עבור לתוכן

מי אמר שAMD הולכת הביתה??

Featured Replies

פורסם

וואי וואי איזה חום פה!!!

זה פשוט מתחמם מיום ליום

AMD כנראה תוריד את המחירים של ה X2 אפילו יותר מהמצופה!!

מקור

X2 5000 בפחות מ300 דולר!!

ממש זול!!!!

תאמת זה צעד די הגיוני מצד AMD

הם מעדיפים למכור בפחות מאשר לא למכור בכלל!

מי אמר שAMD הולכת הביתה??

אני עדיין חושב שהיא חזק בתמונה

נראה כמה זמן זה יקנה להם

הם בהחלט בפיגור מאחורי אינטל :kopfpatsch:

• תגובות 50
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

X2 5000 בפחות מ300 דולר!!

ממש זול!!!!

רק שיהיה עדיף להוסיף 300ש"ח ולקחת את E6600.

פורסם

רק שיהיה עדיף להוסיף 300ש"ח ולקחת את E6600.

:xyxthumbs:

פורסם

E6600 יעלה 300$ (!) ::)

פורסם

שימו לב ל X2 3800 - הוא אמור לעלות 149$, מה שאומר שהוא יעלה כ 850 ש"ח בארץ (15% מע"מ, 4.5 שער הדולר, 10% רווח בדרך). האם זה אומר שמעבד זה יהיה ה D805 החדש, כלומר מעבד טוב במחיר "שווה לכל נפש"?

מצד שני, ה E6300 יהיה עדיף עליו מכל בחינה ואמור לעלות רק כ 200 ש"ח יותר, ונראה לי שכל מי שמבין קצת יעדיף אותו על ה X2 3800. נקווה שהמחירים באמת יירדו כך, מה שאולי ייגרום לאינטל להוריד שוב את המחירים שלה...

פורסם

E6600 יעלה 300$ (!) ::)

יופי, מה אתה קשור? :s07:

פורסם

אם לא הבנת, אמרתי ש E6600 שעולה 300$ יותר טוב מ FX62 שיעלה 800$....

פורסם

לא מספיק!

כפי שאמרו כאן - הקונרו עדיין עדיף, ואדרבא עבור אוברקלוקרים.

חדשות טובות. לא טובות מספיק.

פורסם

שימו לב ל X2 3800 - הוא אמור לעלות 149$, מה שאומר שהוא יעלה כ 850 ש"ח בארץ (15% מע"מ, 4.5 שער הדולר, 10% רווח בדרך). האם זה אומר שמעבד זה יהיה ה D805 החדש, כלומר מעבד טוב במחיר "שווה לכל נפש"?

ה-805 החדש יהיה 915 ו-925 של אינטל.

וסוף סוף רואים מילחמה ראויה.... מקווה שאיפה שהוא בסיפור אינטל יורידו (אפילו בקצת) את המחירים של מעבדי קונרו.

פורסם

כמה שהייתי רוצה, לאינטל אין שום אינטרס.

כל הביקורות נותנות עדיפות ל-E6300 על ה-4200, ואפילו לפעמים על ה-4800. אין ספק שה-E6600 עולה על ה-5000 בהרבה.

זאת רק בהשוואה סטנדרטית. בנוסף לכך צריכת החשמל של הקונרו הרבה יותר נמוכה, וכמובן שלנו - פוטנציאל ה-OC הרבה יותר גבוה.

אין שום סיבה לקנות AMD ולכן אין ממש מלחמה.

פורסם

לפי דעתי, אינטל תוריד עוד קצת את המחיר של פנטיום D, שכבר ממש נמוך, ואז אינטל תשלוט גם על השוק הנמוך עם פנטיום D וגם על השוק הבנוני והגבוה עם קונרו וזה יצור בעיה מאוד קשה ל-AMD.

פורסם

אני לא בטוח שהם הולכים להוריד את המחירים של ה-D. המהלך שלהם מרוכז במעבדים החסכוניים החדשים - 915 ו-925.

מה שמדהים בקונרו הוא לאו דווקא הביצועים שלו. הרי קיימים מעבדים של AMD שמשתווים לרוב הקונרו-אים (מלבד ה-X6800 וה-E6700). מה שמדהים הוא היחס בין המחיר לביצועים שעדיין, אפילו אחרי ההוזלה הנוספת הצפויה, מוביל. אינטל אפילו מנצחים את עצמם כי גם עם ה-915 וה-925, שווה להוסיף עוד קצת (מאוד!) ש"חים ולקבל קונרו, אפילו הקונרו החלש ביותר.

פורסם

איך שגלגל מסתובב....

עכשיו AMD מעלה תדרים ומורידה מחירים לריצפה...

מצחיק. :)

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני זז לקנות איזה לוח am2 + איזה 3800x2 משהו דה בסט בפחות מ300 דולר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים