגיד א זה כמו

בנאדם ואל תשים תמונה מטומטמת.

פורסם

אתה באמת מאמין שהוא יכול לרסק את תל אביב כמו שהוא אומר?

תן לי לנחש, לפני חצי שנה היית מאלה ששאלו: "אתה באמת מאמין שהם ירו קסאמים על אשקלון?", נכון ?

פורסם
  • מחבר

אמש נפל קאסם בפארק לאומי באשקלון ונפל גם קאסם ליד ביה"ס יצחק רבין בנתיבות לא נגרם שום נזק ואין נפגעים :P

פורסם

תגידו הכתבה הזאת היא ממקור מהימן או שזה סתם ואם זה אמיתי אז איך זה שלא אמרו שום דבר בטלויזיה

פורסם

תן לי לנחש, לפני חצי שנה היית מאלה ששאלו: "אתה באמת מאמין שהם ירו קסאמים על אשקלון?", נכון ?

לא,האמת שאני לא התרגשתי יותר מדי כשנפל קסאם שם,זאת לא הייתה תפנית או הפתעה מדהימה בשבילי.ותפסיק עם הטון המחורבן שלך למה

מי אתה בכלל?

פורסם

לא,האמת שאני לא התרגשתי יותר מדי כשנפל קסאם שם,זאת לא הייתה תפנית או הפתעה מדהימה בשבילי.ותפסיק עם הטון המחורבן שלך למה

מי אתה בכלל?

מצטער עך הספאם ועל שאני מתערב בדיון הלוהט שלכם אבל:

Milford Cubicle

WebMaster

מנהל ראשי

פורסם

אתה באמת מאמין שאם לא היינו יוצאים מהרצועה הם לא היו יורים קסאמים על אשקלון?

הקסאמים התפתחו בערך באותו קצב גם כשהיינו שם אתה זוכר כשהם היו יורים רק מרגמות שלא היו מגיעות עד לשדרות?

פורסם

מצטער עך הספאם ועל שאני מתערב בדיון הלוהט שלכם אבל:

Milford Cubicle

WebMaster

מנהל ראשי

fuckin care^

פורסם

למה לא כתוב על זה באתר קצת יותר אמין? (וואלה ynet וכו')

פורסם

למה לא אמרו שום דבר על זה בטלויוזיה ? ??? ???

פורסם

כי זה כנראה לא נכון. 500 טילים? give me a brake.

אני קוטע לעצמי רגל אם יש להם אפילו 100 זילזאלים.

הדאגה האמיתית היא השאהין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים