פורסם 2006 ביולי 2119 שנים call of duty 1 [ברשת]heroes האחרוןnfs:mwquake 4call of duty 2fifa 2006בעיקר אני משחק רק קול אוף דיוטי כל השאר כבר כימעט ולא ...
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים Hitman - blood moneyNeed for speed - most wantedpraetorians- משחק נחמד מי שאוהב סטרטגיה
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים אני חושש שהגעתי ליום שבוא חדלה אהבתי למשחקי מחשב :errrr:בכל מקרה, אני מקווה שזה ישתנה תוך שבועיים-שלושה, כשאני אקנה את הכרטיס מסך החדש שלי.כרגע משחק:RuneScapeTOCA3Dreamfall: The Longest Journey 2 - יותקן מחר.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים מאז שקניתי את WOW לפני כחודש וקצת, משחק רק בו, בד"כ 2-3 שעות ביום.זה המשחק הכי ממכר שפגשתי בחיים שלי.לפני זה שיחקתי NFS:MW ולא סיימתי , הגעתי למקום 4 ברשימה ופתאום ירד לי החשק מהמשחק הזהו C&C GENERALS ZH בעיקר מול חברים, און ליין (חיבור ישיר מחשב מול מחשב באינטרנט) (עדיין משחק, אבל לעיתים רחוקות יותר, הרבה יותר)
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים JetFighter 2015Youris Revenge + Purple AlertSeven Kingdoms: AAאני יודע ש אילו משחקים ישנים אבל אני אוהב אותם. ;D
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים יש לי 2 משחקים שאני מעוניין להחליף כי גמרתי אותם: היטמן החדש ו Oblivion, אם מישהו רוצה להחליף (רק מקוריים) שישאיר לי הודעה. אני מ"א.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים בעיקר COD2וגם Heroes VOblivionHitman Blood MoneySplinter Cell Chaos TheoryPREY
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים שולה המוקשים מתי תלמדו שזה לא שולה המוקשים אילא שולה והמוקשים???? כאילו,שולה המוקשים זה לא הגיוני בשיט,אבל שולה והמוקשים זה ממש הגיוני [כמו אוגי והמקקים]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.