עבור לתוכן

מי אמר שAMD הולכת הביתה??

Featured Replies

פורסם

ייתכן שמחירי הקורנו יירדו עוד בעתיד ברגע שמלאי מעבדי הפנטיום D ייגמר - המטרות של אינטל בהורדת המחירים הזו הן להיפטר מהמלאים הקיימים ול"דפוק" את AMD. שימו לב שלמרות שהקונרו אמור להיות עדיף בהרבה על כל שאר המעבדים, המחיר של הדגם הכי זול עדיין קצת יקר (מינימום 1000 ש"ח, סביר להניח שבסביבות ה 1200 ש"ח בארץ), ולכן הגיוני להניח שהמחיר שלו יירד קצת בעתיד, לאחר שהפנטיום D "ייצא מהתמונה".

ה-805 החדש יהיה 915 ו-925 של אינטל.

1. המעבדים האלו לא יהיו עדיפים מבחינת ביצועים על ה X2 3800 - אני דיי בטוח שהמעבד של AMD ינצח בכל מבחן.

2. אם המחירים שלהם יהיו קרובים, ה X2 3800 יהיה כמובן המעבד העדיף, ולכן אמרתי שמעבד זה יהיה כנראה המעבד הזול המשתלם ביותר.

3. כל זאת כמובן לאחר שמעבדים כמו ה D805 וה D903 ייעלמו מהשוק, שכן ירידת המחירים הצפויה אמורה להפוך אותם לעוד יותר עדיפים (מבחינת יחס מחיר/ביצועים) בשלב הראשון.

• תגובות 50
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במחיר כזה הם פשוט שמו כץ לדילמה שלי... שילוש חדש מבוסס קונרו או 4200 + כ.מסך מבוסס DX10 כשיצא...

זה אומר ש4200+ יעלה בידיוק כמו 930 בארץ..כלומר כ1100 שקל...

זה זול בהרבה משילוש מבוסס קונרו וככה נוצר מצב שמי שיש לו סוקט 939 עם לוח כמו שלי יעדיף שידרוג זול ל4200+ או אפילו 3800+...

ולהפציץ בכרטיס מסך ;D

פורסם

במחיר כזה הם פשוט שמו כץ לדילמה שלי... שילוש חדש מבוסס קונרו או 4200 + כ.מסך מבוסס DX10 כשיצא...

זה אומר ש4200+ יעלה בידיוק כמו 930 בארץ..כלומר כ1100 שקל...

מה הייתה הדילמה?

דבר שני, עדיף שילוש מבוסס קונרו E6300 מאשר 4200.

פורסם

e6600 מביס את FX-62 ב 9 בתוח 10 בחינות אז איזה סיבה יש לקנות AMD בתקציב מעל 300$ שאפשר E6600

פורסם

שילוש חדש מבוסס קונרו או רק 4200 + כ.מסך מבוסס DX10 כשיצא...

זו הדילמה...

ליקנות שילוש חדש מבוסס קונרו או ליקנות רק מעבד חדש ב 1100 ולהישאר עם הזיכרן ולוח אם. את שאר הכסף להשקיע בכרטיס מסך..

מיותר לציין שמדור במחשב גיימינג....

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה שילוש?

פורסם

זיכרון מעבד ולוח תואמים .

פורסם

זו הדילמה...

ליקנות שילוש חדש מבוסס קונרו או ליקנות רק מעבד חדש ב 1100 ולהישאר עם הזיכרן ולוח אם. את שאר הכסף להשקיע בכרטיס מסך..

מיותר לציין שמדור במחשב גיימינג....

ממש לא דילמה, לדעתי עם כ.מסך יותר חזק תקבל ביצועים יותר טובים.

ההיתי אומר לקנות קונרו רק למי שאין לו עכשיו סוקט 939 או AM2.

פורסם

למי שכבר יש לוח (939/AM2) וזכרון תואם רק עם מעבד חד ליבה פשוט לא משתלם להשקיע בקונרו אלא אם הוא באמת צריך אותו לשימוש ספציפי/מקצועי (כמו הרבה קידודי וידיאו לדוגמה...).

ההורדת מחירים הזאת היא ההזדמנות שלכם לקבל 2X3800 במחיר זנות. ;)

למי שמשקיע במערכת חדשה והתקציב מאפשר אז רק קונרו... :xyxthumbs:

פורסם

מה אתם אומרים 5000x2 במחיר זנות + 2 גיגה + x1800gto2 זה מערכת חלומית במחיר ריצפה

פורסם

מה שאנשים עוד לא הבינו!@$%@&%#@#@$ שמעבר

מAMD לאינטל, יעלה יותר לבעלי פלטפורמה קיימת של AMD, אם וייצא 3800 X2+ ב-800 שקל אני מתכוון לקנות אותו, ולא לעבור לקונרו...

כי עם כל הכבוד לאינטל, לוח, מעבד וזכרונות לאוברקלוק יעלו לי הרבה יותר ממעבד חדש דנדש....

פורסם

מה אתם אומרים 5000x2 במחיר זנות + 2 גיגה + x1800gto2 זה מערכת חלומית במחיר ריצפה

אם יש לך מערכת מבוססת 939 או AM2 אז כן..

אם לא ? 6400 יהיה עדיף.

פורסם

יש לי פה לוח ל 939 של DFI משהו דה לוקס D:

פורסם

יש לי פה לוח ל 939 של DFI משהו דה לוקס D:

אין 2x5000 לתושבת 939.

חוץ מזה, מעבר להשקעה ב2X4200 זה כבר לא שווה לפי דעתי.

תחשוב על זה שאם אתה מוכר את הלוח שלך + המחיר של ה2X5000 כבר עדיף להוסיף עוד קצת כסף ולקחת E6400+לוח...

הרי זכרון בכל מקרה תכננת לקנות...

פורסם

יש לי שאלה בסיסית, מעבדי ה-CORE הם עם ליבה אחת או כמה? כי לא רשום.. יש רק CORE DOU 2 MEGA ויש CORE DOU 4 MEGA ויש CORE DOU EXTREEM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים