עבור לתוכן

שתי שאלות ממש דחופות!

Featured Replies

פורסם

1. אני מעוניין להכניס BookMark לקובץ PDF מסויים יש לי תוכנה שעושה זאת אבל היא אינה תומכת בהוספת סימניות בעברית - pdfedit995

היא מראה במקום עברית סימני שאלה.. מישהו מכיר תוכנה שעושה את העבודה?

2. יש לי חבר שכרגע נמצא באמריקה ובמחשב שלו [מערכת: Windows Media Center] לא מותקן עברית כשפת כתיבה.

אין לי אפשרות לשלוח לו דיסק של Windows Media Center או שהוא ימצא איפה שהוא באינטרנט את הדיסק..

ככה שאני מנסה למצוא את החבילה להתקנת השפה העברית במחשב - רק שהוא יוכל לכתוב בעברית לא שהתצוגה תיהיה בעברית,

אני די זקוק לזה במהירות האפשרית!

השאלה הראשונה יותר דחופה.. זה לעבודה שאני צריך להגיש

תודה!

פורסם
  • מחבר

מקפיץ!! בקשה תעזרו לי

פורסם

אסור להקפיץ. בפעם הבאה הת'רד ינעל ותקבל אזהרה.

פורסם

2. יש לי חבר שכרגע נמצא באמריקה ובמחשב שלו [מערכת: Windows Media Center] לא מותקן עברית כשפת כתיבה.

אין לי אפשרות לשלוח לו דיסק של Windows Media Center או שהוא ימצא איפה שהוא באינטרנט את הדיסק..

ככה שאני מנסה למצוא את החבילה להתקנת השפה העברית במחשב - רק שהוא יוכל לכתוב בעברית לא שהתצוגה תיהיה בעברית,

אני די זקוק לזה במהירות האפשרית!

יש לי תשובה רק לשאלה השנייה.

האמת שזה תהליך מאוד פשוט, ולא צריך דיסק בעברית של ה-Windows.

ד"א בשביל להחליף את ה-Windows לעברית לא צריך דיסק של המערכת הפעלה בעברית. ישנו תהליך שצריך לעשות (שמוסבר איפשהו באתר של מייקרוסופט) שמחליף את כל מערכת ההפעלה לעברית. כלומר גם אם הוא קנה Media Center באנגלית, אז לא נורא.

לוח בקרה>לבחור Regional and Language Options >ללחוץ Languages> ללחוץ על הכפתור Details>ללכת ל-Settings> ללחוץ על ADD ב-Installed Services> לבחור Hebrew ב- Input Language> ללחוץ O.K (פעמיים, בשני החלונות)> סיימנו!.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים