עבור לתוכן

מי אמר שAMD הולכת הביתה??

Featured Replies

פורסם

Core 2 duo כולם כפולי ליבה

Duo=כפול

• תגובות 50
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בטח לילות ארוכים עוברים על מהנדסי amd

ומפעילים כל תא במוח איך להוציא מעבד עדיף(לפחות עדיף קצת) על הקונרו במחיר שווה לכל נפש.

ונראה לי(בלי עין הרע ) ש amd עוד יפתיעו בגדול :screwy:

ויש לי שאלה קטנה ,כל המעבדים כפולי הליבה באים(פיסית) שתי חלקים או חלק אחד עם שתי מעבדים ?

פורסם

מבחינה ויזואלית הוא ניראה בידיוק כמו מעבד חד ליבה ...

רק כשמורידים את ה'מיכסה' של המעבד רואים שתי ליבות (במיקרה של PD) או ליבה אחת גדולה (במיקרה של X2 ו הCORE).

פורסם

amd יכולים לחזור לעינינים בקלות

יקנו מעבד קונרו יראו איך הוא עובד ישפרו פה ,ישפרו שם ,והנה יש להם מעבד עדיף על הקונרו

לא?

פורסם

I think i rushed into buying a new motherboard+cpu+video card, i just hope it will last me enough time :s05:

פורסם

יש לך 7900gtx עם 3800x2 מה אתה בוכה?

פורסם

amd יכולים לחזור לעינינים בקלות

יקנו מעבד קונרו יראו איך הוא עובד ישפרו פה ,ישפרו שם ,והנה יש להם מעבד עדיף על הקונרו

לא?

זה לא כל כך פשוט כמו שאתה חושב, וחוץ מזה, לא בא להם להסתבך עם אינטל על תביעות עתק על הפרת פטנטים, נכון?

פורסם

יש לך 7900gtx עם 3800x2 מה אתה בוכה?

LOL

תכלס.. תמיד יצא משהו חדש.. פשוט תשמחו במה שיש לכם..

לי יש

2.4GHZ

GEFORCE 6600GT AGP

512MB SDRAM

אז תאמין לי.. אני סובל מספיק.. עכשיו קורע ת'תחת בשביל מחשב חדש...

פורסם

בנוגע להפרת פטנטים אני משוכנע ש amd לא מודאגים כלל (לא שמותר לה, פשוט יש הרבה דרכים "לקסתח")

עובדה שבשנים האחרונות הציעה amd מעבדים מעולים

כנ"ל עכשיו שתוכל להמציא מעבדים שיהיו אלטרנטיבה לקונרו

אפילו שתגנוב רעיון אחד או שנים מהקונרו בלי שאף אחד ידע .

אוף דה רקורד אינטל רשמה פטנט על הקונרו ?

פורסם

אין לי כוח לחפש, אבל אני מניח שכן, כי אחרת כל אחד יוכל לייצר את המעבד בתימחור ריצפה, וזו תהיה מכה קשה =]

AMD מעולם לא כיסתחה בנושא של גניבת פטנטים מאינטל, לפחות לא שאני יודע, מכיוון שאינטל תוכל לתבוע אותה באבי אבותיה.

יש הבדל בין שיתוף טכנולוגיות, מכיוון שקיים כזה הסכם (איך לAMD היה את הSSE למיניהם ואת הMMX אם לא?), אבל לגנוב טכנולוגיה תעלה לה הרבה כסף.

אגב, אתה חושב שהמהנדסים של AMD לא הסתכלו על קונרו מבפנים? הצחקת אותי.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני זז לקנות איזה לוח am2 + איזה 3800x2 משהו דה בסט בפחות מ300 דולר

פראייר.

ייתכן שמחירי הקורנו יירדו עוד בעתיד ברגע שמלאי מעבדי הפנטיום D ייגמר - המטרות של אינטל בהורדת המחירים הזו הן להיפטר מהמלאים הקיימים ול"דפוק" את AMD. שימו לב שלמרות שהקונרו אמור להיות עדיף בהרבה על כל שאר המעבדים, המחיר של הדגם הכי זול עדיין קצת יקר (מינימום 1000 ש"ח, סביר להניח שבסביבות ה 1200 ש"ח בארץ), ולכן הגיוני להניח שהמחיר שלו יירד קצת בעתיד, לאחר שהפנטיום D "ייצא מהתמונה".

1. המעבדים האלו לא יהיו עדיפים מבחינת ביצועים על ה X2 3800 - אני דיי בטוח שהמעבד של AMD ינצח בכל מבחן.

2. אם המחירים שלהם יהיו קרובים, ה X2 3800 יהיה כמובן המעבד העדיף, ולכן אמרתי שמעבד זה יהיה כנראה המעבד הזול המשתלם ביותר.

3. כל זאת כמובן לאחר שמעבדים כמו ה D805 וה D903 ייעלמו מהשוק, שכן ירידת המחירים הצפויה אמורה להפוך אותם לעוד יותר עדיפים (מבחינת יחס מחיר/ביצועים) בשלב הראשון.

אתה שוכח שני דברים, שאומנם לא יהיו רלונטיים ב4 חודשים הקרובים, אבל בכל זאת -

E4300, 3600 X2

אגב, מהעובדה שאינטל החליפו את הE4200 בE4300 אפשר להסיק שיש לAMD עדיין סיכוי בשוק ה high-low end וה low-low end.

בהנחה הלא-מופרכת שה3600 X2 חזק מה E4300, ובהנחה שיקח לcore-L עוד איזה 7 חודשים לצאת, AMD בעצם תשלוט לגמרי בשוק הנמוך.

פורסם

אתה שוכח שני דברים, שאומנם לא יהיו רלונטיים ב4 חודשים הקרובים, אבל בכל זאת -

E4300, 3600 X2

אגב, מהעובדה שאינטל החליפו את הE4200 בE4300 אפשר להסיק שיש לAMD עדיין סיכוי בשוק ה high-low end וה low-low end.

בהנחה הלא-מופרכת שה3600 X2 חזק מה E4300, ובהנחה שיקח לcore-L עוד איזה 7 חודשים לצאת, AMD בעצם תשלוט לגמרי בשוק הנמוך.

קודם כל - מעבדי ה X2 3800 וה E6300 יהיו זמינים מיידית בחודש הבא (ה X2 3800 זמין כבר הרבה זמן), והם המעבדים הכי זולים של AMD ואינטל, בעוד שייקח זמן עד שיצאו מעבדי ה X2 3600 וה E4300 לשוק, כך שבינתיים AMD תנצח בקרב הזה (בהנחה שבאמת המחירים יירדו למחירים שפורסמו פה בטבלה).

דבר שני - ה E4300 אמור להיות עדיף על ה X2 3600, מכיוון שהוא בסה"כ מעבד קונרו שעובד ב BUS של 200MHz ולא 266MHz כמו שאר המעבדים בסידרה, וכפי שמעבד ה E6300 עדיף על מעבד ה X2 3800, כך לדעתי מעבד ה E4300 יהיה עדיף על ה X2 3600. חוץ מזה, המכפלה שאמורה להיות ל E4300, אמורה להיות גדולה יותר מהמכפלה של ה E6300, שהיא 7, מה שאומר שה E4300 יהיה טוב יותר ל OC (בהנחה כמובן שקונים לוח שתומך ב FSB של 1033MHz, כך שהלוח לא יהיה המגבלה כאשר עושים OC).

בכל מקרה, אני לא בטוח שהרבה אנשים יסכימו לחכות עוד מספר חודשים עד ששני המעבדים האלו ייצאו, ואז להשוות את הביצועים והמחיר שלהם כדי להחליט איזה מהם לקנות, כאשר מעבד ה X2 E3800 אמור לעלות כ 850 ש"ח ומעבד ה E6300 - כ 1000 ש"ח (לאחר חודש-חודשיים לאחר יציאת הקונרו והורדת המחירים).

פורסם

זה לא כל כך פשוט כמו שאתה חושב, וחוץ מזה, לא בא להם להסתבך עם אינטל על תביעות עתק על הפרת פטנטים, נכון?

יש הסכמים חוצי פטנטים בין AMD לאינטל

אין הפרות פטנטים

אגב RTR

המחירים על סוקט 939 זה למהירי החלטה

כי תאריכים סופיים להזמנה (ליבואנים ומפיצים) כבר נקבע

תאריך אחרון למשלוח כבר נקבע

והם לא כאלה רחוקים

פורסם

מה התאריכים האלה ?

וברוכים השבים לפורום.. מקווה שעשיתה חיים באילת ;)

פורסם

היו פה איפשהו

אם אני לא טועה סוף חודש ספטמבר או אוקטובר זה תאריך אחרון להזמנה

סוף נובמבר משלוח אחרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים