פורסם 2006 ביולי 1919 שנים כמה יש זה מידע מסווג אם אני לא טועה ולפי התמונות סוללה יכולה להחזיק 4 טילים אבל אם אני לא טועה יש כאלו של 6.בכל מקרה הסוללות פרוסות לא מרימים רק אחת מרימים כמה. לפי מה שראיתי לפני כמה שנים לישראל יש יותר מ10 סוללות אם זה מרגיע אותך.כם זה מרגיע תודה..
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים חברה,בלי שום קשר צריך לפתוח דיון האקינג,כדי שכל מי שרוצה ולא יודע איך כמוני יוכל לנסות לפרוץ לאתרים של ערבים,ולתרום את חלקו,אם אם הוא קטן(החלק).
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים הבנתי שיש משהו עפ פינגים אם זה קשור למחשב איך שהוא מישהו צריך עזרה הכל שיפנה אלי כל דבר הכי קטן שאני יכול לעשות בכיף, אני רק לא מבין בזה כלום אז אם מישהו צריך עזרה בלהפיל או לפרוץ שידבר איתי.אני יודע שבעיקרון זה לא חוקי לדבר על זה באתר אבל נו באמת...אם זה כזה פוגע בחוקים אז דברו איתי בהודעות פרטיות.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים חחחח אתם גם קונים את זה?...זה הכל פרופגנדה .הוא יכול להגיע לתל אביב עם הטילים שברשותו אבל לנו יש פטריוט ואנחנו הפצצמו להם מצבורי נשק.החיזבאללה מרוסק כמעט לגמרי אין להם כבר כוח,כל העולם נגדם.חברה,אולי טיל או שניים,שינחתו על בניין.לא יותר
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אתה באמת מאמין שהוא יכול לרסק את תל אביב כמו שהוא אומר?הוא מפחיד אתכם סתם.והתמונה הזאת לא במקום,אם אתה חולק על דעתי תגיד א זה כמו בנאדם ואל תשים תמונה מטומטמת.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אתה באמת מאמין שהוא יכול לרסק את תל אביב כמו שהוא אומר?תן לי לנחש, לפני חצי שנה היית מאלה ששאלו: "אתה באמת מאמין שהם ירו קסאמים על אשקלון?", נכון ?
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מחבר אמש נפל קאסם בפארק לאומי באשקלון ונפל גם קאסם ליד ביה"ס יצחק רבין בנתיבות לא נגרם שום נזק ואין נפגעים
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים תגידו הכתבה הזאת היא ממקור מהימן או שזה סתם ואם זה אמיתי אז איך זה שלא אמרו שום דבר בטלויזיה
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים תן לי לנחש, לפני חצי שנה היית מאלה ששאלו: "אתה באמת מאמין שהם ירו קסאמים על אשקלון?", נכון ?לא,האמת שאני לא התרגשתי יותר מדי כשנפל קסאם שם,זאת לא הייתה תפנית או הפתעה מדהימה בשבילי.ותפסיק עם הטון המחורבן שלך למה מי אתה בכלל?
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים לא,האמת שאני לא התרגשתי יותר מדי כשנפל קסאם שם,זאת לא הייתה תפנית או הפתעה מדהימה בשבילי.ותפסיק עם הטון המחורבן שלך למה מי אתה בכלל?מצטער עך הספאם ועל שאני מתערב בדיון הלוהט שלכם אבל:Milford CubicleWebMasterמנהל ראשי
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים תן לי לנחש, לפני חצי שנה היית מאלה ששאלו: "אתה באמת מאמין שהם ירו קסאמים על אשקלון?", נכון ?אתה באמת מאמין שאם לא היינו יוצאים מהרצועה הם לא היו יורים קסאמים על אשקלון?הקסאמים התפתחו בערך באותו קצב גם כשהיינו שם אתה זוכר כשהם היו יורים רק מרגמות שלא היו מגיעות עד לשדרות?
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מצטער עך הספאם ועל שאני מתערב בדיון הלוהט שלכם אבל:Milford CubicleWebMasterמנהל ראשי fuckin care^
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים כי זה כנראה לא נכון. 500 טילים? give me a brake.אני קוטע לעצמי רגל אם יש להם אפילו 100 זילזאלים. הדאגה האמיתית היא השאהין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.