עבור לתוכן

מערכת קירור המים שלי ,המערכת מוצעת למכירה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי..תאימנו לי שאני מבואס להגיד את זה...אני מוכר את המערכת... :-\

ההורים שלי היום חזרו מדודים שלי וראו למה אני מתכוון שאמרתי "מערכת קירור מים" והם צעקו עלי כי הם אמרו שהם השקיעו הרבה כסף במחשב הזה ושהם לא מוכנים שעם תהיה נזילה הכל ילך... :-\...אז הסברתי להם שזה לא יקרה אבל הם התעקשו..לכן אני מוכר את המערכת...

מי שמעונין שיצור קשר איתי בפרטי

יום טוב

• תגובות 148
  • צפיות 13.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה?! אתה לא רציני

תגיד להם שהמים יכולים לנזול מהמערכת בערך כמו שהחשמל יכול לקפוץ מהכבל ולנשוך אותך (או משהו כזה)

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שאני רציני ומבואס כמו תחת....

ניסיתי לשכנע אותם אבל הם עקשנים...

פורסם

לפי מה שאני יודע מים ירוקים לא אמורים להוליך חשמל......תוכיח לה את זה ותשפוך על המיקרוגל ותראה לה שלא קורה כלום

פורסם
  • מחבר

LOL

לא עזוב...אין לי כוח לריב עם ההורים שלי..הם באמת עשו לי טובה גדולה שקנו לי רכיבים חדשים..אין לי כוח לריב איתם..אחרי זה הם יגבילו אותי בשידרוגים הבאים.. :nixweiss:

פורסם

רק בישראל :kopfpatsch:

פורסם

רק בישראל :kopfpatsch:

כסף........ זה לא רק בישראל....

פורסם

אז עכשיו תלא מוכר לי תביג טייפון ? :pissed:

פורסם

איזה מבאססססס =\

אז בהצלחה במחירה ולפי כל מה שרשום פה זאת אחלה מערכת :D

פורסם
  • מחבר

כן יש קונים...

אבל אני אומר לכם אני מזה מבואס...חח כבר חשבתי לשים את הכל בתוך המחשב כדי שהם לא יראו... :P

פורסם

אל תמכור !!! תתלה את זה בסלון בתור מזכרת ותראה להורים שלך כמה התאמצת ! וחוץ מזה, החברה פה צודקים , הסיכוי שתהייה נזילה (סומך עלייך שלא תהייה ) הוא בערך כמו הסיכוי שמישהו ייקבל בפסיכומטרי ציון יותר נמוך משתיי הפיקיות ביחד...

פורסם
  • מחבר

אוקי....

תאמין לי שאני יודע שלא תהיה נזילה אבל אין לי כוח לריב עם ההורים שלי..סה"כ הם מימנו לי את זה...

פורסם

חשבתי שהורים אמורים לסמוך על הבן היקר שלהם... בכל מקרה , חכה שתעבור לבית משלך , אז תוכל בכיף לבנות מערכת קרור (אפילו גז) ולשבור איתה שיאים , ואני עדיין חושב שכדאי לך לתלות אותה בחדר שלך , בתור מזכרת להישג מדהים

פורסם
  • מחבר

תשמע...זה לא כאילו שבניתי אותה מאפס...

קניתי אותה

פורסם

אייי אייי אייי איזה עולם אכזר. המערכת הזאת פשוט נועדה להימכר ולהחליף בעלים לנצח.

אני איתך מערכת מים יקרה. תיהי חזקה , בסוף תיראי שתמצאי בית חם. שלך לנצח

שחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים