עבור לתוכן

אמיול במהירות צב

Featured Replies

פורסם

שוב מה מהירות החיבור של האינטרנט שלך?

• תגובות 41
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני?

1.5MB

פורסם

זה גם תלוי בקצב ההעלאה שלך.

לדוגמא: אימיול.

אחת התכונות שלו שגורמת למשתמשים ישראליים לטפס על קירות : (במודים הלא פרוצים)

אתה חייב להעלות במהירות ממוצעת גדולה מ10KB על מנת לקבל הורדה ללא הגבלה (הורדה עם הגבלה , זה אומר שהממוצע של מהירות ההעלאה שלך אף פעם לא יעבור כפולה מסוימת של קצב ההעלאה שלך -בד"כ פי 3. אבל, זה בהחלט אפשרי להוריד על מהירויות גבוהות, פשוט, אחר כך, אתה תוריד על מהירות אפסית, בשביל "לאזן" ).

הבעיה בישראל היא, שבזק מגבילה לכל המשתמשים שלה (ללא קשר לרוחב פס ההורדה) את פס העלאה ל12KB (חוץ מהחבילות החדשות , שעולות בהתאם. או שידרוג ידני של רוחב פס ההעלאה, מה שעולה די הרבה). על כן, רוב משתמשי הADSL , לעולם, כנראה לא יגיעו למהירויות גבוהות במיוחד במודים לא פרוצים של האימיול (תמיד יש יוצאי דופן - או סתם אנשים שרוצים לעצבן.... :P)

אבל, רוב משתמשי הADLS , לא רוצים לשלם תוספת לבזק ולספקית האינטרנט על מנת להרחיב את פס ההעלאה מ12KB ל16KB . מה שמכריח אותם להוריד את הגבלת קצב ההעלאה ל10 או ל9 (על מנת שלא לחנוק את החיבור - חייבים לפנות בין 2KB-3KB רוחב פס העלאה בשביל חיפוש מקורות חדשים וכיו"ב) ומחישוב מהיר ברור , שאפילו אם לשנייה אחת היית על מהירות 9.9 ושאר הזמן על 10 נקי, זה אומר שכבר אתה תחת הגבלה...

לעומת זאת, משתמשי הכבלים (בחבילות ה1.5M) נהנים מקצב העלאה של 16KB מה שאומר שהם יכולים בכיף להגביל את עצמם ל12 , לא לחנוק את החיבור ולקבל מהירויות גבוהות משמעותית ממשתמשי הADSL. אני שב ומדגיש שמדובר בגרסאות הלא פרוצות של הפרד. בגרסאות הפרוצות (אלו שמבטלות, או משנות את ערך ממוצע ההעלאה הקריטי) הכל אפשרי... רק ראו הוזהרתם, משתמשים כאלו נחשבים ליצ'רים וברוב הגרסאות הם מוחרמים... ולכן, העניין יעבוד מהר בערך שבוע וחצי - שבועיים, ואז המשתמש יוחרם ממספיק משתמשים אחרים , כך, שהמהירות תהיה אפסית.

אותו הדבר נפוץ גם בביטורנט (או לפחות בגירסאות המוקדמות שלו, אני לא סגור לגבי עכשיו).

על מנת לקבל קצב הורדה אתה צריך קצב העלאה.

כנראה שהדבר לא תקף בביטקומט, לכן, התוכנה הזו מוחרמת ע"י טראקרים פרטיים (כאלו שצריך להירשם אליהם).

בשאר העולם , איפה שהאינטרנט הוא באמת אינטרנט ולא החיקוי הזול שדוחפים לנו בארץ , יש קצבי העלאה נורמליים (למשל, עבור 750K הורדה, זה סטנדרנט לקבל 512K העלאה) שלא לדבר על חיבורים סימטריים מסדרי גודל של T1 (סימטרי - העלאה = הורדה).

מה שאומר שמשתמש עם 1.5M יוריד על ה200 שהוא משלם עליהם ( ;D) ולא על 100.

בכל מקרה, כשבוחרים את קובץ הטורנט, תמיד עדיף לקחת את הקובץ עם הכי הרבה seeds. ככה הסיכוי לקבל מישהו שיעלה אליך גבוה בהרבה. ולא תצטרך לחכות בתור עד שמישהו יתפנה.

וכמו שנאמר מעלי, אם יש פחות ליצ'רים , עוד יותר טוב.

בקיצור,

תנסה את כל התוכנות שאתה יכול, זאת שעובדת לך הכי מהר, איתה תדבוק.

אל תשכח לפתוח פורטים בראוטר (למשל , במודם ECI שמחלקים בבזק, הראוטר סוגר אוטומטית את כל הפורטים, מה שמחייב לפתוח את אלו שאתה צריך).

אל תשכח לתת גישה מלאה מהפיירוול שלך לתוכנה.

נ.ב: מהירות בין 0-25 באימיול היא לא כל כך גרועה... יש הרבה מאד אנשים שיושבים על קצב שנע בין 0-5......

עוד משהו, צריך לדעת לבחור את הקבצים. לא מורידים קצבים עם מעט מקורות... מורידים עם 500 או יותר, וכן יש להסתכל על אחוזי הקובץ השלם הקיים ברשת, ככל שאחוז זה גבוה יותר, כך יש יותר אנשים מהם תוכל להוריד ( לא לכולם יש את החלקים של הקובץ שאתה צריך).

פורסם

האירנטרנט שלי 3M העלאה 278

אני לא בוחר את הלינקים יש לי חבר ששולח לי קובץ אני פותח אותו וזה ניכנס לי לתוכנה ותחיל להוריד

ממ אני לא יכול להביא לכם את האתר הזה כי בעצמי אני לא יודע אותו

אמממ ומה שאני מוריד אני צריך לעלות אחרי זה

נגיד אם הורדתי 4 ג'גה אני צריך לעלות אותם אחרי זה אם אני רוצה שהמשתמש של החבר שלי לא יחסם

זה הלינקים הכי מהירים שיש לביטרונט

הוא מוריד על מקסימום שהקו שלך נותן

הורדתי על 380 אבל צלמתי על פחות כי לא היה לי כוח לחכות זה יעלה כי הייתי בפורום כבר

פורסם
r link=topic=192102.msg1680685#msg1680685 date=1153480071]

האירנטרנט שלי 3M העלאה 278

אני לא בוחר את הלינקים יש לי חבר ששולח לי קובץ אני פותח אותו וזה ניכנס לי לתוכנה ותחיל להוריד

ממ אני לא יכול להביא לכם את האתר הזה כי בעצמי אני לא יודע אותו

אמממ ומה שאני מוריד אני צריך לעלות אחרי זה

נגיד אם הורדתי 4 ג'גה אני צריך לעלות אותם אחרי זה אם אני רוצה שהמשתמש של החבר שלי לא יחסם

זה הלינקים הכי מהירים שיש לביטרונט

הוא מוריד על מקסימום שהקו שלך נותן

הורדתי על 380 אבל צלמתי על פחות כי לא היה לי כוח לחכות זה יעלה כי הייתי בפורום כבר

מה מקסימום מהירות הורדה של 3MB?

פורסם

מקסימום ההורדה של קו של 3M זה 380 אין יותר

פורסם

לא רוצה להסיט את הנושא אבל אני גם לא רוצה לפתוח ת'רד אחר. הורדתי BITCOMET 0.70 ואין לי שמץ של מושג איך להשתמש בו. אם מישהו מוכן להסביר לי שיפנה אלי ב-PM (הודעה פרטית)

פורסם

לא רוצה להסיט את הנושא אבל אני גם לא רוצה לפתוח ת'רד אחר. הורדתי BITCOMET 0.70 ואין לי שמץ של מושג איך להשתמש בו. אם מישהו מוכן להסביר לי שיפנה אלי ב-PM (הודעה פרטית)

אף פעם לא השתמשת באיזה ביטורנט או אימיול?

כי זה ממש אותו דבר.. מחפש בחיפוש ומוריד..

פורסם

לא שמתי פוסט כדי שיצחקו עליי. אימיול השתמשתי מזמן. ביטורנט אף פעם לא. איך יודעים למשל איזה קבצים כדאי להוריד ואיזה לא? איפה מחפשים? :nixweiss:

פורסם

הבנתם שזה הפך לדיון לא חוקי נכון?

אם מישהו יביא פה אתרים יתנו לכם על זה באן וזה לא כדאי.

לא רוצה להיסחף אבל כולה הבן אדם שאל על האימיול וזה התפתח לאתרים לא חוקיים של ביטורנט.

FIRE-KID אם אתה מוריד לפחות תוריד קובץ נורמלי(באימיול)

אגב הקובץ הזה הוא בטוח מוריד ככה כי כל הקבצים המזויפים מורידים הכי מהר(בדרך כלל כתוב PC GAME ITA) או משהו כזה

פורסם

FIRE-KID אם אתה מוריד לפחות תוריד קובץ נורמלי(באימיול)

לא הבנתי כלכך מה אתה רוצה

מדברים פה על התוכנות לא על ווארז

פורסם

like duh

משתמשים בביט טורנט מזויף

ומשיגים גישה לטראקר איכותי

משם הדרך ל300 קילו בייט הורדה קצרה :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים